Revizyon ameliyatımı sonunda oluyorum

Ben 6 saat narkozlu kaldım,boğazım 1 kez bile acımadı bu konuda doktoru tebrik ediyorum 😀 şekli beceremedi ama ! Bu da bi nimet
Benim ameliyatım 3.5 saat sürmüş sabah 8 buçukta girdim ama kendime geldiğimde saat öğlen 14.30 du yinede herşeye rağmen ilk ameliyata göre çok daha kolay geçtiğini söyleyebilirim çok minimal morardım azcık göz altlarım bide kaburgamdan kıkırdak alındı ona rağmen ilk ameliyata göre müthiş hissediyorum doktor kaynaklı sanırım

Ameliyat esnasında solunum için entübe ediliyorsunuz.Soluk borusuna ağızdan bir tüp yerleştiriliyor.Ameliyat boyunca solunum bu şekilde destekleniyor .İlk ameliyatımı olduğumda anesteziyi alıp uyuyoruz sanıyordum.İkinci ameliyatımdan önce öğrendiğimde küçük bir şok yaşamıştım.Hatta burun ameliyatlarım öncesi estetik olmayan iki ameliyatım daha olmuştu ama onlarda araştırma yapmaya gerek duymamışım. 🙃

Ameliyat esnasında solunum için entübe ediliyorsunuz.Soluk borusuna ağızdan bir tüp yerleştiriliyor.Ameliyat boyunca solunum bu şekilde destekleniyor .İlk ameliyatımı olduğumda anesteziyi alıp uyuyoruz sanıyordum.İkinci ameliyatımdan önce öğrendiğimde küçük bir şok yaşamıştım.Hatta burun ameliyatlarım öncesi estetik olmayan iki ameliyatım daha olmuştu ama onlarda araştırma yapmaya gerek duymamışım. 🙃
Ha bu agiza koyulan borumu? Anestezi ordanmi veriliyor? Dûsündükte bayilasim geliyor korkudan, hadi bogazina birsey kacarsa.
Ben igne vuruyorlar, sonra maske gibi birseyle bayiltiyorlar saniyordum 😩

Ha bu agiza koyulan borumu? Anestezi ordanmi veriliyor? Dûsündükte bayilasim geliyor korkudan, hadi bogazina birsey kacarsa.
Canım sen bunları yaşadın zaten hangi ameliyat olursa olsun bu sekilde. Sen boru takilma kismini vs hatirlamiyorsun ki

Geçmiş olsun inşallah iyi olur sonuç.boğaz ağrısı ilk ameliyatta olmuştu benim aşırı derecede bu ameliyatta sıfır boğaz ağrısı vardı sanırım anestezi yapan kişiyle alakalı bu durum.1 ay sürmüştü benim o ağrıyı birde bantların yaptığı korkunç alerjiyi hiç unutamıyorum.

Asansörde şırınga ile bişey enjekte ettiler o sakinleştiriciydi sanırım ama sonrasında ne yaptılar bilmiyorum gözlerim kayıyodu

X