Onun farkındayım hatta klomen ile deneyen merkezler varmış zaten yumurta az ilaçta kalitesini bozuyor bahceci düşünüyorum nasıl memnun musun Hangi doktora gidiyorsunArkadasım ben bahçecideyim bu dördüncü opum oldu hangi merkeze gidersin bilmem ama bizim grupta fazla ilaç bir işe yaramıyor sana yüksek doz ilaç verenlerden kaç
Mustafa bahceci canım benimki ben şimdilik memnunum. Sen de git görüş diğer doktoralarla tüp bebek merkezlerinde ön görüşme ücretsiz zaten onlar sana uygun folikül sayına göre bir tedavi planlıyorlar senin içine elbet biri sinecektir hayırlı kararlar verirsin inşOnun farkındayım hatta klomen ile deneyen merkezler varmış zaten yumurta az ilaçta kalitesini bozuyor bahceci düşünüyorum nasıl memnun musun Hangi doktora gidiyorsun
Amin canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bakalım bu ay başlamak istiyorum nasip . Bu arada alakan için teşekkür ederim Allah yardımcın olsunMustafa bahceci canım benimki ben şimdilik memnunum. Sen de git görüş diğer doktoralarla tüp bebek merkezlerinde ön görüşme ücretsiz zaten onlar sana uygun folikül sayına göre bir tedavi planlıyorlar senin içine elbet biri sinecektir hayırlı kararlar verirsin inş
Teşekkür ederim canım istanbul da mı bu doktor sen hamile kaldın mı kaçıncı denemede olduMerhabalar. Benim de rezerv azdı tek yumurta bile elde edemedi birçok merkez. Erbil yağmur la bir görüşün derim. Bizim durumumuzdaki hastalarda nasıl bir tedavi uygulayacağını biliyor.
Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun biz de transfere hiç gidemedik 2 deneme oldu ama inşallah sonucun pozitif tir umarım hamilesindir ne kadar zor bir süreç biliyorum emeklerimiz karşılığını bulsun inşallah5.denememdi transfer aşamasına hiç gelememiştim ama. İlk kez transfer yapıldı şükür. Haftaya belli olacak :) erbil yağmur İstanbul'da zaten bahçeci de çalışıyordu 3 ay önce kendi muayenesini açmış, aynı binada . Son kez denemek için görüştüm,güven verdi elinden geleni fazlasıyla yaptı inşallah Rabbim nasip etmiştir. Mutlaka bir görüşün derim. Allahım yardımcımız olsun.
Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun biz de transfere hiç gidemedik 2 deneme oldu ama inşallah sonucun pozitif tir umarım hamilesindir ne kadar zor bir süreç biliyorum emeklerimiz karşılığını bulsun inşallah5.denememdi transfer aşamasına hiç gelememiştim ama. İlk kez transfer yapıldı şükür. Haftaya belli olacak :) erbil yağmur İstanbul'da zaten bahçeci de çalışıyordu 3 ay önce kendi muayenesini açmış, aynı binada . Son kez denemek için görüştüm,güven verdi elinden geleni fazlasıyla yaptı inşallah Rabbim nasip etmiştir. Mutlaka bir görüşün derim. Allahım yardımcımız olsun.
Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun biz de transfere hiç gidemedik 2 deneme oldu ama inşallah sonucun pozitif tir umarım hamilesindir ne kadar zor bir süreç biliyorum emeklerimiz karşılığını bulsun inşallah[/QUOTE
İnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebekletimize.
Size nasıl bir tedavi uyguladı pek ierbil beyMerhabalar. Benim de rezerv azdı tek yumurta bile elde edemedi birçok merkez. Erbil yağmur la bir görüşün derim. Bizim durumumuzdaki hastalarda nasıl bir tedavi uygulayacağını biliyor.
Peki kaçı beşinci güne kadar gitti arkadasım işlemlerini Yen'i yerinde mi yaptırdınÇok az ilaç verdi, büyüme hormonu değerime baktı çok düşüktü onun için iğne oldum bir ay ve tek yumurta elde edemezken benim gibi birinden 6 yumurta elde etti.
İnşallah arkadaşım ya sonucu bize de bildir dualarımız seninle en iyi ben bilirim Rabbim kimseyi sınamasın evlat hasreti ile bize de sabır ve güç versin hayırlısı ile tez zamanda nasip olsun hamile kalıp doğurmak sağlıklaEvet yeni yerinde, labaratuarı da acıbademin ki zaten o da çok iyi. Benim 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldu. İnşallah sonuç pozitif olur haftaya
İnş inş pozitif olur Neden üçüncü günde yaptı beşinci günü bekliyorlar ya genelde .. Benin'de beşinci güne gidemiyorlar hiç.Evet yeni yerinde, labaratuarı da acıbademin ki zaten o da çok iyi. Benim 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldu. İnşallah sonuç pozitif olur haftaya
İnş inş pozitif olur Neden üçüncü günde yaptı beşinci günü bekliyorlar ya genelde .. Benin'de beşinci güne gidemiyorlar hiç.
İnşallah arkadaşım ya sonucu bize de bildir dualarımız seninle en iyi ben bilirim Rabbim kimseyi sınamasın evlat hasreti ile bize de sabır ve güç versin hayırlısı ile tez zamanda nasip olsun hamile kalıp doğurmak sağlıkla
İnş inş pozitif olur Neden üçüncü günde yaptı beşinci günü bekliyorlar ya genelde .. Benin'de beşinci güne gidemiyorlar hiç.
Geçmişteki yazışmalarımızı okudum bir kere üç bir kere altı yumurta elde etmişsiniz dondurulmuş başka kaldı mı sizin tek transfer mi oldun cnmSebebini inanın bilmiyorum, sıkıntı mı var neden 3. Gün dedim erbil bey öyle uygun dedi hemşire, fazlada sorgulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?