Tatlı Tarifi Revani(Resimli)

tatlıyı deneyen arkadaşların yorumlarına güvenerek bayram tatlısı olarak revani yapmaya karar verdim. sonucu belirtirim arkadaşlar. tarif için teşekkürler azeri kızı.

bu akşam tatlıyı yaptım. maalesef resim çekmeyi unuttum. çok güzel oldu gerçekten. eşim hep sen yapamazsın derdi :) o bile beğendi bayramda tatlı olarak yap bunu dedi. benimde aklıma yattı. bayramda yapmayı düşünüyorum fakat dikdörtgen borcama döktüm fazla kabarık durmadı.kabarık olması için ölçüleri yarım arttırsam içi pişer demi? tarif için de çok teşekkürler.

azeri kızı benim için en önemlisi tatlının bütün şerbeti çekmesi, bir kere yaptım yarısı çekti yarısı kuru kek gibi kaldı bu tarifin tamamiyle şireyi çekiyomu?
Galiba bunun için çok kabarmaması gerekcokacimcoook

Benim bu tarifim 100% serbeti icine cekiyor.
Hemde birkac dakika icinde yüzeyde hic serbet kalmiyor.
Dene gör canim.sengözlerimebaksanab

tarıfı denedım..
normalde esım tatlıyı seven bırı degıldır ama bu revanıyı severek yıyor..:asigim:
artık her hafta yapıyorum..
ıcıne lımon kabugu rendelıyorum guzel bır aroma verıyor tavsıye ederım..
tarıf ıcın tesekkurler canım a.s.

tatlıyı deneyen arkadaşların yorumlarına güvenerek bayram tatlısı olarak revani yapmaya karar verdim. sonucu belirtirim arkadaşlar. tarif için teşekkürler azeri kızı.

Ellerinize kollariniza saglik hanimlar.
Esleriniz size tekrardan asik olacak gördünüzmü.
Afiyetler olsun canlarim.a.s.

bu akşam tatlıyı yaptım. maalesef resim çekmeyi unuttum. çok güzel oldu gerçekten. eşim hep sen yapamazsın derdi :) o bile beğendi bayramda tatlı olarak yap bunu dedi. benimde aklıma yattı. bayramda yapmayı düşünüyorum fakat dikdörtgen borcama döktüm fazla kabarık durmadı.kabarık olması için ölçüleri yarım arttırsam içi pişer demi? tarif için de çok teşekkürler.

Seninde ellrine saglik canim.Revaniyi süper
yaptigini görünce esin kesin sanada tekrardan
asik olmustur.hihoyyyt
Revaniyi daha kalin seviyorsan,daha dar bir
tepside yap,yada 1,5 tarifle yap.
Kolay gelsin.

azeri kizi senin yazdigin n tarfii yaptim hemde iki tepsi bayram icin bir buyuk birde kucuk buyuk olan tepsiye 2/1olcu fazla yaptim yarin bayram icin kayinvalideme goturecegim yani topluca lezzet testi olacak ama senin yazdiklarindan sonra ben revanime kesinlikle guveniyorum serbetine doktum cok guzel gorunuyor diger tepsiye de dokecegim yarin afiyetle yiyecegiz bakalim tesekkurler azeri kizi

tatlını denedim canım çok güzel oldu ben birkaç küçük değşiklik yaptım tatlının üzerinde böyle oldua.s
resim002vu7.th.jpg

canım ben de taptım bugün tadı güzel oldu fakat benim tepsim büyüktü fazla kabarmadı benneyaptımki

bende yaptım ilk denememdi.biri verdi ille yap güzel oluyor.
500gr irmik
1su bardagı şeker
1su bardagı süt
kabartma tozu vanilya.şerbeti ise 3 su bardagı su 3 su bardagı şeker.
E yaptım iyi hoşda tadı güzel oldu ama şerbetimi çekmedi azmı geldi anlamadım sert oldu.

cokacimcoook azeri kızı sana tekrar tekrar teşekkür ediyorum. bayramın yıldızı benim revanim oldu. bir tepsi anında bitti. yiyenler hızını alamadı. ben birazcıkta portakal kabuğu rendelemiştim. resmini çektim. bi ara eklerim. azeri kızının iddiasını destekliyorum. böyle bir revani daha yememişsinizdir. haydi hanımlar hepinize kolay gelsin. cokacimcoook :nazar: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

yaptım valla hemende bitti tşkler tarifin için cnm ellerine sağlık

azeri kizi senin yazdigin n tarfii yaptim hemde iki tepsi bayram icin bir buyuk birde kucuk buyuk olan tepsiye 2/1olcu fazla yaptim yarin bayram icin kayinvalideme goturecegim yani topluca lezzet testi olacak ama senin yazdiklarindan sonra ben revanime kesinlikle guveniyorum serbetine doktum cok guzel gorunuyor diger tepsiye de dokecegim yarin afiyetle yiyecegiz bakalim tesekkurler azeri kizi

Ellerinize saglik arkadaslar.Ceylinnazbegenmene cok
sevindim.Afiyet olsun.

maviscik,insallah lezzet testinden sende gecmissindir,bende.

tatlını denedim canım çok güzel oldu ben birkaç küçük değşiklik yaptım tatlının üzerinde böyle oldua.s
resim002vu7.th.jpg

canım ben de taptım bugün tadı güzel oldu fakat benim tepsim büyüktü fazla kabarmadı benneyaptımki

Ezginur senin tatlinin üstü bayaa bir degisik olmus.
Afiyet olsun.

Incir,egerki kalin seviyorsan daha dar,tepside yap canim.

cokacimcoook azeri kızı sana tekrar tekrar teşekkür ediyorum. bayramın yıldızı benim revanim oldu. bir tepsi anında bitti. yiyenler hızını alamadı. ben birazcıkta portakal kabuğu rendelemiştim. resmini çektim. bi ara eklerim. azeri kızının iddiasını destekliyorum. böyle bir revani daha yememişsinizdir. haydi hanımlar hepinize kolay gelsin. cokacimcoook :nazar: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

Canosum cok cok tesekkürler iltifatin icin.Vallahi
bayramin yildizi lafini cok sevdim.Mutfagina güzel bir
lezzet kazandirabildiysem ne mutlu bana.

Ghaneli revaniyi tam benim sevdigim gibi kizartmissin,
Ellerine saglik.Cok güzel.

Back
X