Tatlı Tarifi Revani(Resimli)

Canım bende denedim bu kadar güzel resimlerden yola çıkarak gerçektende güzel oldu tarif için tşkler
ikinci yapışımda şerbeti biraz daha fazla koyacağım ben şerbetli daha çok seviyorum

Canım bende denedim bu kadar güzel resimlerden yola çıkarak gerçektende güzel oldu tarif için tşkler
ikinci yapışımda şerbeti biraz daha fazla koyacağım ben şerbetli daha çok seviyorum

Ellerine saglik canim.Sevindim yapip begenmene.serbetini fazla seviyorsan artirirsin.Zevk meselesi zaten.Afiyet olsun.

hihoyyytYaptım şahane bir tat,şahane bir lezzethihoyyyt
Bu akşam işten gelir gelmez yaptım,eşim,oğlum bayıldılar..
2 koca dilim yedim hani eşimden utanmasam bir 3.dilimide yiyebilirdimcokacimcoook

Canım tarif için,bu muhteşem tadı bizlerle paylaştığın için teşekkürlera.s.

Harikaaaa.Vallahi muhtesem gözüküyor.
Seninde ellerine saglik canim.Demekki sende
güzel tutturmussun tarifi.Vallahi cok mutlu oldum
bu iltifat karsisinda.Cok tesekkürler.a.s.

azeri kızı bi sorum olacak sana..ben de revani yapıyorum ama unu irmikten biraz daha fazla koyuyorum..senin tarifte tam tersi..revaniyi keserken dağılmıyor mu?? bi de resimde gördüğüm revani senin verdiğin ölçülerle mi oldu,yoksa iki kat ölçüyle mi??gözüme baya bi çok göründü ..o yüzden ..benim misafirlerim gelcek..bi de senin tarifinle denemek istedim..ailecek de sevdiğimiz için o gördüğüm tepsi ancak yeter:)

Canim resimde gördügün iki kati malzemelerle
yapildi.Ben bu revaniyi taa senelerdir yapiyorum
ve dagilma falan olmuyor.Gözü kapali yapabilirsin
.kaydirigubbakcemile5/B]

bugün bende yaptım bu tatlıyıyerimseniben
güzel oldu...
hayatımda ilk kez revani yaptım ve güzeldi..cokacimcoookcokacimcoook.
tarif için teşekkürler
azeri kızıa.s.a.s.

bugün bende yaptım bu tatlıyıyerimseniben
güzel oldu...
hayatımda ilk kez revani yaptım ve güzeldi..cokacimcoookcokacimcoook.
tarif için teşekkürler
azeri kızıa.s.a.s.

Afiyetler olsun.Ayrica da senin de ellerine
saglik.Demek benim tarifimle ilk defa revani
yaptin.Cok güzel.hihoyyyt

Dün akşam misafirlerime yaptım bu çoook güzel revaniyi. neredeyse ikinci porsiyonu isemeyen kalmadı. tatlıdan nefret eden eşim bile tekrar istedi.teşekkür ederim azeri kızı, mutfaktaki başucu tariflerimden biri olacak bu tatlı. hem kolay hem son derece lezzetli. bu arada resim çekemedim. amatekrar yapınca mutlaka ekleyeceğim. ben üzerine krem şanti koyarak servis ettim.

ya ben bunu yapamadım. kare borcama koydum karısımı fırına sürdüm ama kenarları ıyı pişti ortası hamur oldu kaldı.bıldıgım kadarıyla borcamın altına margarın surunce ortası hamurlaşmıyordu margarınde sürdüm ama anlamadım. neyse canım sağolsun

azeri kızı benim için en önemlisi tatlının bütün şerbeti çekmesi, bir kere yaptım yarısı çekti yarısı kuru kek gibi kaldı bu tarifin tamamiyle şireyi çekiyomu?
Galiba bunun için çok kabarmaması gerekcokacimcoook

tarıfı denedım..
normalde esım tatlıyı seven bırı degıldır ama bu revanıyı severek yıyor..:asigim:
artık her hafta yapıyorum..
ıcıne lımon kabugu rendelıyorum guzel bır aroma verıyor tavsıye ederım..
tarıf ıcın tesekkurler canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…