Rinoplasti kabusu... revizyon?

Sanırım benim eski burnum gibiydi hralde burnunuz, kavis istemeden oyduysa tamamen doktor lun hatası sanki heykeltıraş kafalarına göre şekil nasıl veriyorlar..
Özellikle doğal istiyorum diye belirttim örnek fotoğrafta göstermiştim tam ameliyata girmeden önce ama sanki tam tersini istemişim gibi bir sonuç çıktı ortaya

Fotoğraf atabilirmisiniz özelden bende 5. Hafta zor bi süreçteyim

Fotoğraf atabilirmisiniz özelden bende 5. Hafta zor bi süre mi
Özellikle doğal istiyorum diye belirttim örnek fotoğrafta göstermiştim tam ameliyata girmeden önce ama sanki tam tersini istemişim gibi bir sonuç çıktı ortaya
benimde bu şekilde oldu gerçekten kabullenemiyor hatasını çok üzgünüm her gün ağlıyorum

Sizin nasıl oldu ne beklediğiniz gibi sonuçlanmadı
Hayır asla aşırı dik şuanda ve gün geçtikçe başka sorunlar çıkıyo doğal dedim ona bumu doğal anlamış değilim ona üstüne basarak burnumu kaldırma dedim şuan çok ilginç bi görüntü var ortada burnum altı yok

Foto attınız mı görebilir miyim

Üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun Allah kalbinize ferahlık versin:-(
Doğru doktor bulmak en önemlisiymiş zaman geçtikçe daha iyi anlıyorum bunu
Bende İstanbul Anadolu yakasında genç bir doktora ameliyat oldum daha 14.günüm
Ben aslında nefes alamadığım için oldum kocaman taş varmış bide burun etlerim büyükmüş doktora özellikle tembih ettim burun şeklimle çok oynamayın diye sağolsun öyle yaptı çok kaldırmadı ama şuan aşırı ödemli çok geniş duruyor önden. O moral bozukluğuyla yaşamak çok zor sizi çok iyi anlıyorum inşallah gönlünüze göre deneyimli işini titizlikle yapan ve bütçenize uygun bi doktor bulursunuz

Amin, inşallah çok teşekkür ederim sizin adınıza çok sevindim inşallah iyileşme süreci çabucak ve güzel geçer. 14 gün çok erken, o dönemler benim burnum pogaca yüzüm yastık gibiymiş Doğru doktor seçimi çok çok önemli kesinlikle. Sizin doktorunuz kimdi acaba özelden yazabilir misiniz

Çok teşekkür ederim tabiki yazarım özelden. Aynen benimde şuan burnum patates gibi inşallah ilerde incelir ufalır kaba duruyor şuan kaç ayda iner bilmiyorum herkes 6.ayda oturmaya başladığını söylüyor ama doktor bana ince ciltlerde 1 yıl , kalın ciltte 2 yıl tam oturması dedi offf çok uzun süre
Ama 6.ayda %60 gider dedi bakalım inşallah güzel olur sonucu
Bu arada ben bu doktoru instagram'da tesadüfen bulmuştum bana ayda 100 ameliyat yaptığını söylemişti bana güven dedi sağolsun güvenimi boşa çıkarmadı
Tabi yaşamadan bilemiyor insan..
Fiyatı da çok uygun yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…