- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
Yumuşak zaten saçlarım kendiliğinden yumuşak olmaması beni pek etkilemiyor tam istediğim şampuanı buldumonarıcı olan yumuşatıyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumuşak zaten saçlarım kendiliğinden yumuşak olmaması beni pek etkilemiyor tam istediğim şampuanı buldumonarıcı olan yumuşatıyor..
onarıcı olan yumuşatıyor..
kiddy,
ekstra direnc serisinden kullandiniz mi bilmiyorum, yinede soracagim.. dokulme karsiti olan, banyoda yok denecek kadar az dokuluyor sacim (islakken) fakat kuru iken gidiveriyor saclar ellerimden nedendir ki bu neden kuruyken dokuluyor bu sac
Bende onarıcı olanı kullanıyorum yumuşacık oluyor saçlarım. Saç uzatması konusunda ne desem doğru olmaz. Çünkü birtek şampuanla ölçemem. Sinemaki ve zeytinyağı&çam terebenti yağı bakımı da uyguluyorum aynı zamanda. Saçlarım çok hızlı uzamaya başladı nazar değmesin.
Zeytinyağını ısıtıp onunla karıştırıyorum sonra saç diplerime uyguluyorum canımrestorex uzatır uzatır.. çam terebentini saç diplerine mi uyguluyorsun yoksa şampuanına mı kattın tatlım?
kiddyy canim, yazdiysan eger kizma, aklima gelmedi onun icin soruyorum ,, sen restorexi ardarda kullanmismiydin 2 şişe yoksa ara vererek mi?..
yok tatlım ben ard arda 7 8 şişe kullandım o yüzden etki etmiyor şu an bana ara verdim ben de..
ben ne yapsam bilemedim ki.. 1.şişeden sonra 2.ye geçip geçmeme konusunda
Annemlerde restorex kullanıyormuş.
Bende şampuanımı arkadaşımın evinde unutunca restorex kullandım.
Ve iyiydi ya krem kullanmadım sıkıntı yok
Gözün aydın :) Mecitefendi saçımı kurutunca yine restorexe döndüm ama şişede 2 kullanımlık var sonra yine restorexin anzer bitkileri serisine başlayacağım. Genel olarak içeriği aynı bakalım aynı etkiyi gösterecekmi..
Anzer elements bu speed&long dan önceki serisi restorex'in o yüzden duymamış olabilirsin :) Uzatmaya yönelik etkisi olduğunu düşünmüyorum en azından paketin herhangi bir yerinde böyle birşeyden bahsetmemiş, daha çok dökülme ve saç yapısındaki hasar görmüş dış katmanı onarmayı vadediyor. Kokusu hemen hemen aynı, içerik olarak speed&longdan eksiği var fazlası yok. Etkisi hakkında 1-2 haftaya kesin bir şey söyleyebilirim :)sağol kuzum, ilk defa bir şampuanı bu kadar uzun sure kullaniyorum :) bahsettigin hakkinda bir fikrim yok, o da uzatmaya yonelık bır urun mu ?
Anzer elements bu speed&long dan önceki serisi restorex'in o yüzden duymamış olabilirsin :) Uzatmaya yönelik etkisi olduğunu düşünmüyorum en azından paketin herhangi bir yerinde böyle birşeyden bahsetmemiş, daha çok dökülme ve saç yapısındaki hasar görmüş dış katmanı onarmayı vadediyor. Kokusu hemen hemen aynı, içerik olarak speed&longdan eksiği var fazlası yok. Etkisi hakkında 1-2 haftaya kesin bir şey söyleyebilirim :)
bu seri üretimden kalmamış mıydı.. sen nereden aldın canım?Anzer elements bu speed&long dan önceki serisi restorex'in o yüzden duymamış olabilirsin :) Uzatmaya yönelik etkisi olduğunu düşünmüyorum en azından paketin herhangi bir yerinde böyle birşeyden bahsetmemiş, daha çok dökülme ve saç yapısındaki hasar görmüş dış katmanı onarmayı vadediyor. Kokusu hemen hemen aynı, içerik olarak speed&longdan eksiği var fazlası yok. Etkisi hakkında 1-2 haftaya kesin bir şey söyleyebilirim :)