Tatlı Tarifi Revani(Resimli)

bende yaptim super wallaha beceremm aslinda ama ne cok sekerli nede az tam yani serbeti yeterli cok sagol gercekten ama 2 yapmamda kesin beceremm hep oyle olur:) yemekte usta ama tatli hamur malesef

bu tatli o kadar basit bir tarifki basarmamak imkansiz gibi bisey.baksaniza sizde süper basarmissiniz.Afiyetler olsun.mesaji daha yeni gördüm.

Dün tarifi görünce bende denemeliyim diyerek bugün yaptım ve oğluşumla yedik bile...Teşekkür ederiz Azeri kızı...

$revanii.webp bendee yaptımmm:)))):21::21: gerçkten çok güzel bir tarif ellerinize sağlıkkk:21:

bende bugün deneyeceğim bakalım nasıl olacakkkkkkkk yuvarlak bor camda yapıcam . genelde revaniyi pek tutturamam çok kabarıyo üzeri kuru oluyor bakalım bu nasıl olacak:56::56::56:

azeri kızı tarifin epey bir övgü almış, ben de misafirlerime yapmak istiyorum.Ancak büyük uzun borcam için bu malzeme az mı olur çoğaltmalı mıyım? uzun dikdötgen borcama yapan varsa cevaplaya bilir mi lütfen?

Son düzenleme:
egerki cok kalin sevmiyorsan uzun borcamda olur canim.cünkü bazilari revaniyi ince bazilari kalin sever.mesela yuvarlak borcamda kalin oluyor .yani zevkine kalmis canim

mükemmmmellllllllll ötesi bi tarif.herşeyi 4 4 lük.haftada 1 yapıyorum bu tarifi eşim çok seviyor diye.şimdiye kadar o kadar tarif okudum denedim hiç biri bu kadar güzel olmadı.hep senin tariflerini yapıyorum hiç tereddütsüz.hepsi birbirinden güzel ve lezzetli.teşekkür ederim.bide bişi sorucam acaba gerçekten azeri misin yoksa nikin mi bu sadece merak ettimde.:26:

bende firsat buldukca bu tarifi yapiyorum hatta su anda firinda pisiyor gercekten mükemmel ötesi yukardaki arkadasima katiliyorum senin bütüjn tariflerini terettsüz yapiyorum bu güzel paylasimlar icin cok tesekkür ediyorum ve de devamini bekliyoruz :16::16:

mükemmmmellllllllll ötesi bi tarif.herşeyi 4 4 lük.haftada 1 yapıyorum bu tarifi eşim çok seviyor diye.şimdiye kadar o kadar tarif okudum denedim hiç biri bu kadar güzel olmadı.hep senin tariflerini yapıyorum hiç tereddütsüz.hepsi birbirinden güzel ve lezzetli.teşekkür ederim.bide bişi sorucam acaba gerçekten azeri misin yoksa nikin mi bu sadece merak ettimde.:26:

bende firsat buldukca bu tarifi yapiyorum hatta su anda firinda pisiyor gercekten mükemmel ötesi yukardaki arkadasima katiliyorum senin bütüjn tariflerini terettsüz yapiyorum bu güzel paylasimlar icin cok tesekkür ediyorum ve de devamini bekliyoruz :16::16:

Ben su an o kadar mutlu oldumki,yemin ederim.bu iki mesaj harika ötesi.cok sagolun.binlerce kez afiyet olsun ikinizede arkadasim.
:54::16:

Naz'cim Azeri'yim canim ben.ama Azeri Türk'üyüm.yani Azerbaycan'li degilim.IGDIR'liyim.yoksa sendemi azerisin?

Ben su an o kadar mutlu oldumki,yemin ederim.bu iki mesaj harika ötesi.cok sagolun.binlerce kez afiyet olsun ikinizede arkadasim.
:54::16:

Naz'cim Azeri'yim canim ben.ama Azeri Türk'üyüm.yani Azerbaycan'li degilim.IGDIR'liyim.yoksa sendemi azerisin?

yok tatlım benim azeri değilimde seni merak ediyodum.azeriler gerçekten böyle çok becerikli çok marifetli oluyorlar.güzellik salonumuz var canım bizim çok azeri müşterimiz var ondan biliyorum.süper marifetli hatunsun valla hayran olmamak elde değil.evliysen eşin çoook şanslı.öptümm canım.:38:

yok tatlım benim azeri değilimde seni merak ediyodum.azeriler gerçekten böyle çok becerikli çok marifetli oluyorlar.güzellik salonumuz var canım bizim çok azeri müşterimiz var ondan biliyorum.süper marifetli hatunsun valla hayran olmamak elde değil.evliysen eşin çoook şanslı.öptümm canım.:38:
sagol canim,cok güzel sözler bunlar.evet evliyim ve esimin kocaman göbegi var.hep zayiflamak istiyor,biraz kendini tutuyor,zayifliyor.ama aradan 3-4 ay gecmeden eski haline yine geri dönüyor:9:
bu arada kardeşim tutturdu abla revani yapsana diye.fırında şimdi pişiyor.:40:

afiyet olsun:34:

Back
X