- Konu Sahibi Azeri kizi
-
Yok kizzz,dar bir tepsiye koyarsan cok fena kabarir daazeriii bunu kesinlikle deniycemm eline sağlıkk beceriklii kuzu babişkomm çok severr yapınca resmini eklerim amaaa az mıı kabarmışş neeeeee kaydirigubbakcemile3
Ben bugün yaptım arkadaşlar. Çok güzel oldu gerçekten... Eşim bir tatlı canavarı olduğu için yarıdan çoğu bitti bile... Dolaptan alıp serin serin yemek çok hoşuma gidiyor. Şimdiye kadar kutuda hazır karışım alıp öyle yapıyordum revaniyi. İlk kez kendim yaptım ve çokta güzel tuttu kıvamı...
Erinmesem resmini çekeceğim ama... sonra inş..
Bu güzel tarif içi teşekkürler. Artık vazgeçilmezlerim arasında :)))
azeri kızı bu revani tarifini pazartesi günü yani ilk ramazan günü okudum hemde sabahtan. öğlen hemen yaptım buarada ben çalışan bir anneyim öğle tatilinde eve gidiyorum . yapımıda çok kolay pişirmeside . akşam iftar açıldıktan sonrada nerdeyse tepsinin yarısını da ben yedim :) gerçekten güzel bir revani oldu ben daha öncede yapıyordum ama şerbet ölçüsü çoktu benimkinde çünkü revanin içine şeker katmıyordum
benden bir tavsiye revanin içine yarım limon kabuğu rendelenirsede süper olur
kızlar ben geçen gün yaptım bu tarifi ama şurubu sanki az oldu bi daha yaparsam şurubunu daha şekerli yapıcam. bi de irmikten ziyade un tadı vardı tatlıda irmiği biraz artırsam nasıl olur acaba?
bana cvp verecek kimse yokmu arkadaşlar.yapanlar yardımcı olsun lütfen
çok sağol cnm bende yaptım çok güzel oldu ben üzerine fındık koydum farklı olarak resmini koymak istedim senin kadar olmaz ama benimkide güzel olduu yani:)
Azeri kızı azer kızıklava: Utanmıyor musunuz böyle berbat tarifler vermeye hem malzememe yazık olduhem zamanıma kım verecek bunun hesabını sorarım sıze...Revanı revanı dedınız ISTE revanı BU DEDINIZ yaptık hıcbıseye benzemedı klava:
Deerrmişim şŞakkaaa bacım şakaa :tomato: :roflol:
Az korkutayım dedim ama nafile ; ben bu yazıyı yazarken sen cok uzaklarda olacaksın:a015:
Pc' yine kafayı yemiş bir halde çökmüşGel artık canım kardeşim ya:çok üzgünüm:
Ellerine sağlık ben hep yaparım revanı bugun de yaptım;cok begendıler hatta çaydan sonra tekrar istediler bu kez uzerıne dondurma koyup servıs ettım harıka oldu foto cekemedım tabı mısafırlerın yanında a.s dondurmalı halı yok ama ılk halı var..
Sevgiler Şenizşakkıdı
kızlar ben geçen gün yaptım bu tarifi ama şurubu sanki az oldu bi daha yaparsam şurubunu daha şekerli yapıcam. bi de irmikten ziyade un tadı vardı tatlıda irmiği biraz artırsam nasıl olur acaba?
bişi sorcam arkadaşlar.bu 3\4 un 3-4 bardak mı yoksa yazıldığı gibi 3\4 mü ben kararsız kaldım.pek becerikli değilimdirde o yüzden galiba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?