7 yıllık pişmanlığın ardından revizyon

Tekrar ameliyat olmak çok korkutmuştu:) çok teşekkür ederim, şimdi ödemden çok şiş inşallah 1 seneye toparlarım
Tam 1 yıl sonra revizyon olacam .Doktorum artık ameliyat olabilirsin dedi .Burun ucum hala sert .Sert olması bizim için iyi dedi merak ettim yine de sorayim 1 yıl gerçekten yeterli mi ki

Tam 1 yıl sonra revizyon olacam .Doktorum artık ameliyat olabilirsin dedi .Burun ucum hala sert .Sert olması bizim için iyi dedi merak ettim yine de sorayim 1 yıl gerçekten yeterli mi ki
Ben ilk revizyonumu 13. Ayda olmuştum. Yeterli olup olmadığı konusunda maalesef bilgim yok.

Merhaba,

Yaklaşık 7 yıl önce burun estetiği ameliyatı olmuştum. Ancak, maalesef sonuç istediğim gibi olmadı. Doktorum burun yapımı oldukça kalkık ve uzun bir hale getirdi. O günden bu yana, burnumla ilgili birçok olumsuz yorum aldım. İnsanlar sık sık burnumun doğallıktan uzak olduğunu söylüyorlardı. Öyle ki bir arkadaşım, burnumu gördükten sonra ameliyat olmaktan vazgeçtiğini söylemişti. Küçük bir kız çocuğu ise "Abla, burnunu mu esnettin? Çok belli oluyor." diyerek burnumu eleştirmişti.

Yedi yıl boyunca bu tür yorumlarla karşılaşmak psikolojimi oldukça olumsuz etkiledi. Yeni insanlarla tanıştığımda, sürekli aklımda "Acaba burnum hakkında ne düşünüyor?" sorusu dolaşıyordu ve bu durum, konuşmalara odaklanmamı zorlaştırıyordu.

Sonunda bu duruma bir çözüm bulmak amacıyla popüler doktorlarla iletişime geçtim ve fiyat aldım. Ancak karşılaştığım fiyatlar beni oldukça şaşırttı; 10.000 Euro, 13.000 Euro, hatta 15.000 Euro gibi rakamlar duyduğumda adeta pes ettim. Bu fiyatları karşılayabilmem imkansızdı. Bu süreçte o kadar üzüldüm ki eşim "İstersen arabayı küçültürüz." diyerek destek oldu.

Bir gün Instagram'da gezinirken bir arkadaşımın burnunun ne kadar güzel olduğunu fark ettim. Ona hangi doktora gittiğini sordum ve tavsiyesi üzerine bu doktorla iletişime geçtim. Fiyat olarak oldukça makul bir rakam söyledi, fakat bu defa da uygun fiyatın kalite konusunda beni şüpheye düşürdüğünü fark ettim. 15.000 Euro'luk fiyatlardan sonra, daha düşük bir fiyatla tatmin olmak gerçekten zor oldu.

Ancak arkadaşımın da bu doktora revizyon yaptırmış başka bir arkadaşı vardı ve onun sonuçlarını da gördüm. Onun burnu da çok güzel olmuştu. Sonunda cesaretimi topladım ve "Ne kadar kötü olabilir ki?" diyerek ameliyat olmaya karar verdim. Sonuçtan oldukça memnun kaldım. Sanırım ileride popüler bir doktor olabilecek bir yeteneği erken keşfetmiş oldum. Umarım sonuç beni bundan sonra da mutlu etmeye devam eder.

Bunları yazdım çünkü 7 yıldır bu sitedeki burun ameliyatlarını ve sonuçlarını okumak beni iyi hissettirdi. Umarım ben de birilerine kendisini iyi hissettiririm:)

Bu da doktorumun ameliyat esnasında çektiği fotoğraflarEki Görüntüle 3466672
Doktorunuz kim hangi ildesiniz geçmiş olsun bu arada

X