- 25 Ağustos 2019
- 60.423
- 110.493
- 30
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Aboovvv hahahaha donlar yerdemiHepsine bakmadım kız dur bakim anamm oğlan çekmece açtı heşyşjrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aboovvv hahahaha donlar yerdemiHepsine bakmadım kız dur bakim anamm oğlan çekmece açtı heşyşjrm
Oo bekleyruk o zaman sabırsızlıklaYes beybii bir kaç güne gelir
Çok teşekkürler canımEllerine sağlık çok güzel olmjs
Bana dua edin isim bitsin de yapayım arefe günü hava güzel olur inşallah. Köy sunumu is loadingOo bekleyruk o zaman sabırsızlıkla
Yetiştim yetiştim çok fenalarAboovvv hahahaha donlar yerdemi
Aboovvv köy sunumu hıhh kıskandım inşallah yağmur yağar tamam tamam gönlünce olsun havaBana dua edin isim bitsin de yapayım arefe günü hava güzel olur inşallah. Köy sunumu is loading
Acillll atmalısın NOKTAYes beybii bir kaç güne gelir
Ahsjdkdmd aaaaaaa kötü kadınAboovvv köy sunumu hıhh kıskandım inşallah yağmur yağar tamam tamam gönlünce olsun hava
Ahsjdkdmd aaaaaaa kötü kadın
He bak bu mesaja da dönecektim unuttumSana özel olsun aşkomm sıkintı yoohh
Vaaayyy beeeHe bak bu mesaja da dönecektim unuttum
Yess nevoş ablam için yaptım hatta gülleri de ona aldıydım da gidene kadar soldu
Bu tarz tatlıları çok severim ellerine sağlık kurabiyemHayırlı Ramazanlar Güzellikler
Sizlere oldukça pratik bir tarif ile geldim. Acil durum misafirlerine kolayca hazırlayabileceğiniz ve çok lezzetli bir tatlı
Dikkat şeker hastalarını uzak tutunuz başlayınca tüm tepsiyi yemek istiyorlar
Tamam tamam tarife geçiyorum
Malzemeler
-4 yumurta
-1 su bardağı şeker
-1 paket vanilya
-1 paket kabartma tozu
-1.5 su bardağı un (markasına göre değişebilir)
Kreması İçin
- 1 paket sade ya da kaymak tadında krem şanti
Şerbet İçin
-4 su bardağı su
-2 su bardağı şeker
-Kaynayınca bir kaç damla limon
Şerbet ölçülerini damat zevkinize göre ayarlayabilirsiniz
Eki Görüntüle 3235090
Hazırlanışı
1-Öncelikle şerbeti hazırlayıp soğumaya bırakalım
Şerbet soğuk, kek soğuk olacak
Eki Görüntüle 3235117
2-Önce yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıyoruz. Kalan malzemeleri ekleyip kıvam alınca yağlı kağıt serdiğimiz dikdörtgen borcama döküyoruz.
180 derecede pişiriyoruz
Eki Görüntüle 3235123
3-Bu arada krem şantiyi hazırlayalım. Bir paket krem şantinin içinde çıkan iki poşeti de 1 bardak süt ile hazırlayıp dolaba kaldıralım
Eki Görüntüle 3235133
4-Kekimiz soğuduktan sonra enine ortadan ikiye kesiyoruz. Üst kısmı tepsinin altına gelecek şekilde yerleştirip üzerine krem şanti sürüyoruz. Altta kalan tabanı da ters çevirip üstüne kapatıyoruz. Soğuk şerbeti her yerine gelecek şekilde döküyoruz. Daha sonra hindistan cevizi ile süsleyip dolaba kaldırıyoruz. Tatlımız hazır deneyeceklere afiyet olsun
Eki Görüntüle 3235134
Vee sunum zamanı
Eki Görüntüle 3235136 Eki Görüntüle 3235137
Eki Görüntüle 3235138
Eki Görüntüle 3235139 Eki Görüntüle 3235140
Teşekkürler canım keşke yakın olsakEllerine sağlık canımlütfen gönder ordan birkaç dilim
Bendeee süt diyetim bitsin oturup koca bir tepsi gömcemBu tarz tatlıları çok severim ellerine sağlık kurabiyem
Oyy canemm kiraz gülümm ay kız yok sizinkilerin yanında bu ne ki he bazen yumurtalar da isyana giriyor zaten. Daha yıkarken puff elimde patlıyor sanki çamaşır çitiliyorum haYavrucum kendine haksızlık etme,gerçekten o kadar kolay olamaz yumurtayı kırmak bile bir iş eminim tadı çok güzeldir eline sağlık canım kurbisim
Yumurtaları rahat birak kurbisimOyy canemm kiraz gülümm ay kız yok sizinkilerin yanında bu ne ki he bazen yumurtalar da isyana giriyor zaten. Daha yıkarken puff elimde patlıyor sanki çamaşır çitiliyorum ha
Ama moklularYumurtaları rahat birak kurbisim
FırçalaAma moklular