Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun umarım istediğin gibi olur.
Ben daha ameliyat olmadim o yüzden yanmis birsey söylemek istemem ama nane cayi olmazmiki?Kızlar boğazım çok acıyo ya bilginiz var mı nasıl geçer?
Hiç bilmiyorum ki anestezi kaynaklı galiba biraz ılık biseyler içtim iyi geldiBen daha ameliyat olmadim o yüzden yanmis birsey söylemek istemem ama nane cayi olmazmiki?
Evet okumustum anestezi bogaz agrisi yapiyormus, galba hortum bogaza kadar geldigi icinmi? Sismi? Bogas siskinligini indiren "sekerler" var, vicks gibiHiç bilmiyorum ki anestezi kaynaklı galiba biraz ılık biseyler içtim iyi geldi
Ben 6 saat narkozlu kaldım,boğazım 1 kez bile acımadı bu konuda doktoru tebrik ediyorum şekli beceremedi ama ! Bu da bi nimetKızlar boğazım çok acıyo ya bilginiz var mı nasıl geçer?
Çok iyiyim genel olarak sadece nefes alamıyorum ve boğazım acıyor bi tıkNasil hissediyorsun kendini? Varmi baska agrin sizin? Burnun tikalimi hala?
Benim ameliyatım 3.5 saat sürmüş sabah 8 buçukta girdim ama kendime geldiğimde saat öğlen 14.30 du yinede herşeye rağmen ilk ameliyata göre çok daha kolay geçtiğini söyleyebilirim çok minimal morardım azcık göz altlarım bide kaburgamdan kıkırdak alındı ona rağmen ilk ameliyata göre müthiş hissediyorum doktor kaynaklı sanırımBen 6 saat narkozlu kaldım,boğazım 1 kez bile acımadı bu konuda doktoru tebrik ediyorum şekli beceremedi ama ! Bu da bi nimet
Ben 6 saat narkozlu kaldım,boğazım 1 kez bile acımadı bu konuda doktoru tebrik ediyorum şekli beceremedi ama ! Bu da bi nimet
Canım entübasyondan oluyor.Kendi kendine geçer inşallah birkaç güneKızlar boğazım çok acıyo ya bilginiz var mı nasıl geçer?
Ameliyat esnasında solunum için entübe ediliyorsunuz.Soluk borusuna ağızdan bir tüp yerleştiriliyor.Ameliyat boyunca solunum bu şekilde destekleniyor .İlk ameliyatımı olduğumda anesteziyi alıp uyuyoruz sanıyordum.İkinci ameliyatımdan önce öğrendiğimde küçük bir şok yaşamıştım.Hatta burun ameliyatlarım öncesi estetik olmayan iki ameliyatım daha olmuştu ama onlarda araştırma yapmaya gerek duymamışım.Entübasyon ne?
Ha bu agiza koyulan borumu? Anestezi ordanmi veriliyor? Dûsündükte bayilasim geliyor korkudan, hadi bogazina birsey kacarsa.Ameliyat esnasında solunum için entübe ediliyorsunuz.Soluk borusuna ağızdan bir tüp yerleştiriliyor.Ameliyat boyunca solunum bu şekilde destekleniyor .İlk ameliyatımı olduğumda anesteziyi alıp uyuyoruz sanıyordum.İkinci ameliyatımdan önce öğrendiğimde küçük bir şok yaşamıştım.Hatta burun ameliyatlarım öncesi estetik olmayan iki ameliyatım daha olmuştu ama onlarda araştırma yapmaya gerek duymamışım.
Canım sen bunları yaşadın zaten hangi ameliyat olursa olsun bu sekilde. Sen boru takilma kismini vs hatirlamiyorsun kiHa bu agiza koyulan borumu? Anestezi ordanmi veriliyor? Dûsündükte bayilasim geliyor korkudan, hadi bogazina birsey kacarsa.
Ben igne vuruyorlar, sonra maske gibi birseyle bayiltiyorlar saniyordum
Öylemi? Aa valla bilmiyordum öyle oldugunuCanım sen bunları yaşadın zaten hangi ameliyat olursa olsun bu sekilde. Sen boru takilma kismini vs hatirlamiyorsun ki
Bugün nasilsin?Çok iyiyim genel olarak sadece nefes alamıyorum ve boğazım acıyor bi tık
Soğuk uygulama yapıyorumya sürekli ondan bademcikleri şişirmişimCanım entübasyondan oluyor.Kendi kendine geçer inşallah birkaç güne
Asansörde şırınga ile bişey enjekte ettiler o sakinleştiriciydi sanırım ama sonrasında ne yaptılar bilmiyorum gözlerim kayıyoduHa bu agiza koyulan borumu? Anestezi ordanmi veriliyor? Dûsündükte bayilasim geliyor korkudan, hadi bogazina birsey kacarsa.
Ben igne vuruyorlar, sonra maske gibi birseyle bayiltiyorlar saniyordum