- Konu Sahibi Azeri kizi
-
azeri kizim canim bacim senin revanini yaptim kaydirigubbakcemile2bugun aksama davetim vardi iftara varya harika oldu kaydirigubbakcemile5allah senden razi olsun bacim:Saruboceq:benimde revani tarifim vardi ama her seferinde iyi sonuc vermiyordu kiz senin tarif tam anlamiyla bir harika ilk yapista tuttu valla:içelim:ellerime saglik dimicokacimcoook
nasil olmus ama hesüprizzzzz:hooray::teytey:
oh oh kizlar bende dün yaptim cok güzel tuttu tepsimde güzel ölcüdeydi cok güzel oldu,icine birde portakal kabugu rendeledim mis gibi koktu.ifrat olasi ya cocuklar 3 dilimini yedi afiytle.beyimde memunun kaldi serbetini falan tam cekti buz gibi sahurda bilem yedik:))
resmi cekemedimbende ekliycektim bir daki sefere artikin.tasinma telesim var o yüzden cekemedim.cok sago tam aradigin tatli ben cok severim kivam bir türlü olmuyordu.yaptiklarim bazisi kabarmaz.bazisi serbeti cekmez.cok sevmeme ragmen yine hüsrana ugramak tan korkuyordum.ama bu seber sayende güzel oldu.cok tsk canim.seninde eline saglik.
Canımmm,gerçekten harıka olmuş.
Nefıs gözüküyor.Ellerine sağlık.
Cok sevindim seninde beğenmene.
Çokta güzel süslemişsin.
azeri kız senin tariflerin güzel herhalde arkadaşlar öyle yazıyor ben kızım için meyveli yani vitaminli kurabiye tarifi arıyorum geçen internetten aldım içinde tarçın ve bal vardı iğrenç birşeydi emeğime ve malzememe yazık oldu senin bildiğin güzel bir tarif varmı
Azeri kizi dün yaptigim revani tek kelimeyle süper oldu.Yalniz ben biraz daha serbetli sevdigim icin birdahaki sefere biraz fazla yapicam serbetini.
Resim niyemi eklemedim?bittiki:)
Kayisili kurabiyem var.o cok
güzel oluyor.Eger istersen onu vereyim.
Baska meyveli kurabiye hic yapmadim.
Yani üzümlüde var,ama diger meyvelerle
yapmadim.
Canim cok sevindim begenmene.tarifi yazarsan sevinirim Ayrıca revaniyi dün yaptım mükemmel olmuş eşim çok seçicidir daha bunu yeryemez mükemmel olmuş dedi bir tabak yedi gerçektende mükemmel olmuş ellerine sağlık
TEvrani'cim kayisili kurabiyeyi Portakalagaci'ndan
almistim ve hep bu tarifi yaparim.Harika
kurabiyeler oluyor.Ben simdilik buraya Direkt
kopyaladigim gibi yapistiricam,zamanim yok diye.
Ama sonra tarifi vericem kurabiyeler bölümünde.
kurabiye için gereken malzemeler; 1 su bardağı ufak ufak doğranmış kuru kayısı (şekerpare), 5 yemek kaşığı pudra şekeri, 1 paket margarin (oda sıcaklığında), 3 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 2 yumurta ve hindistan cevizi. önce margarini, yumurtaların sarılarını ve kayısıları karıştırdım. pudra şekerini eleyip biraz daha karıştırdım. en son da unu ve kabartma tozunu eleyip hamur yaptım. düşündüğümden daha güzel bir hamur oldu. hamurdan parçalar alıp yuvarladım, hafifçe bastırıp kurabiye şekli verdim. (bu arada fırını 180C'ye getirdim.) kurabiyeleri önce yumurta akına sonra da hindistan cevizine batırıp yağlanmış tepsiye yerleştirdim. fırında üzeri kızarana kadar pişirdim...
tarifi aldım ama unu aşağı yukarı kaç bardak koyuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?