• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezerv azlığı merkez arayışı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hugul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N nalan_ist günaydın canım bugün muayene günündü umarım olumlu sonuçlar ile dönersin

evet canım cumartesi günü gittim. ultrasonda 3 tane yumurta gördü. rahim filmi çektirtti. tahlil yaptırdık. eşimde sperm testi yaptıracak bu hafta.
ilaçla tedaviye başladık. Klomen, prednol, folbiol, coraspin verdi. Cumartesi tekrar gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı.
Rahim filmi de şükür temiz çıktı :)

evet canım cumartesi günü gittim. ultrasonda 3 tane yumurta gördü. rahim filmi çektirtti. tahlil yaptırdık. eşimde sperm testi yaptıracak bu hafta.
ilaçla tedaviye başladık. Klomen, prednol, folbiol, coraspin verdi. Cumartesi tekrar gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı.
Nalan senin doktorun aret kamar miydi rezerv sıkıntısı sende de var sanırım sadece klomen kullanması iyi birşey hayırlısı olsun ilk tedaviniz mi esin daha önce tahlil verdi mi

H Hugul evet aret kamar doktorum.
Aynen benim fsh 60 ve amh:0,01 di.
ilk tedavim bu. cumartesi günü eşimden de kan aldılar. Sağlık testleri için
Bu hafta içi de sperm testi yapılacak

H Hugul evet aret kamar doktorum.
Aynen benim fsh 60 ve amh:0,01 di.
ilk tedavim bu. cumartesi günü eşimden de kan aldılar. Sağlık testleri için
Bu hafta içi de sperm testi yapılacak
Hayırlı olsun diyelimbu değerlere 3 folikul çok iyi dilerim herşey yolunda gider alırsın bebişini kucağına ben de bu ay ki adetim ile başlarım diyordum ama doktor beklemekten yana kısmet artık

Hayırlı olsun diyelimbu değerlere 3 folikul çok iyi dilerim herşey yolunda gider alırsın bebişini kucağına ben de bu ay ki adetim ile başlarım diyordum ama doktor beklemekten yana kısmet artık

Amin inşallah canım. Doktorunun bir bildiği vardır elbet. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :dua:

Çok iyi canım maşallah hadi bakalım tedavin hayırlı olsun

Neden bekletiyor canım seni rahim dinlesin diye mi

Benimde bugün reglim gelmedi maalesef ayın 11 de yasmine başlattı doktor bugün için normal şartlarda reglim gelecekti gelmedi doktoru aradım yasmin bitince gel dedi eşim kan ve sperm testlerini verdi

Neden bekletiyor canım seni rahim dinlesin diye mi
Yok canım öncesinde vitamin ile desteklemek istedi şimdilik ciddi birşey görmedim bu süreçte kendiliğinden de kalabilirsin dedi ama tabi tüm tahlillerimiz çıkmadı ciddi birşey de olabilir . Sen neden adet olmadın ki acaba normalde gecikir mi hamile olma ihtimali var mı ki

Yok canım öncesinde vitamin ile desteklemek istedi şimdilik ciddi birşey görmedim bu süreçte kendiliğinden de kalabilirsin dedi ama tabi tüm tahlillerimiz çıkmadı ciddi birşey de olabilir . Sen neden adet olmadın ki acaba normalde gecikir mi hamile olma ihtimali var mı ki
Gecikme olmazdı son 2 aydır böyle sanırım kistten hamile değilimdir bilmiyorum test yapmadım doktor geçen ay adetin ne zaman gelecek dedi bende ayın 16 dedim işte vitamin ve yasmin verdi yasmini ayın 11 de başla dedi bende başladım ve reglim gelmedi bugün aradım yasmin bitince gel dedi kafam karıştı

Gecikme olmazdı son 2 aydır böyle sanırım kistten hamile değilimdir bilmiyorum test yapmadım doktor geçen ay adetin ne zaman gelecek dedi bende ayın 16 dedim işte vitamin ve yasmin verdi yasmini ayın 11 de başla dedi bende başladım ve reglim gelmedi bugün aradım yasmin bitince gel dedi kafam karıştı
Hiç birşey imkansız değildir bir test mi yapsan acaba canım

Canım netten baktım doktorun bu prednol için bilgi verdi mi sana

H Hugul umutlanmakta istemiyorum inşallah erken çıkarsam açık eczaneden alırım test bakalım

klomen yumurta oluşturuyor ya prednolda progesteronu baskılamak için kullanılması gerekiyormuş. Kortizon olduğu için oldukça fazla yan etkisi var maalesef :(

bu arada canım inşallah hamilesindir. Güzel haberlerini bekliyoruz :dua:

Back