- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
Ben bazı nedenlerden dolayı çok yıprandım ve uğraştım iş konusunda özellikle şimd bünün için dayanma gücüm çok ama çok zor bilmiyorum vazgeçsem direk donasyon mu yaptırsam vakit kaybetmeden bizler çok zor hastalarız malumÖyle düşünme daha yolun çok başındasın ben iki yıldır hamile kalmak için mücadele veriyorum
bunun icin neler yaptin neler kullandin ogrenebilirmiyimYok canım onları tekrar dondurmadan 5. Güne gelmesini istedi doktor, gelişim göstermediler. İnşallah bebişler benimle kalır.
Seni bilemem ama ben zor hasta değilim zor hasta hiç yumurtası olmayan hiç spermi olmayan rahmi çok büyük oranda kusurlu hormonları berbat olan hastadır bunların hiç biri ben de yok ama sen çok negatifsin böyle zaten olmaz donasyon ile de olmaz tek şey yumurta ve embriyo değil ki en önemlisi tutunmasi sen kendini çok karartmissin bu şekilde olmaz özel hayatını bilemem ama naçizane tavsiyem psikolojik destek alman bu sayede daha pozitif bakar yol kat edebilirsin hayatının her alanına yansır bu etki Allah yardımcın olsun ama bakış açını kesinlikle değiştir yoksa hayat içinden çıkılmaz bir hal alırBen bazı nedenlerden dolayı çok yıprandım ve uğraştım iş konusunda özellikle şimd bünün için dayanma gücüm çok ama çok zor bilmiyorum vazgeçsem direk donasyon mu yaptırsam vakit kaybetmeden bizler çok zor hastalarız malum
Doğruyu söylüyorsun arkadaşım yaşadıklarım beni çok olumsuz ve karamsar yaptı bunu bir kişi daha söyledi biraz dinlenebilsem keşkeSeni bilemem ama ben zor hasta değilim zor hasta hiç yumurtası olmayan hiç spermi olmayan rahmi çok büyük oranda kusurlu hormonları berbat olan hastadır bunların hiç biri ben de yok ama sen çok negatifsin böyle zaten olmaz donasyon ile de olmaz tek şey yumurta ve embriyo değil ki en önemlisi tutunmasi sen kendini çok karartmissin bu şekilde olmaz özel hayatını bilemem ama naçizane tavsiyem psikolojik destek alman bu sayede daha pozitif bakar yol kat edebilirsin hayatının her alanına yansır bu etki Allah yardımcın olsun ama bakış açını kesinlikle değiştir yoksa hayat içinden çıkılmaz bir hal alır
Hayat şükretmek için sebeplerle dolu bu mesajları yazıyor okuyor olabilmek bile şükür sebebi kendine zulmetme ve eşine birbirinize destek olun hep olumlu düşününDoğruyu söylüyorsun arkadaşım yaşadıklarım beni çok olumsuz ve karamsar yaptı bunu bir kişi daha söyledi biraz dinlenebilsem keşke
Transfer sonrası diye hatırlıyorum 5 gün vermislerdi bana da.Prednol kullanan arkadaslar ne zaman başladnz kullanmaya?bana prednol 16mg verdi doktrm..ve adetin 2.günü başladm kullanmaya..benm gibi onceden kullann varmı acaba?genelde transfer sonrası verıyorlar
Yaaa çok sevindim şimdi gördüm canım hayırlı olsun nasıl hamile kaldın 10 hafta ne çabuk geçmiş en son mesajlarda isyanlardaydin kendim kalmış kadar sevindim canım ya bizlere de dua etİkiz olması bölünmesine bağlı değil mi
Bende transfer öncesi başladım iğnelerle birlikte vermişti doktorum ama yarım içiyordum. Pozitif görene kadar da devam ettirdi.Prednol kullanan arkadaslar ne zaman başladnz kullanmaya?bana prednol 16mg verdi doktrm..ve adetin 2.günü başladm kullanmaya..benm gibi onceden kullann varmı acaba?genelde transfer sonrası verıyorlar
Tesekkurler cevap verdgnz için..hayrlı olsun hamıleliğiniz..problem neydi acaba?Bende transfer öncesi başladım iğnelerle birlikte vermişti doktorum ama yarım içiyordum. Pozitif görene kadar da devam ettirdi.
Canım benim çok sağol inşallah dua ediyorum ama şöyle bir sıkıntımız var hamile olduğumu bilmiyordum tedavi için yasmin kullanıyordumYaaaa
Yaaa çok sevindim şimdi gördüm canım hayırlı olsun nasıl hamile kaldın 10 hafta ne çabuk geçmiş en son mesajlarda isyanlardaydin kendim kalmış kadar sevindim canım ya bizlere de dua et
Ya hatırlıyorum ben sana demiştim adetin gelmedi ise test yap sen de negatif demiştin o ay mı kaldın hemde ne güzel kendiliğinden bence bebekte sorun yoktur canım benim sonuçta sen daha ondan haberdar değilken Allah koruyor ben bu adetimde başlayacağım inşallah ya rezerv sıkıntısı varken kendiliğinden kalman ne güzel inşallah sağlıkla al kucağına
Bahceci fulya tavsiye ederim doktorum burcak erzik bu konuda deneyimli.Benimde yumurta rezervim dusuktu ön muayenede karar verdim tedavi olmaya sansim yaver gitti 8.gunumdeyim hafta sonuna yumurta toplama islemi var.Sende zaman kaybetme derim..Selamlar herkese kısaca kendimden söz edeyim 2 yıldır evliyim ilk iki aydan sonra korunmayı bıraktık ilk zamanlar sorun yoktu ardından iki aşılama yaptırdık olmadı tabi öncesinde yumurta takibi falan neyse sonra medipol üniversite hastanesine gittim ve rezervimin az olduğunu öğrendim ilk deneme oldu sonuç olumsuz embriyo kalitesiz dendi ikinci de orda oldu yine transfere gidemedik şimdi 3. İcin merkez arayışı içindeyim Avrupa yakası önerebileceğiniz merkez var mı özellikle rezerv azlığı konusunda doktor tavsiyesine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
Yasmin sıkıntılı canım organ yetmezliği yada erkek bile olsa kadınsı hormonlara sahipmiş var mı böyle etrafında Doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalıp sağlıklı Doğum yapan çok kararsızım ve bir o kadar üzgün canım 2 ay kullandım o hapıYa hatırlıyorum ben sana demiştim adetin gelmedi ise test yap sen de negatif demiştin o ay mı kaldın hemde ne güzel kendiliğinden bence bebekte sorun yoktur canım benim sonuçta sen daha ondan haberdar değilken Allah koruyor ben bu adetimde başlayacağım inşallah ya rezerv sıkıntısı varken kendiliğinden kalman ne güzel inşallah sağlıkla al kucağına
Teşekkür ederim sizlere de kolay gelsin başka bir doktorla başladım ön aşama falan bitti adetim ile başlayacak insallahBahceci fulya tavsiye ederim doktorum burcak erzik bu konuda deneyimli.Benimde yumurta rezervim dusuktu ön muayenede karar verdim tedavi olmaya sansim yaver gitti 8.gunumdeyim hafta sonuna yumurta toplama islemi var.Sende zaman kaybetme derim..
Hayırlı olsun arkadaşım sağlıcakla gelsin minnoşSağolun. Darısı isteyen tüm arkadaşların başına. Rezerv azlığı (0.8) ve yüksek fsh (32) dı problem
Amin canım inşallah. Sizlerinde güzel haberlerinizi alacağız buradan Allahın izniyleHayırlı olsun arkadaşım sağlıcakla gelsin minnoş
Hayır anlamadım iki ay hamile olduğunu fark etmedin mi zaten öyle değilse sen fark edene kadar bir hafta falan geçmiştir ondan da ne olacak tabi doktor testleri falan da önemli taramalar ve ayrıntılı ultrason falan birkaç doktora git hemen karar verme bir de ne bileyim zor karar o kadar çocuk istiyoruz sonra haşa bunu istemem gibi oluyor ben biraz kadrrciyim allah yardım etsin canimYasmin sıkıntılı canım organ yetmezliği yada erkek bile olsa kadınsı hormonlara sahipmiş var mı böyle etrafında Doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalıp sağlıklı Doğum yapan çok kararsızım ve bir o kadar üzgün canım 2 ay kullandım o hapı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?