Rhonda Byrne-The Secret

• Konu Sahibi Konu Sahibi siluet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence Bu Kitabin özünü Atalarimiz Yilar önce Keşfetmiş 'birşeyi Kikr Kere Söylersen Olur' Bu Bizimde Bildiğimiz Amauygulayamadiğimiz Olumlu Düşün Pozitif Ol Düşüncesi.buna Benzer Muhammet Bozdağ In Istemenin Esrari Nida Okuyabailirsiniz Bence O Daha Güzel!!!

şuanda bütün dünya bu kitabı okuyor.ben okumadım ama merak ediyorum en kısa zamanda bulucam bi yerden..

çok güzel yorumlamışsınız elinize saglık

lülülülülülülülülülülülüRhonda hanım kendini yakında peygamber ilan ederse hiç şaşmam. Bütün dünyayı kana bulayan bir milletten çıkan bu yazar madem işin sırrını biliyor hergün ölen onlarca masum insanın kanını durdursun .Göndersin birer kitapta kendi başkanına hayalleriyle istediği ülkeyi istediği şekle dine soksun yok hadi bunu yapamadı madem işin sırrı olumlu istemek hadi arkadaşlar hep birlikte bütün emperyalist güçleri dünyadan yok etmenin hayalini kuralım bakarsınız işe yarar ha????

şu anda umuda ve yeniden ayağa kalkmaya çok ihtiyacım var. alıp okuyayım, faydası olur belki. sonuçları bildiririm .

:1no2kudumda kafama takılan kitapta kitabı okuyan insanların kitabı okuduktan sonra hayatlarının nasıl değiştiğini yazıyor dikkat edin oukuduktan sonra diyor iyide bu kitabı okuyanların hayatının değiştiği nasıl oluyorda okuduğumuz kitabın içinde yer alıyor anlıyamadımyani okudular görüşlerini yazara bildirdiler ondan sonra yazar kitabı bidahaki baskılarda güncelleyiptemi yazdı yada onların okuduğu kitap neydi 3 yerde beni çelişkiye düşürdü yazar anlıyamadım anlatırsanız sevinirim

aynı çelişkiye ben de düşmüştüm katılıyorum
gerçi denemeler yapmadan da duramadım a.s iki deneme yaptım ve ikisi de oldu. biri bana 500 ytl diğeri de bir dondurma kazandırdı :icecream: :hooray:
ama tesadüf ama değil olduya ben sonuca bakarım sırnaşık şey
aranızda başka deneme yapan var mı

Bende okudum bu kitabı durup bazen gerçekten mi diyorum ama ben orada anlatılanları pek uygulayamıyorum açıkcası beni fazla etkilemedi bu kitap... :uhm:

kitap türkiyeye daha yeni geldi.dvd si bile var.okurların yorumlarının bulunması mantıklı bu yüzden.

hakkında çok şey duyduğum o kitabı bugün aldım,henüz okumaya başlamadım...zevkle okumayı umuyorum,inşaallah yapılan yorumlar abartılmış değildir

ben okudum kitabı...kişileri pozitif düşünce davet eden ve bu pozitif düşünceyle istediklerini elde edebileceklerini anlatan bir güzel bir kitap...okurken bile aklına binbir fikir geliyor ve mutlu hissediyorsunuz kendinizi...

ben de kitabı şu an okuyorum. Doğrusu abartlı buldum. Her şeyin de Alaaddinin cini misali gerçekleşeceğine inanmıyorum. Gerçekleşse bile bunun dualarla olacağını onun bile gerçekleşmeme ihtimali olduğunu biliyorum. Çünkü eğer bir duamız gerçekleşmiyorsa bunda bir hayır vardır,diye öğrenmedik mi hepimiz? Ayrıca ben istediğim herşeyin gerçekleşmesini de istemem:)) Yani belki kötü bir şey istedim o anda değil mi? Şaka bir yana bizim dinimizde ve kültürümüzde şöyle güzel bir kavram vardır :" Hayırlısını iste. Hayırszsa hiç olmasın ."diye. vs. vs. AMA bunlar olumsuz yönleri... Bir de iyi yönlerine baktığımda, şöyle diyorum: Pozitif düşünmek elbette ki her zaman kazandırır. Hayatımızda gerçekten başaracağımıza inandığımız şeyler mesela hastalığı yenme,bir sınavı başarma vs. bize olumlu sonuçlarla döner. Özellikle de şu an morali bozuk olanlar,kendini kötü hissedenler,hayatını değiştirmek isteyip bunun için kendinde gerekli gücü bulamayanlar okuyabilir.
benim merak ettiğim bir şey daha var arkadaşlar; Şimdi bu düşüncenin insanların hayatını bir anda mükemmelleştirdiğinden bahsetmiş ama bu olaylara doğru düzgün örnekler verilmemiş. Bir tüy meselesi vardı,kilo meselesi ... ufak tefek şeyler ... Buradaki öğreticiler acaba neden paylaşmamışlar yaşadıkları olağanüstülükleri?

arkadaşlar, bu kitap bir abartı değil, dönüp geçmişinize bir bakın neler istediniz? ve neler aldınız? acıkçası ben hayatıma neyi cağırmışsam o gelmiş bu kitapla kendi analizimi yaptığımda evet ben istediğim şeyler kadar yasamısım...
Secret insanın kendisini tanıması için ideal bir kitap, (sadece reklam kampanyası kurbanı oldu) kitap aslında kendimizi sevmemizi ve sadece bir et parcasından ibaret olmadığımızı beliritiyor, istersek başaramayacağımız hiç bir şey olmadığını bize gösteriyor,kendini sevmek, kendine inanmak, evrene inanmak, sükür etmek ve yasadığımız her soluğun kıymetini bilmenin neresi kötü?? ya da umutlarımızın tükenmesine izin vermeden istemek ve umud etmenin neresi kötü???
Secret gibi öyle cok kitap var ki piyasada araştırın ve görün, ben Secret okumadan önce Tanrı ile Sohbet serilerini okudum onlarda aynı mevzulara değiniyor, yada biraz ileri gidip Tanrılar Okulu'nu okuyun, yada Çekim Yasası kitabinı okuyun, yuada Yaşam Soruları kitabını edinin bunlarda da aynı olaylardan bahsediyor...
evrendeki enerjiyi kimse inkar etmemeli, cekim gücünün tesadüf olduğunu sanan arkadaşlarım tesadüfler hayatınıza bilinçli yada bilinçsizce cağırdığınız olaylar, bakın ve '''aaa evet yaaa''' diyeceksiniz, görmeyi başarın sadece....
eger bu kitap aklınıza yattıysa araştırın daha derin öyle cok kitap bulacaksınız ki ve hayatınızı karamsar, mutsuz ve negatiflerle dolu olmaktan öte yaşamaya başlayacasınız...
alfa ve omaeganın varlığı asla yadsınamaz..

Ama neyi merak ediyorum arkadaşlar biliyor musunuz? Mesela bir yarışmaya ya da sına va katıldık. Mesela güzellik yarışmasına(!) istedim gerçekten birinci olmayı ve çekim yasasını doğru uyguladım, yarışmadaki diğer kişiler de "Secret"i okumuş ve onlar da uyguladılar bu çekim yasasını. Eeeee kim birinci olacak? Hepimiz birinci olacaksak 2. kim olacak? :)))

bu tip kitapları çok okudum ama pek faydasını da görmedim..
ama yine de merak ediyorum

Kitabını almayı düşünürken filmi hediye geldi..

Evet, pek çok şeyi kendimize çekeriz.. Bu çekimi fark etmek yaşla değil deneyimle ve kendi yapıp ettiklerimizi idrak edebilmekle gerçekleşir..

İnsan kendini olumlu düşünceye zorlayamaz ama olumlu düşünmesi için bu yola baş koymadan önce yapacağı pek çok şey vardır..

Önemi olan inanmak..

kitabı okudum iki ay önce ve kendimce bir yorum yapayım müsadenizle...

Allahtan umut kesmemek; allanıp pullanıp başka bir felsefe gibi sunulmuş,iyi düşünmenin gücü, olumlu düşün olumlu olsun, falanda fıstıkta... bizim sahip olduğumuz islamiyetin içinde ki cevherleri, farklı kılıflarla ısıtıp önümüze getiriyorlar ve bizde "aaa çok ilginç" diye balıklama atlıyoruz işte.Eğer islam dini ve kuran-ı kerim gibi tüm zamanlara hitap eden bir kitap anlaşılmış olsaydı, yada bu kuran-ı kerim onlarda olsaydı bu the secret adı ile değil, önümüze başka bir dinin kutsal kitabı olarak gelirdi... dinimizi ve kitabımızı okuyup idrak etmeyi öneririm ...

SABIR-SEBAT VE ŞÜKÜR demiş kuran-ı kerim, the secret ta biraz boyayıp kenarlarına felsefe otu ekmiş. olay bu.
sevgiler

yıllardır bununla ilgili bir sürü kitap yazıldı sır için bencede biraz fazla kendin belirlersin diyen bir kitap ama bence yüzde yüz düşünce gücü diye bir kitap var o çok daha ii bence oku derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…