- 9 Ekim 2015
- 274
- 110
Kesinlikle katılıyorum öyle yüksek fiyatlar söyleniyor ki bunlar artık kulağa ucuzmuş gibi geliyor ama kesinlikle ucuz değil Fiyatı revizyonda 23 verene de gittim canım ilk ameliyatı 19 a yapıyor mesela ama adam seni asla dinlemiyo sen ne dersen de o kendi bildiği burnu yapıcak öyle bir izlenim düşün güvenemedim açıkçası artı olarak burnumu yapmamak ve beni klinikten kaçırtmak için türlü türlü bahaneler sıraladı çünkü başta kendine güveni yok benim niye olsun. Ama umarım doğru doktoru bulursun ya çünkü cidden baş ağrıtıyo o süreç kendimden biliyorum her gün randevum vardı hepsinde bi acaba oldum kimi doktorun tek bi lafı bile yetiyodu beni itmeye. En sakin en dingin en oh be dediğim görüşme kendi doktorum oldu şu ana kadar süreç güzel ilerliyor. Bana göre doktorun en başta iletişimi iyi olmalı hastasının ne istediğini bilmeli ona göre kabul etmeli o hastayı ameliyat etmeyi. Doktorum ne istediğime önem vermeyip kendi bildiğini okuyan biri olsaydı hâlâ doktor arıyo olurdum. Bana sadece lütfen sabırlı bi hasta ol ve şişliklerin geçene kadar bekle asıl sonuç o zaman tatmin edecek seni dedi ve ödeme meyilli bir cildim olduğu için sonuç güzel olsun istediğim gibi olsun ilk 3 ay mühim değil beklenirGünümüz şartlarında 40 bin çok uçuk bir rakam ama öyle fiyatlar veriliyor ki 40 bin ucuzmuş gibi geliyor.İyi bir doktorun revizyon ücreti bir yıllık maaşım olmuş:/
Fiyatı çok uçuk olmayan yetenekli doktoru nasıl bulacağım hiç bilmiyorum.