Revizyon ameliyatımı sonunda oluyorum

Oyy kıyamam hepimiz doktor kurbanıyız akılsız başın derdini burunlar çekti desene 😑 Maalesef bundan yıllar önce bu kadar teferruatlı değildi herşey dediğin gibi
Gerçekten öyle oldu.Doktorumdan daha çok kendime kızıyorum.İlkini beğenmedin ikincide aynı doktordan ne bekledin diye.
Geçenlerde buradan bir üye doktorumun sayfasını sordu.Baktıktan sonra ilk söylediği şey ‘Sadece ameliyat masası sonuçları ile dolu,ben böyle doktorları görür görmez eliyorum ‘ dedi. Biz iki yan profile ,küçük burunların iyi sonuçlarıma kanıp ameliyat olduk ;/

Canım maske ile ya da damardan ilaç ile uyuttuktan sonra entübe ediyorlar.Sen o kısımları hiç bilmeyeceksin.Bunlar işin kolay kısmı.Yeter ki sonuç güzel olsun 🙏🏻
Evet öyleymis, haha ben bana öyle yaptiklarini bilmiyordum. Ozamanlar hic düsenmedim bile. Evet ya en önemlisi sonuc ve nefes alabilmek yoksa narkosluyken farketmiyor nasil uyuttuklari 😂

Bende her aynaya bakışımda bir hayır duası gönderiyorum kendisine :)
Ben direkt sövüyorum😂o zaman fiyat uygundu allahtan 2bin mi neydi.şimdi verdiğim paraya ciddi acırım peşini bırakmam heralde zaten avukatım🙄

Ben direkt sövüyorum😂o zaman fiyat uygundu allahtan 2bin mi neydi.şimdi verdiğim paraya ciddi acırım peşini bırakmam heralde zaten avukatım🙄
Bir ara düşünmedim değil ama ondan aldığım parayla yaptıracağım burun acaba neye benzer😀Beddua eder falan neme lazım 😂
Zaten ben ilk ameliyatı hastaneye ödedim.İkinciyi ücretsiz yaptı.Ödediğim para umrumda da değil.Keşke ödeseydim de şu yaşadıklarımı yaşamasaydım🥲Maddi değil manevi zarar büyük.

Bir ara düşünmedim değil ama ondan aldığım parayla yaptıracağım burun acaba neye benzer😀Beddua eder falan neme lazım 😂
Zaten ben ilk ameliyatı hastaneye ödedim.İkinciyi ücretsiz yaptı.Ödediğim para umrumda da değil.Keşke ödeseydim de şu yaşadıklarımı yaşamasaydım🥲Maddi değil manevi zarar büyük.
Siz iki kez aynı doktora mi ameliyat oldunuz acaba tam anlamadım ben de mağdurlardanım da

Siz iki kez aynı doktora mi ameliyat oldunuz acaba tam anlamadım ben de mağdurlardanım da
Evet ilk ameliyatımı yapan doktor asimetrik olan kısımları düzeltmek için bir yıl sonra revizyon yaptı ama düzeleceğine ekstra sorunlar çıktı 🥺Şekli ve kalkıklığı da eskisi gibi olmadı 👎🏻

Gerçekten öyle oldu.Doktorumdan daha çok kendime kızıyorum.İlkini beğenmedin ikincide aynı doktordan ne bekledin diye.
Geçenlerde buradan bir üye doktorumun sayfasını sordu.Baktıktan sonra ilk söylediği şey ‘Sadece ameliyat masası sonuçları ile dolu,ben böyle doktorları görür görmez eliyorum ‘ dedi. Biz iki yan profile ,küçük burunların iyi sonuçlarıma kanıp ameliyat olduk ;/
Sonrasi resimlerinde doktor tarafindan cekilenlere bakmak lazim. Her yönden. Yoksa hastalarin paylastigi hep filtreli ve filtre zaten herseyi güzellestiriyor.

Evet ilk ameliyatımı yapan doktor asimetrik olan kısımları düzeltmek için bir yıl sonra revizyon yaptı ama düzeleceğine ekstra sorunlar çıktı 🥺Şekli ve kalkıklığı da eskisi gibi olmadı 👎🏻
Şimdi yeniden olmayı düşünüyorsunuz galiba

Cidden he konunun geldiği noktaya bak 2 binden 40 binlere ne ara geçiş yaptık 🤦 Avukat değilim ama bu sefer bende peşini bırakmam cidden 😂

Cidden he konunun geldiği noktaya bak 2 binden 40 binlere ne ara geçiş yaptık 🤦 Avukat değilim ama bu sefer bende peşini bırakmam cidden 😂
5 yılda nerelere geldi burun fiyatları😂doğuştan güzel burunlu insanlar karda😂

Kesinlikle bide hiç bi şekilde aşağıya inmiyolar. Benim doktorum indirim yaptı saolsun 40 bine düşürdü.
Günümüz şartlarında 40 bin çok uçuk bir rakam ama öyle fiyatlar veriliyor ki 40 bin ucuzmuş gibi geliyor.İyi bir doktorun revizyon ücreti bir yıllık maaşım olmuş:/
Fiyatı çok uçuk olmayan yetenekli doktoru nasıl bulacağım hiç bilmiyorum.

O fiyatı verip memnun olmamak var ben de doktora baya ödedim ameliyat sonrası tutumundan aşırı rahatsızım hatasını kabul etmiyor

X