Revizyon ameliyatımı sonunda oluyorum

Öylemi? Aa valla bilmiyordum öyle oldugunu 😳
Ama ben hic bogazim agridini hatirlamiyorum. Bulanti olmustu ama sigara ictim oyüzden
İlk ameliyatım da odaya gelmeden kan kustum resmen o adamın yaptığı ameliyatı hatırladıkca gidip gerçekten dövesim geliyo ya gidip ona hâlâ ameliyat olan var çok üzülüyorum

Bugün nasilsin?
Şiş bir yüzle uyandım ☺️ Şunu anladım yaz mevsimi bu ameliyat için hiç uygun değil elinizde buzla geziyosunuz ama yine söylüyorum ilk ameliyatın %30 u kadar şişip morarmadım çok normal şu an burnum arada sızlıyo yemek yemek çok zor üst dudağımı çok oynatamıyorum tek dostum su ve buz diyebilirim 😂 arada burnum açılıyor arada kapanıyor kendi halinde ve konuşmak o kadar zor bir eylem ki şu an benim için 😑 O değil de dudak dolgum zerre belli olmuyo ya inşallah erimemiştir

Geçmiş olsun inşallah iyi olur sonuç.boğaz ağrısı ilk ameliyatta olmuştu benim aşırı derecede bu ameliyatta sıfır boğaz ağrısı vardı sanırım anestezi yapan kişiyle alakalı bu durum.1 ay sürmüştü benim o ağrıyı birde bantların yaptığı korkunç alerjiyi hiç unutamıyorum.
Ah o bantları sorma ya ilk ameliyat da dediğin gibi 1 ay boğazımda tuhaf bi his vardı bi acı vardı şu anda öyle değil daha çok üşütürsünde boğazın acırya öyle

İlk ameliyatım da odaya gelmeden kan kustum resmen o adamın yaptığı ameliyatı hatırladıkca gidip gerçekten dövesim geliyo ya gidip ona hâlâ ameliyat olan var çok üzülüyorum
Evet ya korkunc birsey, insan insana böyle iskence cektirmesi cok üzücü

Şiş bir yüzle uyandım ☺️ Şunu anladım yaz mevsimi bu ameliyat için hiç uygun değil elinizde buzla geziyosunuz ama yine söylüyorum ilk ameliyatın %30 u kadar şişip morarmadım çok normal şu an burnum arada sızlıyo yemek yemek çok zor üst dudağımı çok oynatamıyorum tek dostum su ve buz diyebilirim 😂 arada burnum açılıyor arada kapanıyor kendi halinde ve konuşmak o kadar zor bir eylem ki şu an benim için 😑 O değil de dudak dolgum zerre belli olmuyo ya inşallah erimemiştir
Allah yardimcin olsun 🥰
Burun iyi olsunda, dudak dolgusu nasil olsa yapilir. Evet bende havalar soguyunca daha iyi olur diye düsünmüstüm ama bakalim 😂
Ne iyi, arada birde burun aciliyorsa korkacak birsey yok demek? Benim en cok korktugum o cünkü 😩
Normalde ikinci gün olmuyormu sislik ve morarma? Olmadiysa oda iyi 😀

Allah yardimcin olsun 🥰
Burun iyi olsunda, dudak dolgusu nasil olsa yapilir. Evet bende havalar soguyunca daha iyi olur diye düsünmüstüm ama bakalim 😂
Ne iyi, arada birde burun aciliyorsa korkacak birsey yok demek? Benim en cok korktugum o cünkü 😩
Ah şu düğün telaşı olmasaydı kesinlikle kış mevsiminde olurdum. Kesinlikle burun iyi olsun da dudak dolgusu her türlü yapılır ☺️ Korkma canım arada açılıyor evet ama tampon var mı yok mu bilmiyorum görünmüyor dışardan burnumun içi inanılmaz şiş belkide ondandır

Allah yardimcin olsun 🥰
Benim 3. Günüm şu an bu arada morarma daha olmaz yanaklarım ve göz altım şiş buz koydukca iniyo

Ah o bantları sorma ya ilk ameliyat da dediğin gibi 1 ay boğazımda tuhaf bi his vardı bi acı vardı şu anda öyle değil daha çok üşütürsünde boğazın acırya öyle
Benim ilk ameliyatı yapan doktorun sayfası bile yok😂Allah onu bildiği gibi yapsın hem alerjik reaksiyon gösterdim hemde burnum berbat olmuştu.

Ayy ben görsem dayanamazdım yazardım kesin yazık ya insanlara🙄
Yazsan ne olucak ki silmek çok basit. Tamamen kendi tecrübesizliğim ve cahilliğimdi o doktor bi kuaför muhabbetinde adını duyup direkt gidip ameliyat günü almıştım nasıl bi mantıksa. Ama oda eskisinden daha kötü yapmayı nasıl becerdi oda tamamen onun beceriksizliği ilk hafta tampon atel çıksın diye gittim daha hiç bir kontrole gitmedim düşün o kadar gerek duymadım ilk aydan çünkü o adama asla revizyon olmazdım gidip konuşsam ne olucak ki ne yapabilir daha da bozar diye düşündüm

Yazsan ne olucak ki silmek çok basit. Tamamen kendi tecrübesizliğim ve cahilliğimdi o doktor bi kuaför muhabbetinde adını duyup direkt gidip ameliyat günü almıştım nasıl bi mantıksa. Ama oda eskisinden daha kötü yapmayı nasıl becerdi oda tamamen onun beceriksizliği ilk hafta tampon atel çıksın diye gittim daha hiç bir kontrole gitmedim düşün o kadar gerek duymadım ilk aydan çünkü o adama asla revizyon olmazdım gidip konuşsam ne olucak ki ne yapabilir daha da bozar diye düşündüm
Bana doktor akrabam tavsiye etmişti düşün birde sadece yandan resimleri gördüm tamam dedim şimdiki aklım olsa asla olmazdım önden resim görmeden o zaman böyle şeyler pek yoktu instagram sayfası gibi.benim burnumda kemer vardı kemeri almış gerisini bırakmış burun bütünlüğüm bozulmuştu pislik doktor🙄

Ah şu düğün telaşı olmasaydı kesinlikle kış mevsiminde olurdum. Kesinlikle burun iyi olsun da dudak dolgusu her türlü yapılır ☺️ Korkma canım arada açılıyor evet ama tampon var mı yok mu bilmiyorum görünmüyor dışardan burnumun içi inanılmaz şiş belkide ondandır
Seninmi dügünün olacak, simdden hayirli olsun, Allah bir yastikta kocatsin 😀
Aa tampinsuz nasil oluyor?

Bana doktor akrabam tavsiye etmişti düşün birde sadece yandan resimleri gördüm tamam dedim şimdiki aklım olsa asla olmazdım önden resim görmeden o zaman böyle şeyler pek yoktu instagram sayfası gibi.benim burnumda kemer vardı kemeri almış gerisini bırakmış burun bütünlüğüm bozulmuştu pislik doktor🙄
Oyy kıyamam hepimiz doktor kurbanıyız akılsız başın derdini burunlar çekti desene 😑 Maalesef bundan yıllar önce bu kadar teferruatlı değildi herşey dediğin gibi

Seninmi dügünün olacak, simdden hayirli olsun, Allah bir yastikta kocatsin 😀
Aa tampinsuz nasil oluyor?
Amin inşallah canım benim 😍 Doktorla konuştum tampon koymamış valla bilmiyorum ki şart değil sanırım gerek duymamış daraltma yaptıya belkide ondandır ama arada nefes almak çok güzel hissettiriyo ne büyük nimetmiş meğer

Ha bu agiza koyulan borumu? Anestezi ordanmi veriliyor? Dûsündükte bayilasim geliyor korkudan, hadi bogazina birsey kacarsa.
Ben igne vuruyorlar, sonra maske gibi birseyle bayiltiyorlar saniyordum 😩
Canım maske ile ya da damardan ilaç ile uyuttuktan sonra entübe ediyorlar.Sen o kısımları hiç bilmeyeceksin.Bunlar işin kolay kısmı.Yeter ki sonuç güzel olsun 🙏🏻

İki ameliyatımda da 3.gün en çok şiştiğim gündü.Ondan sonra iyileşme sürecine giriyor zaten.Ben senin bantlar açıldıktıktan sonraki yorumunu merakla bekliyorum.Kaburga kıkırdağı konan burun sırtı nasıl hissediliyor diye merak ediyorum.Kendi burun sırtımız gibi mi yoksa daha mı farklı? İyileşince yorumlarını alırız artık 🙏🏻

X