- Konu Sahibi Azeri kizi
-
yaptım yedik çok güzel oldu kıvamı filan süper tuttu ama ben portakallı yapmıştım bi kaç kişi beğenmedi sadece ama ben bayıldım bir dahakine sade yapıcam tarşf için teşekkürler favori tatlılarımdan birisi oldu bu tatlı
coooook bol serbetli sevmiyorsan serbet tam kivaminda canim.şerbet yeterli geliyor mu acaba
oooo cok güzel canim.cok sevindim.ellerine saglikteşekkür ederim canım tarif harika yaptım eşime tattırdım çok beğendi:))yarın misafirlerim gelecek bakalım:)))
yani canim yaa,bosver at hazir paketleri.burada harika bir tarif var,yap bunu,hem cok basitHep hazır revani paketleriyle revani yapan ben an itibariyle bu tarifide arşivime eklemiş bulunmaktayım yorumların geneliyle hepsi güzel
en kısa zamanda denemek üzre teşekkürler..
hayir canim,delig acmaya gerek yok.bu kek serbeti cok güzel cekiyor.dilimlenmesinide soguduktan sonra yapacagizazeri kızı tarifin için teşekkürler. bir sorum olacak. ravani piştikten sonra şerbetini dökmeden keke delikler atacakmıyız. bi de dilimlemesini şerbetten sonra mı yapacağız
Eki Görüntüle 478790 Yaptım bugun şimdide dondurma eşliginde mideme indiriyorum....tşkler azeri kızı tarif için ..:)
Nasil mutlu oldum,cok güzel sözler bunlar.tesekkür ederim canim.Evet aslinda bir kac kisi daha demisti bütün tariflerimi yapmak istediklerini ama bulmakta zorlandiklarini.Hmm nasil yapacagim ama bilemedim.Yani tek bir konu acip "Azeri kizinin tüm tarifleri" mi yapacagim? 2 seneden fazladirda hic yeni tarifler eklemedim buraya artik.hep diyorum ekleyeyim unutuyorum.
Nisanlinin revani yemesi de iyiymis valla.Bazilari revaniye irmik tatlisi da derler ama nisanlin asla yemem derken yemis.
Ellerine saglik canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?