revizyon için doktor araştırıyorum

Aa şaşırdım açıkcası yine bu şekilde tanıştıgım bir bayan var, kuzenleri vs arkadasları hep ozan hocaya olmuş, kendisi de revızyon için görüşmüş ama ozan hoca onu kabul etmemiş ilkeleri olan bir doktor demişti, ama zaten listemden eledim ankarada, istanbul da bora ok var genel de asya burunları yapıyor benm gibi düşük sırtları kökleri iyi kaldırır diye düşünüyorum
Ozan Bitik ilk ameliyatımı yaptı keşke hiç yaptırmasaydım,sonrasında bir ameliyat oldum ama o da maalesef başarısız

Tural fatullayev araştırın iyice kötü bir hasta yorum bulursanız buraya da yazın lütfen çok geçmiş olsun hepimize inşallah çooook mutlu oluruz

Ben Ahmet islama oldum 2022 yılında olmuştum şimdi tam tarihi hatırlamıyorum ama üzerinden zamanda geçti.kalın derili,asimetrik,açık çatı deformitesi olan yamuk burnumu düzeltti Allah razı olsundoktoru çok iyi seçin birde acele etmeyin dokularınız iyileşsin.

Memet Yazar konusunda yazdiklariniza cok sasirdim. Ben kendisine ameliyat oldum ve sonuctan cok memnunum.

Tural 1 yıl geçmeden muayene etmiyor .Ki 6.ayda revizyon olmak çok sıkıntı .

Merhaba nefes probleminiz var mıydı? Ve çözümlendi mi? Açık teknik ile kaburga alarak mı yaptı acaba.

Kendiniz gördünüz mü bu kişileri? İnanmayın görmediyseniz. Ozanbey benden gülüşümü çaldı, yüzümü mahfetti. Kimseye tavsiye etmiyorum. Bir gözüm farklı yöne kayıyor gülünce.

Çok geçmiş olsun, canlı canlı görmedim resimlerini atmıştı sadece, peki sizin nasıl gülünce gözünüz yana kayıyor ne yapmış olabilir de bu sekılde etkiledi. Aslına bakarsanız bende burun amelıyatından sonra gözüm çöktü ve suan doktorumla mahkeme sürecindeyim googlede yorumlarına onun yazdım görsellerimi de paylaşmştm bildiğiniz 2 ml gözüm içeri kaydı

Çok geçmiş olsun. Gözüm yukarıya kayıyor ve kısılmıyor gülerken ben zaten hissediyorum yanağımın içinden aşağı çekiliyor. Orada bir şeyler yanlış gitti ve bana söylemedi eminim. Çünkü sol yanımın aylarca inmedi şişleri. Hala yanağımı da hissetmiyorum. Başta iki tarafı da hissetmiyorsun zaten o normal ama benim sol yanımın hissi geri gelmedi. 3 yıl oldu hala zaman zaman zonkluyor. Başka doktora gitmek istiyorum ama çok korkuyorum tekrar bıçak altına yatmaktan. Ya başka bir şey daha olursa? Korkunç pahalılar zaten ben bütün paramı verdim bu adama.

3 yıl da baya olmuş hiç mi ekstra başka doktora gitmediniz en azından yanak kontrl için his kaybı falan varmı , cok entresan dimi bir burun diye giriyoruz başımıza neler gelıyor. Bnm alnım mımıklerim bır sene kendine gelmedi yüzüm botokslu gibi donup kalmştı. His sinir kaybından şüphelendm aslındq nörolojıye gittm yüze elektrklı sinir testi yapılcaktı ama o sbh ne olduysa gitmekten vazgctm yorulmştm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…