- Konu Sahibi Azeri kizi
-
bende yaptim super wallaha beceremm aslinda ama ne cok sekerli nede az tam yani serbeti yeterli cok sagol gercekten ama 2 yapmamda kesin beceremm hep oyle olur:) yemekte usta ama tatli hamur malesef
revanide benim de favori tarifim bu oldu. tesekkurlerr
Dün tarifi görünce bende denemeliyim diyerek bugün yaptım ve oğluşumla yedik bile...Teşekkür ederiz Azeri kızı...
mükemmmmellllllllll ötesi bi tarif.herşeyi 4 4 lük.haftada 1 yapıyorum bu tarifi eşim çok seviyor diye.şimdiye kadar o kadar tarif okudum denedim hiç biri bu kadar güzel olmadı.hep senin tariflerini yapıyorum hiç tereddütsüz.hepsi birbirinden güzel ve lezzetli.teşekkür ederim.bide bişi sorucam acaba gerçekten azeri misin yoksa nikin mi bu sadece merak ettimde.:26:
bende firsat buldukca bu tarifi yapiyorum hatta su anda firinda pisiyor gercekten mükemmel ötesi yukardaki arkadasima katiliyorum senin bütüjn tariflerini terettsüz yapiyorum bu güzel paylasimlar icin cok tesekkür ediyorum ve de devamini bekliyoruz
Ben su an o kadar mutlu oldumki,yemin ederim.bu iki mesaj harika ötesi.cok sagolun.binlerce kez afiyet olsun ikinizede arkadasim.
Naz'cim Azeri'yim canim ben.ama Azeri Türk'üyüm.yani Azerbaycan'li degilim.IGDIR'liyim.yoksa sendemi azerisin?
yarın misafirlerim var ve sizin revaniyiyine tekrar yaptım....sürekli yaptığım bir tarif oldu....
sagol canim,cok güzel sözler bunlar.evet evliyim ve esimin kocaman göbegi var.hep zayiflamak istiyor,biraz kendini tutuyor,zayifliyor.ama aradan 3-4 ay gecmeden eski haline yine geri dönüyoryok tatlım benim azeri değilimde seni merak ediyodum.azeriler gerçekten böyle çok becerikli çok marifetli oluyorlar.güzellik salonumuz var canım bizim çok azeri müşterimiz var ondan biliyorum.süper marifetli hatunsun valla hayran olmamak elde değil.evliysen eşin çoook şanslı.öptümm canım.
bu arada kardeşim tutturdu abla revani yapsana diye.fırında şimdi pişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?