Rezerv azlığı merkez arayışı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hugul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay çok merak ettim şimdi kaçta çıkıyorsun mutlaka yaz kaç gün gecikti
Müşteri bitince canım 18.00 çıkıyorum merkezde 45 dk sürüyor gitmem minibüsün ilk durağında eczane var oradan alırım

O yüzden canım yan etkisi fazla d vitamini verdi mi ayrıca kullanan birisi yazmış d vitamini verdi diye tuzu bırak canım benim hayırlısı inşallah

Kist var kızlar belkide ondan geç kaldı diyorum

N nalan_ist canım ekşi sözlüğü okudum bu ilacı kullanırken steroid diyeti yapman lazımmış bir doktoruna sor istersen

İnanır mısın aklımda hiç hamilelik geçmedi sen söyleyeyinceye kadar
En beklenmedik zamanda olurmuş inşallah vardır da tedaviye gerek kalmaz bu arada ne kadar zamandır korunmuyorsun kaç yaşındasın herhangi bir tedavi uyguladin mi hiç doktorun kim rezerv azlığı dışında bir sorun var mı ay ne çok sordum

Canım ben 33 yaşındayım şimdiye kadar korunduk bu durumu bilmiyorduk geçtiğimiz ağustos ayında adetim gelmeyince yumurta rezevri azlığı ve kist olduğunu ögrendim işte eylül ayından bu yana korunmuyoruz

Canım ben 33 yaşındayım şimdiye kadar korunduk bu durumu bilmiyorduk geçtiğimiz ağustos ayında adetim gelmeyince yumurta rezevri azlığı ve kist olduğunu ögrendim işte eylül ayından bu yana korunmuyoruz

Net yavaş yine mesaj tekrarı olmuş kusura bakmayın

Daha çok yeni neden hemen tüp bebek düşündün ki amh kaç ki rezerv çok mu düşük biraz beklesen mi acaba ben çok erken davrandım doktor kapısı çalmakta şimdi pişmanım o kadar ilaç bana sadece artı 10 kilo olarak kaldı

Amh 0,31 canım fsh :22 geçen ay adet olunca sadece 4 folikül gözüktü bilmiyorum ki doktor zaten umutlu konuşmadı %35 şans verdi

Benimde pek umudum yok tüp bebekte doktor çok da olumlu değildi bu olmazsa donasyon düşünüyoruz çok yıprandık eşimle iş konusunda o yüzden H Hugul

Amh 0,31 canım fsh :22 geçen ay adet olunca sadece 4 folikül gözüktü bilmiyorum ki doktor zaten umutlu konuşmadı %35 şans verdi
Aslında durum o kadar da kötü değil doktorun kim rakamsal bir yüzde vermek bence doğru değil ne yüksek ne düşük kimse bilemez doktor da bilemez sperm yumurtaya enjekte edilince ne tepki verecek diye 20 yumurta a olsa dolenmeyecek ise olmaz tek yumurta da dölleneck ise olur o yüzden rakamsal bir yüzde veren doktor samimi gelmiyor bana

Aslında durum o kadar da kötü değil doktorun kim rakamsal bir yüzde vermek bence doğru değil ne yüksek ne düşük kimse bilemez doktor da bilemez sperm yumurtaya enjekte edilince ne tepki verecek diye 20 yumurta a olsa dolenmeyecek ise olmaz tek yumurta da dölleneck ise olur o yüzden rakamsal bir yüzde veren doktor samimi gelmiyor bana

Burada sadece bu doktor var canım denizli doc.yunus aydın birde üniversite merkez açıldı ama kimse memnun değil geçen yıl açtılar hatta Benim endokrin doktorumun eşi açtı Perşembe günü endokrin kontrolüm vardı onada anlattım kızdı sana niye böyle dediler bu iş belli olmaz hatta üniversiteye gel dedi işte kafam karışık

Buradan birkaç kişi daha aynısını dedi bazen umutlanıyorum bazen karamsar oluyorum herşey altüst oldu

Ön görüşmeye git iyice araştır kararını ver ne diyeyim hayırlısı olsun

Diğer hastalarına %80 verdi bana %35 verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…