ben kitabı okudum filminide izledim çok eleştiriler var gazetelerde gerçek olmadığına ve sadece rant yapmak amaçlı bir kitap olduğuna dair... ne kadar doğru ve gerçekçi bilmiyorum ama ben hayatımın bir çok alanında uygulamaya çalışıyorum.
aslında melikeden seninde söylediğin gibi bildiğimiz ama uygulamadığımız şey SIR ama uygulamayıpta kendimizi daha mutsuz ve üzgün hissetmektense uygulayarak hiçbirşey kaybetmemek iyidir.
:1no2kudumda kafama takılan kitapta kitabı okuyan insanların kitabı okuduktan sonra hayatlarının nasıl değiştiğini yazıyor dikkat edin oukuduktan sonra diyor iyide bu kitabı okuyanların hayatının değiştiği nasıl oluyorda okuduğumuz kitabın içinde yer alıyor anlıyamadımyani okudular görüşlerini yazara bildirdiler ondan sonra yazar kitabı bidahaki baskılarda güncelleyiptemi yazdı yada onların okuduğu kitap neydi 3 yerde beni çelişkiye düşürdü yazar anlıyamadım anlatırsanız sevinirim
:1no2kudumda kafama takılan kitapta kitabı okuyan insanların kitabı okuduktan sonra hayatlarının nasıl değiştiğini yazıyor dikkat edin oukuduktan sonra diyor iyide bu kitabı okuyanların hayatının değiştiği nasıl oluyorda okuduğumuz kitabın içinde yer alıyor anlıyamadımyani okudular görüşlerini yazara bildirdiler ondan sonra yazar kitabı bidahaki baskılarda güncelleyiptemi yazdı yada onların okuduğu kitap neydi 3 yerde beni çelişkiye düşürdü yazar anlıyamadım anlatırsanız sevinirim
bu tip kitapları çok okudum ama pek faydasını da görmedim..
ama yine de merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?