Bende her aynaya bakışımda bir hayır duası gönderiyorum kendisine :)Benim ilk ameliyatı yapan doktorun sayfası bile yokAllah onu bildiği gibi yapsın hem alerjik reaksiyon gösterdim hemde burnum berbat olmuştu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende her aynaya bakışımda bir hayır duası gönderiyorum kendisine :)Benim ilk ameliyatı yapan doktorun sayfası bile yokAllah onu bildiği gibi yapsın hem alerjik reaksiyon gösterdim hemde burnum berbat olmuştu.
Gerçekten öyle oldu.Doktorumdan daha çok kendime kızıyorum.İlkini beğenmedin ikincide aynı doktordan ne bekledin diye.Oyy kıyamam hepimiz doktor kurbanıyız akılsız başın derdini burunlar çekti desene Maalesef bundan yıllar önce bu kadar teferruatlı değildi herşey dediğin gibi
Evet öyleymis, haha ben bana öyle yaptiklarini bilmiyordum. Ozamanlar hic düsenmedim bile. Evet ya en önemlisi sonuc ve nefes alabilmek yoksa narkosluyken farketmiyor nasil uyuttuklariCanım maske ile ya da damardan ilaç ile uyuttuktan sonra entübe ediyorlar.Sen o kısımları hiç bilmeyeceksin.Bunlar işin kolay kısmı.Yeter ki sonuç güzel olsun
Ben direkt sövüyorumo zaman fiyat uygundu allahtan 2bin mi neydi.şimdi verdiğim paraya ciddi acırım peşini bırakmam heralde zaten avukatımBende her aynaya bakışımda bir hayır duası gönderiyorum kendisine :)
Bir ara düşünmedim değil ama ondan aldığım parayla yaptıracağım burun acaba neye benzerBeddua eder falan neme lazımBen direkt sövüyorumo zaman fiyat uygundu allahtan 2bin mi neydi.şimdi verdiğim paraya ciddi acırım peşini bırakmam heralde zaten avukatım
Siz iki kez aynı doktora mi ameliyat oldunuz acaba tam anlamadım ben de mağdurlardanım daBir ara düşünmedim değil ama ondan aldığım parayla yaptıracağım burun acaba neye benzerBeddua eder falan neme lazım
Zaten ben ilk ameliyatı hastaneye ödedim.İkinciyi ücretsiz yaptı.Ödediğim para umrumda da değil.Keşke ödeseydim de şu yaşadıklarımı yaşamasaydımMaddi değil manevi zarar büyük.
Evet ilk ameliyatımı yapan doktor asimetrik olan kısımları düzeltmek için bir yıl sonra revizyon yaptı ama düzeleceğine ekstra sorunlar çıktı Şekli ve kalkıklığı da eskisi gibi olmadıSiz iki kez aynı doktora mi ameliyat oldunuz acaba tam anlamadım ben de mağdurlardanım da
Sonrasi resimlerinde doktor tarafindan cekilenlere bakmak lazim. Her yönden. Yoksa hastalarin paylastigi hep filtreli ve filtre zaten herseyi güzellestiriyor.Gerçekten öyle oldu.Doktorumdan daha çok kendime kızıyorum.İlkini beğenmedin ikincide aynı doktordan ne bekledin diye.
Geçenlerde buradan bir üye doktorumun sayfasını sordu.Baktıktan sonra ilk söylediği şey ‘Sadece ameliyat masası sonuçları ile dolu,ben böyle doktorları görür görmez eliyorum ‘ dedi. Biz iki yan profile ,küçük burunların iyi sonuçlarıma kanıp ameliyat olduk ;/
Şimdi yeniden olmayı düşünüyorsunuz galibaEvet ilk ameliyatımı yapan doktor asimetrik olan kısımları düzeltmek için bir yıl sonra revizyon yaptı ama düzeleceğine ekstra sorunlar çıktı Şekli ve kalkıklığı da eskisi gibi olmadı
Cidden he konunun geldiği noktaya bak 2 binden 40 binlere ne ara geçiş yaptık Avukat değilim ama bu sefer bende peşini bırakmam ciddenBen direkt sövüyorumo zaman fiyat uygundu allahtan 2bin mi neydi.şimdi verdiğim paraya ciddi acırım peşini bırakmam heralde zaten avukatım
2 bin kaç yıl öncedir kimbilir. Eşim 13 yıl önce 3.500 olmuşCidden he konunun geldiği noktaya bak 2 binden 40 binlere ne ara geçiş yaptık Avukat değilim ama bu sefer bende peşini bırakmam cidden
Yok kız 2019 da işte 3 yılda gelinen nokta bu 2 bin yine azdı tabi o zamanlar ama 6k ve sonrası muazzam doktorlar bulunabiliyodu yine2 bin kaç yıl öncedir kimbilir. Eşim 13 yıl önce 3.500 olmuş
Revizyonda kıkırdak alınınca ekstra fiyat artıyor ayrıcaYok kız 2019 da işte 3 yılda gelinen nokta bu 2 bin yine azdı tabi o zamanlar ama 6k ve sonrası muazzam doktorlar bulunabiliyodu yine
5 yılda nerelere geldi burun fiyatlarıdoğuştan güzel burunlu insanlar kardaCidden he konunun geldiği noktaya bak 2 binden 40 binlere ne ara geçiş yaptık Avukat değilim ama bu sefer bende peşini bırakmam cidden
5 yıl önce yaşadığım şehirde fiyatlar o civardı benim öyle 10 yıl falan değil gayette güzel burunlar oldu piyango bana vurdu2 bin kaç yıl öncedir kimbilir. Eşim 13 yıl önce 3.500 olmuş
Evet burnum aynada beni hiç mutlu etmiyor.Görüşeceğim doktorlar uygun derse başka doktora yeniden olup kurtulmak istiyorum.Şimdi yeniden olmayı düşünüyorsunuz galiba
40 bin yine iyi.Benim listemdeki doktorların en ucuzu 4 bin euro dediCidden he konunun geldiği noktaya bak 2 binden 40 binlere ne ara geçiş yaptık Avukat değilim ama bu sefer bende peşini bırakmam cidden
Kesinlikle bide hiç bi şekilde aşağıya inmiyolar. Benim doktorum indirim yaptı saolsun 40 bine düşürdü40 bin yine iyi.Benim listemdeki doktorların en ucuzu 4 bin euro dedi
Günümüz şartlarında 40 bin çok uçuk bir rakam ama öyle fiyatlar veriliyor ki 40 bin ucuzmuş gibi geliyor.İyi bir doktorun revizyon ücreti bir yıllık maaşım olmuş:/Kesinlikle bide hiç bi şekilde aşağıya inmiyolar. Benim doktorum indirim yaptı saolsun 40 bine düşürdü.