Merhaba canım hatırlarsın mutlaka bana erbil yağmur u önermiştin gerçekten sana çok teşekkür ederim transfere gidemedik biz hiç embriyo olmuyordu erbil beyde ilk defa benim gibi birinden 7 yumurta aldı ve iki tanesi dollendi benim durumumu bildiği için taze transfer etti 3. Gün biri 6 biri de 10 hücreli idi embriyo lar iyi dedi ama ben çok endişeliyim acaba olmadı mı diye çünkü bugün 7. Gün ve adet belirtilerim var senin nasıldı taze mi transfer dondurulmuş mu embriyo lar nasıldı kaçı tuttu neler hissettin farkındayım çok soru sordum ama bir umut ışığı arıyorum işte şimdiden teşekkür ederim5.denememdi transfer aşamasına hiç gelememiştim ama. İlk kez transfer yapıldı şükür. Haftaya belli olacak :) erbil yağmur İstanbul'da zaten bahçeci de çalışıyordu 3 ay önce kendi muayenesini açmış, aynı binada . Son kez denemek için görüştüm,güven verdi elinden geleni fazlasıyla yaptı inşallah Rabbim nasip etmiştir. Mutlaka bir görüşün derim. Allahım yardımcımız olsun.
Merhaba canım hatırlarsın mutlaka bana erbil yağmur u önermiştin gerçekten sana çok teşekkür ederim transfere gidemedik biz hiç embriyo olmuyordu erbil beyde ilk defa benim gibi birinden 7 yumurta aldı ve iki tanesi dollendi benim durumumu bildiği için taze transfer etti 3. Gün biri 6 biri de 10 hücreli idi embriyo lar iyi dedi ama ben çok endişeliyim acaba olmadı mı diye çünkü bugün 7. Gün ve adet belirtilerim var senin nasıldı taze mi transfer dondurulmuş mu embriyo lar nasıldı kaçı tuttu neler hissettin farkındayım çok soru sordum ama bir umut ışığı arıyorum işte şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ediyorum canım benim sen sağlıkla al kucağına inşallah ben de hayırlısı ile kalmış olayım senin tek embriyo muydu dondurulmuş muyduMerhabalar, inan çok sevindim. Benimde 3.Gün emriyosu transfer edildi. Kaç hücreli bilmiyorum iyi dedi embriyo çok şükür iyi oldu. Bahsettiğin belirtiler normal hiç endişe etme, stres yapma. Erbil beye güven, iyi düşün iyi olsun. Allah nasip etmiş olsun güzel haberlerini bekliyorum. Soracağın bişey olursa çekinme
bende Erbil beyin hastası olarak sizi tebrik ederim.sizin rezerv azlığı bayağı sıkıntı olmuş okuyunca şimdi.ama sonucunuzun böyle olmasına sizin adınıza çok mutlu oldum, tebrik ederimMerhabalar, inan çok sevindim. Benimde 3.Gün emriyosu transfer edildi. Kaç hücreli bilmiyorum iyi dedi embriyo çok şükür iyi oldu. Bahsettiğin belirtiler normal hiç endişe etme, stres yapma. Erbil beye güven, iyi düşün iyi olsun. Allah nasip etmiş olsun güzel haberlerini bekliyorum. Soracağın bişey olursa çekinme
Bence idrarda çıkmaması normal henüz erken idrar için önce kanda yükselir değerGünaydın arkadaşlar bugün transferin 11. Gün ü sabah idrar testi yaptım negatif çıktı öğleden sonra kan verecem ama olsa çıkardı idrarda da diye düşünüyorum
Çok iyi benim beş taneden 2 si dollendi ve 3. Gün transfer edildi ama embriolog durumları çok iyi dedi yani 5. Güne kadar da gidebilirdi ama kısmet bilmiyorum belki tutmuştur idrarda çıkmadı kan verince belli olacakBenim de rezerv az beş yumurta toplandı üçü olgundu üçü de döllendi ikisi beşinci güne gitti donduruldu biri transfer edildi cumartesi test günüm belirti henüz yok
Benim doktor da dondurulmuş çalışıyor ama benim yumurtalar bir türlü embriyo olamıyordu yakalamışken yaptı senin merkez neresiBenim merkezde taze transfer olmuyor yani benim için riskti hatta pgt bile yapalım dedi doktor çok şükür normal çıktı şimdi biri transfer edildi sonuç bekliyoruz
Benim doktor da dondurulmuş çalışıyor ama benim yumurtalar bir türlü embriyo olamıyordu yakalamışken yaptı senin merkez neresi
Bebeğiniz oldumu. Erbil beyden memnun kaldıniz mi. Lütfen yardım edinAntalya tüp bebek bizim sadece beşinci güne gelenler donduruluyor galiba
Bebeğim henüz olmadı bu ay yine transferimiz var Erbil beyden çok memnun kaldım yola hala onunla devam ediyorum 2 yıldır akraba olduk artıkBebeğiniz oldumu. Erbil beyden memnun kaldıniz mi. Lütfen yardım edin
Merhaba, süreçte günceliniz ne?Seni bilemem ama ben zor hasta değilim zor hasta hiç yumurtası olmayan hiç spermi olmayan rahmi çok büyük oranda kusurlu hormonları berbat olan hastadır bunların hiç biri ben de yok ama sen çok negatifsin böyle zaten olmaz donasyon ile de olmaz tek şey yumurta ve embriyo değil ki en önemlisi tutunmasi sen kendini çok karartmissin bu şekilde olmaz özel hayatını bilemem ama naçizane tavsiyem psikolojik destek alman bu sayede daha pozitif bakar yol kat edebilirsin hayatının her alanına yansır bu etki Allah yardımcın olsun ama bakış açını kesinlikle değiştir yoksa hayat içinden çıkılmaz bir hal alır
Merhaba ikizlerim var iki yaşını geçtilerMerhaba, süreçte günceliniz ne?
Çok sevindim, gözün aydınMerhaba ikizlerim var iki yaşını geçtiler
Benim fsh her zaman düşüktü yani normal sınırlarda ama amh kötüydü 0.1 ama sonra gittiğim doktor ( Erbil Yağmur) amh önemli değil önemli olan yumurta kalitesi demişti genelde 4 5 folikul görünürdü en fazla 7 yumurtam oldu ama genelde 3 5 tane çıkıyordu . Hep kalitesizdi sonra beslenme düzeni falan değiştim spor yaptım falan güzel embrıyolar oldu biraz da nasipÇok sevindim, gözün aydın
Amh, fsh kaçtı, Dr alttan muayenede kaç yumurta görüyordu?
Fsh nin iyi olması avantaj tabi.Benim fsh her zaman düşüktü yani normal sınırlarda ama amh kötüydü 0.1 ama sonra gittiğim doktor ( Erbil Yağmur) amh önemli değil önemli olan yumurta kalitesi demişti genelde 4 5 folikul görünürdü en fazla 7 yumurtam oldu ama genelde 3 5 tane çıkıyordu . Hep kalitesizdi sonra beslenme düzeni falan değiştim spor yaptım falan güzel embrıyolar oldu biraz da nasip
Darısı size inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?