Rezerv azlığı merkez arayışı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hugul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ön görüşmeye git iyice araştır kararını ver ne diyeyim hayırlısı olsun
İşte işten fırsatım Yok canım elemanım Yok haftanın 7 günü dükkandayım eşimde şehirdışında çalışıyor kendimizi toparlamamız için

O yüzden canım yan etkisi fazla d vitamini verdi mi ayrıca kullanan birisi yazmış d vitamini verdi diye tuzu bırak canım benim hayırlısı inşallah

Yok canım vermedi. Hatta sordum vitamin verecek misiniz diye. hayır gerek yok dedi. ama kilo aldırabileceğinden yediklerine dikkat et ve tuzdan uzak dur dedi

Yok canım vermedi. Hatta sordum vitamin verecek misiniz diye. hayır gerek yok dedi. ama kilo aldırabileceğinden yediklerine dikkat et ve tuzdan uzak dur dedi
Tamam canım anladım demek vitamin değerlerin iyi sadece beslenmeyi dikkat etsen yeterli o zaman

Arkadaşlar, amh değeri 0,06 ilken tedaviye başlamış olumlu sonuç alamamış biri olarak şunu önerebilirim size; 2. deneme yaptım bahçeci fulya’da ve İstanbul’a sürekli uçakla gelip gittim, bu durum masraflarını arttırdı, Güvenç Bey, nerde devam edersem edeyim, her ay yumurta toplatmamı önerdi. Yani şunu söylemek istiyorum, rezerv azlığı ise sorununuz , pahalı merkezde bir tedavi yapacağınıza daha uygun bir merkezde daha fazla opu işlemi yaptırın..şimdiki aklım olsa fulya’da iki deneme ve uçak paraları yerine daha yakın ve ekonomik bir merkezde daha çok embriyo biriktirirdim, sevgiler

Daha çok opu fayda sağlaması için öncelikle embriyo oluşturmak lazım ben iki denemede de oluşturamadim daha çok opu daha çok ilaç demek bence embriyo olursa tek opu da olur bir çocuk da yeter ikiz şart değil sağlıklı embriyo olursa tutunur diye düşünüyorum

Peki şuan hangi aşamadasınız

İkiz olması bölünmesine bağlı değil mi

Bizim değerlerimizde fazla ilaç kullanmıyorlar zaten, natural siklus uyguluyorlar. Güvenç Bey bana imkanın varsa hiç bir ayı boş geçirme, kaliteli yumurtayı bulmak önemli olan demişti

Rapor çıkardım ancak kullanmaya fırsat kalmadı henüz, bir deneme daha yapıp ( yumurta oluşursa) sonrasında donasyon düşünüyorum
Bende öyle ilk kez tüp bebek yapıcam olmazsa donasyon nereye düşünüyorsunuz araştırma yaptınız mı ben Halil İbrahim tekini düşünüyorum

Nasılsıniz arkadaşlar var mı bir gelişme Lavanta_kokusu ne oldu adet geldi mi tedavi başlayacaktın
Maalesef canım gelmedi zaten Doğum kontrol hapı bitince gelir büyük ihtimalle kasım ayını bulur acaba diyorum boşuna mı uğraşıyorum çok karamsar oldum

Maalesef canım gelmedi zaten Doğum kontrol hapı bitince gelir büyük ihtimalle kasım ayını bulur acaba diyorum boşuna mı uğraşıyorum çok karamsar oldum
Öyle düşünme daha yolun çok başındasın ben iki yıldır hamile kalmak için mücadele veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…