- 1 Ağustos 2007
- 975
- 40
- 298
- Konu Sahibi Azeri kizi
-
azeri kızı benim için en önemlisi tatlının bütün şerbeti çekmesi, bir kere yaptım yarısı çekti yarısı kuru kek gibi kaldı bu tarifin tamamiyle şireyi çekiyomu?
Galiba bunun için çok kabarmaması gerekcokacimcoook
tarıfı denedım..
normalde esım tatlıyı seven bırı degıldır ama bu revanıyı severek yıyor..:asigim:
artık her hafta yapıyorum..
ıcıne lımon kabugu rendelıyorum guzel bır aroma verıyor tavsıye ederım..
tarıf ıcın tesekkurler canım a.s.
tatlıyı deneyen arkadaşların yorumlarına güvenerek bayram tatlısı olarak revani yapmaya karar verdim. sonucu belirtirim arkadaşlar. tarif için teşekkürler azeri kızı.
bu akşam tatlıyı yaptım. maalesef resim çekmeyi unuttum. çok güzel oldu gerçekten. eşim hep sen yapamazsın derdi :) o bile beğendi bayramda tatlı olarak yap bunu dedi. benimde aklıma yattı. bayramda yapmayı düşünüyorum fakat dikdörtgen borcama döktüm fazla kabarık durmadı.kabarık olması için ölçüleri yarım arttırsam içi pişer demi? tarif için de çok teşekkürler.
yaptım valla hemende bitti tşkler tarifin için cnm ellerine sağlık
yaptım valla hemende bitti tşkler tarifin için cnm ellerine sağlık
azeri kizi senin yazdigin n tarfii yaptim hemde iki tepsi bayram icin bir buyuk birde kucuk buyuk olan tepsiye 2/1olcu fazla yaptim yarin bayram icin kayinvalideme goturecegim yani topluca lezzet testi olacak ama senin yazdiklarindan sonra ben revanime kesinlikle guveniyorum serbetine doktum cok guzel gorunuyor diger tepsiye de dokecegim yarin afiyetle yiyecegiz bakalim tesekkurler azeri kizi
tatlını denedim canım çok güzel oldu ben birkaç küçük değşiklik yaptım tatlının üzerinde böyle oldua.s
canım ben de taptım bugün tadı güzel oldu fakat benim tepsim büyüktü fazla kabarmadı benneyaptımki
cokacimcoook azeri kızı sana tekrar tekrar teşekkür ediyorum. bayramın yıldızı benim revanim oldu. bir tepsi anında bitti. yiyenler hızını alamadı. ben birazcıkta portakal kabuğu rendelemiştim. resmini çektim. bi ara eklerim. azeri kızının iddiasını destekliyorum. böyle bir revani daha yememişsinizdir. haydi hanımlar hepinize kolay gelsin. cokacimcoook:enbuyukkk: :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?