- Konu Sahibi Azeri kizi
-
azeri kızı bende denedim ama güzel olmadı içi biraz cıvık kaldı acaba bi yanlışlıkmı yaptım anlamadım tarife tam uydum da
ayyyy ben de yaptım revanimi, ılıdıktan sonra da kaldırdım dolaba,tadı güzel olmuşsa okula da götürüp öğretmen arkadaşlara tattrcamtşkler azerikızı
bende bu tarifi denedim gözünüz kapalı yapabilirsiniz borcamı bu gün yıkadam 1-2 güne misafirim var tekrar yapıcam
yalnız kek harcına göre biraz daha cıvık oluyo benim gibi paniklemeyin yaparken
bende bu tarifi denedim gözünüz kapalı yapabilirsiniz borcamı bu gün yıkadam 1-2 güne misafirim var tekrar yapıcam
yalnız kek harcına göre biraz daha cıvık oluyo benim gibi paniklemeyin yaparken
benimkide cıvık oldu azcık daha un ekledim eklemesemiydim ki?Bide benimkinin tadı fln güzel oldu da kabarmadıfırından mı bilmiom artık?
ya bızım derecelı fırın cok ii pişirmiyo davlumbaz daha guzel yapıoda acaba davlumbazı ısıtıp mı koysam hamuru yoksa fırın sogukkenmı atsam daha guzel kabarır?
rica ederim
aslında bu tarif gbi şaşmayan bi irmik helvası tarifi bulsam çokta memnun olurum
irmik helvasını severim ama hiç yapmadım
eğer sizin tariflerinizde varsa bizimle paylaşırmısınız
tekrar teşekkürler
hııı bu arada şuanda fırınımda revani pişiyo yarın bi arkadaşıma götürücem
sanırım bu 5 yada 6. revani yapışım
hepside süper
geçen gün komşularıma yaptım akşam yemeğine gelmişlerdi
Yine şahane oldu yine bayıldı herkeeeessss
uzun zamandır yapmak istediğim bir tatlıydı...bu akşam yaptım...un miktarının az olması gözümü korkutsada size güvenerek aynı ölçüde kattım.. kek hamurundan daha akışkan bir hamuru oldu...pişirdim...kıvamı gayet güzeldi..ancak bize biraz şekerli geldi...bir daha ki denememde şeker oranını azaltmayı düşünüyorum... bizimle bu güzel tarifi paylaştığınız için teşekkürler.....
Ellerinize saglik canim.tam diyecektimki sekerli olmuyor aslinda bu tarif ama alttaki mesajinizi gördüm,cok güldüm canim yaaaa.demek sekerle su miktarini degistirdiniz.Allah iyiliginizi versinuzun zamandır yapmak istediğim bir tatlıydı...bu akşam yaptım...un miktarının az olması gözümü korkutsada size güvenerek aynı ölçüde kattım.. kek hamurundan daha akışkan bir hamuru oldu...pişirdim...kıvamı gayet güzeldi..ancak bize biraz şekerli geldi...bir daha ki denememde şeker oranını azaltmayı düşünüyorum... bizimle bu güzel tarifi paylaştığınız için teşekkürler.....
mesajı yazdıktan sonra tarife tekrar baktım ve şurubu yanlış hazırladığımı farkettim...2sb şeker 2.5 sb su olması gerekirken 2.5 sb şeker 2sb su koymuştum...o nedenle şekerli olmuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?