Kalır Allahını izni ile inşallahYok canım onları tekrar dondurmadan 5. Güne gelmesini istedi doktor, gelişim göstermediler. İnşallah bebişler benimle kalır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalır Allahını izni ile inşallahYok canım onları tekrar dondurmadan 5. Güne gelmesini istedi doktor, gelişim göstermediler. İnşallah bebişler benimle kalır.
Nalan senin doktorun aret kamar miydi rezerv sıkıntısı sende de var sanırım sadece klomen kullanması iyi birşey hayırlısı olsun ilk tedaviniz mi esin daha önce tahlil verdi mievet canım cumartesi günü gittim. ultrasonda 3 tane yumurta gördü. rahim filmi çektirtti. tahlil yaptırdık. eşimde sperm testi yaptıracak bu hafta.
ilaçla tedaviye başladık. Klomen, prednol, folbiol, coraspin verdi. Cumartesi tekrar gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı.
Rahim filmi de şükür temiz çıktı :)
Hayırlı olsun diyelimbu değerlere 3 folikul çok iyi dilerim herşey yolunda gider alırsın bebişini kucağına ben de bu ay ki adetim ile başlarım diyordum ama doktor beklemekten yana kısmet artık
Hayırlı olsun diyelimbu değerlere 3 folikul çok iyi dilerim herşey yolunda gider alırsın bebişini kucağına ben de bu ay ki adetim ile başlarım diyordum ama doktor beklemekten yana kısmet artık
Çok iyi canım maşallah hadi bakalım tedavin hayırlı olsunevet canım cumartesi günü gittim. ultrasonda 3 tane yumurta gördü. rahim filmi çektirtti. tahlil yaptırdık. eşimde sperm testi yaptıracak bu hafta.
ilaçla tedaviye başladık. Klomen, prednol, folbiol, coraspin verdi. Cumartesi tekrar gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı.
Neden bekletiyor canım seni rahim dinlesin diye miHayırlı olsun diyelimbu değerlere 3 folikul çok iyi dilerim herşey yolunda gider alırsın bebişini kucağına ben de bu ay ki adetim ile başlarım diyordum ama doktor beklemekten yana kısmet artık
Yok canım öncesinde vitamin ile desteklemek istedi şimdilik ciddi birşey görmedim bu süreçte kendiliğinden de kalabilirsin dedi ama tabi tüm tahlillerimiz çıkmadı ciddi birşey de olabilir . Sen neden adet olmadın ki acaba normalde gecikir mi hamile olma ihtimali var mı kiNeden bekletiyor canım seni rahim dinlesin diye mi
Gecikme olmazdı son 2 aydır böyle sanırım kistten hamile değilimdir bilmiyorum test yapmadım doktor geçen ay adetin ne zaman gelecek dedi bende ayın 16 dedim işte vitamin ve yasmin verdi yasmini ayın 11 de başla dedi bende başladım ve reglim gelmedi bugün aradım yasmin bitince gel dedi kafam karıştıYok canım öncesinde vitamin ile desteklemek istedi şimdilik ciddi birşey görmedim bu süreçte kendiliğinden de kalabilirsin dedi ama tabi tüm tahlillerimiz çıkmadı ciddi birşey de olabilir . Sen neden adet olmadın ki acaba normalde gecikir mi hamile olma ihtimali var mı ki
Hiç birşey imkansız değildir bir test mi yapsan acaba canımGecikme olmazdı son 2 aydır böyle sanırım kistten hamile değilimdir bilmiyorum test yapmadım doktor geçen ay adetin ne zaman gelecek dedi bende ayın 16 dedim işte vitamin ve yasmin verdi yasmini ayın 11 de başla dedi bende başladım ve reglim gelmedi bugün aradım yasmin bitince gel dedi kafam karıştı
Canım netten baktım doktorun bu prednol için bilgi verdi mi sanaevet canım cumartesi günü gittim. ultrasonda 3 tane yumurta gördü. rahim filmi çektirtti. tahlil yaptırdık. eşimde sperm testi yaptıracak bu hafta.
Canım netten baktım doktorun bu prednol için bilgi verdi mi sanaevet canım cumartesi günü gittim. ultrasonda 3 tane yumurta gördü. rahim filmi çektirtti. tahlil yaptırdık. eşimde sperm testi yaptıracak bu hafta.
Bugün işten çıkınca alayım bir testHiç birşey imkansız değildir bir test mi yapsan acaba canım
Ay çok merak ettim şimdi kaçta çıkıyorsun mutlaka yaz kaç gün geciktiBugün işten çıkınca alayım bir test
Çok iyi canım maşallah hadi bakalım tedavin hayırlı olsun
Canım netten baktım doktorun bu prednol için bilgi verdi mi sana
Normalde bugün olmam lazımdı canım bilmiyorum sanmıyorum ama yinede denemek lazımAy çok merak ettim şimdi kaçta çıkıyorsun mutlaka yaz kaç gün gecikti