- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
İşte işten fırsatım Yok canım elemanım Yok haftanın 7 günü dükkandayım eşimde şehirdışında çalışıyor kendimizi toparlamamız içinÖn görüşmeye git iyice araştır kararını ver ne diyeyim hayırlısı olsun
O yüzden canım yan etkisi fazla d vitamini verdi mi ayrıca kullanan birisi yazmış d vitamini verdi diye tuzu bırak canım benim hayırlısı inşallah
Tamam canım anladım demek vitamin değerlerin iyi sadece beslenmeyi dikkat etsen yeterli o zamanYok canım vermedi. Hatta sordum vitamin verecek misiniz diye. hayır gerek yok dedi. ama kilo aldırabileceğinden yediklerine dikkat et ve tuzdan uzak dur dedi
Canim yaptın mı testİşte işten fırsatım Yok canım elemanım Yok haftanın 7 günü dükkandayım eşimde şehirdışında çalışıyor kendimizi toparlamamız için
Şimdi yaptım maalesef negatifCanim yaptın mı test
Sağlık olsun yılmak yokŞimdi yaptım maalesef negatif
Şu kist için yarından itibaren soğan kürünü yapıcam inşallah faydası olurSağlık olsun yılmak yok
Daha çok opu fayda sağlaması için öncelikle embriyo oluşturmak lazım ben iki denemede de oluşturamadim daha çok opu daha çok ilaç demek bence embriyo olursa tek opu da olur bir çocuk da yeter ikiz şart değil sağlıklı embriyo olursa tutunur diye düşünüyorumArkadaşlar, amh değeri 0,06 ilken tedaviye başlamış olumlu sonuç alamamış biri olarak şunu önerebilirim size; 2. deneme yaptım bahçeci fulya’da ve İstanbul’a sürekli uçakla gelip gittim, bu durum masraflarını arttırdı, Güvenç Bey, nerde devam edersem edeyim, her ay yumurta toplatmamı önerdi. Yani şunu söylemek istiyorum, rezerv azlığı ise sorununuz , pahalı merkezde bir tedavi yapacağınıza daha uygun bir merkezde daha fazla opu işlemi yaptırın..şimdiki aklım olsa fulya’da iki deneme ve uçak paraları yerine daha yakın ve ekonomik bir merkezde daha çok embriyo biriktirirdim, sevgiler
Peki şuan hangi aşamadasınızArkadaşlar, amh değeri 0,06 ilken tedaviye başlamış olumlu sonuç alamamış biri olarak şunu önerebilirim size; 2. deneme yaptım bahçeci fulya’da ve İstanbul’a sürekli uçakla gelip gittim, bu durum masraflarını arttırdı, Güvenç Bey, nerde devam edersem edeyim, her ay yumurta toplatmamı önerdi. Yani şunu söylemek istiyorum, rezerv azlığı ise sorununuz , pahalı merkezde bir tedavi yapacağınıza daha uygun bir merkezde daha fazla opu işlemi yaptırın..şimdiki aklım olsa fulya’da iki deneme ve uçak paraları yerine daha yakın ve ekonomik bir merkezde daha çok embriyo biriktirirdim, sevgiler
İkiz olması bölünmesine bağlı değil miDaha çok opu fayda sağlaması için öncelikle embriyo oluşturmak lazım ben iki denemede de oluşturamadim daha çok opu daha çok ilaç demek bence embriyo olursa tek opu da olur bir çocuk da yeter ikiz şart değil sağlıklı embriyo olursa tutunur diye düşünüyorum
Bizim değerlerimizde fazla ilaç kullanmıyorlar zaten, natural siklus uyguluyorlar. Güvenç Bey bana imkanın varsa hiç bir ayı boş geçirme, kaliteli yumurtayı bulmak önemli olan demiştiDaha çok opu fayda sağlaması için öncelikle embriyo oluşturmak lazım ben iki denemede de oluşturamadim daha çok opu daha çok iç ilaç demek bence embriyo olursa tek opu da olur bir çocuk da yeter ikiz şart değil sağlıklı embriyo olursa tutunur diye düşünüyorum
Rapor çıkardım ancak kullanmaya fırsat kalmadı henüz, bir deneme daha yapıp ( yumurta oluşursa) sonrasında donasyon düşünüyorumPeki şuan hangi aşamadasınız
Bende öyle ilk kez tüp bebek yapıcam olmazsa donasyon nereye düşünüyorsunuz araştırma yaptınız mı ben Halil İbrahim tekini düşünüyorumRapor çıkardım ancak kullanmaya fırsat kalmadı henüz, bir deneme daha yapıp ( yumurta oluşursa) sonrasında donasyon düşünüyorum
Öyle de olur ama genelde çift embriyo konursa ikiz olma ihtimali yüksekİkiz olması bölünmesine bağlı değil mi
Banada çift embriyo dedi aslında senin dediğin daha mantıklı tek olsun sağlam olsunÖyle de olur ama genelde çift embriyo konursa ikiz olma ihtimali yüksek
Rapor çıkardım ancak kullanmaya fırsat kalmadı henüz, bir deneme daha yapıp ( yumurta oluşursa) sonrasında donasyon düşünüyorum
Maalesef canım gelmedi zaten Doğum kontrol hapı bitince gelir büyük ihtimalle kasım ayını bulurNasılsıniz arkadaşlar var mı bir gelişmeLavanta_kokusu ne oldu adet geldi mi tedavi başlayacaktın
Öyle düşünme daha yolun çok başındasın ben iki yıldır hamile kalmak için mücadele veriyorumMaalesef canım gelmedi zaten Doğum kontrol hapı bitince gelir büyük ihtimalle kasım ayını buluracaba diyorum boşuna mı uğraşıyorum çok karamsar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?