- Konu Sahibi cherryberryy
-
Merhaba,bende Ahmet İslam’a ameliyat oldum sürekli bir kemer çıkıyor ve kortizonlu gideriyor doktor Bey kalın derili olmamdan kaynaklıymış ama artık başka tedaviye yönlendirdi henüz ona başlamadım.Sizde kalın deriliyim demişsiniz bu problemi nasıl çözdünüz?Ben Ahmet islama oldum 2022 yılında olmuştum şimdi tam tarihi hatırlamıyorum ama üzerinden zamanda geçti.kalın derili,asimetrik,açık çatı deformitesi olan yamuk burnumu düzeltti Allah razı olsundoktoru çok iyi seçin birde acele etmeyin dokularınız iyileşsin.
Bende kemer gibi bir şey çıkmadı ama benimki çok ödemliydi. Ödemin inmesi çok uzun sürdü.Merhaba,bende Ahmet İslam’a ameliyat oldum sürekli bir kemer çıkıyor ve kortizonlu gideriyor doktor Bey kalın derili olmamdan kaynaklıymış ama artık başka tedaviye yönlendirdi henüz ona başlamadım.Sizde kalın deriliyim demişsiniz bu problemi nasıl çözdünüz?
Siz ahmet beye revizyon mu oldunuz memnunmusunuz. Burnunuz büyütüldü muBende kemer gibi bir şey çıkmadı ama benimki çok ödemliydi. Ödemin inmesi çok uzun sürdü.
Benim burnum zaten büyük kalın derili bir burunSiz ahmet beye revizyon mu oldunuz memnunmusunuz. Burnunuz büyütüldü mu
Eğer doğal bir burun istiyorsanız Ahmet bey iyi diyebilirim ama benim burnum pek olmadı gibi ilk yaptığında güzeldi ama şimdi maalesef gelinimizinkini harika yaptı çok doğal be kusursuzSiz ahmet beye revizyon mu oldunuz memnunmusunuz. Burnunuz büyütüldü mu
Evet Normal ,ben 6 hafta önce revizyon oldum ve halen şiş ve kocamanKızlar merhaba. Kalın deride revizyon oldum. Şuan 6. Günüm ama burnum kocaman bu normal mi? Daha tamponlarım alınmadı
Ama eski burnumdan büyük duruyor önü o da mı normal ? Bi de tamponlarda büyük gösteriyor diyorlar doğru muEvet Normal ,ben 6 hafta önce revizyon oldum ve halen şiş ve kocaman
Alci ciktiktan sonra çok güzeldi ama sonra sadece şişmeye başladı
Ama sizinkide çok erken belki alcisi ve tamponlar çıkınca daha farklı görünür
Ama revizyon olan burunlar daha fazla ödem oluyor sabirla bekliyeceyiz artık
Evet tamponlarda büyük ve iri gösteriyorAma eski burnumdan büyük duruyor önü o da mı normal ? Bi de tamponlarda büyük gösteriyor diyorlar doğru mu
Evet tamponlarda büyük ve iri gösteriyor
Benim burnumda önden daha büyük gözüküyor Suan ama ödemli
Normal yani birde sizinki kalin derili hemde dedi doktor
Ödem için bantlayıp yatmayı öneriyorlarEvet tamponlarda büyük ve iri gösteriyor
Normal yani birde sizinki kalin derili
Evet bazı doktorlar öyle öneriyorÖdem için bantlayıp yatmayı öneriyorlar
Evet tamponlarda büyük ve iri gösteriyor
Normal yani birde sizinki kalin derili hemde dedi doktor
Ödem için bantların yatmayı öneriyorlarEvet tamponlarda büyük ve iri gösteriyor
Normal yani birde sizinki kalin derili
benim doktorum bir ay bant kullandırtacak. Her gün yenileycekmişim. Ödeme çok iyi geliyormuş . Yarın tamponlarım çıkınca bakalım nasıl olucak. Sizin tamponlar çıkınca daha küçüldü müEvet bazı doktorlar öyle öneriyor
Benim doktorum 1 hafta sonra alcimi çıkardı aynı gün yeniden alçı taktı,yani toplamda 15 gün alçıda kaldı burun
Bantı önermedı,bromaılın hapı kulaniyorum
Ödem için
İlk ameliyatımdada kulanmiştim faydasını olmuştu
Bende tampon konulmadı sadece alçı vardıÖdem için bantların yatmayı öneriyorlar
benim doktorum bir ay bant kullandırtacak. Her gün yenileycekmişim. Ödeme çok iyi geliyormuş . Yarın tamponlarım çıkınca bakalım nasıl olucak. Sizin tamponlar çıkınca daha küçüldü mü
10 yıl kadar önce olmuştum . Bunu da cumartesi oldum. Ama büyük yani hiç anlamadım. Ameliyat masasında çekilen foto ile bunun asla alakası yok. Kalın deri çok zorladı ama yaptım demiş doktor . Gören herkes burnunda hiç değişiklik yok hatta daha büyük diyor canım sıkıldı bayağaBende tampon konulmadı sadece alçı vardı
Burnum alcidayken gayet iyi küçüktü
İlk alci çıktıktan sonra da çok güzeldi
Ama ikinci alçıdan sonra burnum bir şiştı buyudu resmen,ama takmıyorum artık
Çünkü ödem olduğunu biliyorum böyle kalmayacak ,ilk ameliyatımda 4 ay sonra ödemler azaldı ,zaten en zoru ilk 4 ay
Yarın tamponlar cikinca çok şok olma derim çünkü inan burun Suan çok ödemli
Senin ilk ameliyatın nezaman olmuştu
Burun ateli ve tamponlar çıktımı10 yıl kadar önce olmuştum . Bunu da cumartesi oldum. Ama büyük yani hiç anlamadım. Ameliyat masasında çekilen foto ile bunun asla alakası yok. Kalın deri çok zorladı ama yaptım demiş doktor . Gören herkes burnunda hiç değişiklik yok hatta daha büyük diyor canım sıkıldı bayağa
Evet 8.günümdeyim çoook şiş biçimsiz ve uzun. Herkes ödem diyor çok erken daha vs diyorlar bekliycem mecburBurun ateli ve tamponlar çıktımı
Suan nasıl görünüyor burnun?
Yok hayır ama benim burun ucum çok kalın deriliSizin revizyon da kaburga kıkırdagı kullanıldı mı? Birde kaburga kıkırdagı kullanılan burun genişliyo mu gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?