- 20 Aralık 2014
- 1.708
- 430
Tese[/QUOTE]Tesekkur ederim. sizin tahmini bir ayda ne kadar uzadiTE="karabagg, post: 42113280, member: 691244"]
herkesin uzama hızı farklı, kişinin normal saç uzama hızını 2 katına çıkarıyor rahat..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tese[/QUOTE]Tesekkur ederim. sizin tahmini bir ayda ne kadar uzadiTE="karabagg, post: 42113280, member: 691244"]
Yanma değil de ferahlama gibi bir şey oluyor hani naneli sakız çiğnerken olur ya onun gibi birşeyrestorexi kullandıktan sonra saç derisinde yanma yaşayan var mı? 2 defadır yanma oluyor bende
Mevsimsel olabilir o dökülme, ilk kullandığımda benimde öyle olmuştu restorexte, bir daha asla kullanmam diyordum, bir kaç ay sonra dökülmen geçince yine dene, tekrar dökmediğini göreceksin.. 10-15 gün önce bende 4. şişemi yarım bırakıp bitkisel şampuana geçtim ama hala dökülüyor yani şampuan değil çoğunlukla mevsimsel kaynaklı oluyor eğer kan değerlerinde bir anormallik yoksaKızlar ben restorexi kampanyadayken 2 kutu almıştım daha ilk kutuyu yarılamadan bıraktım. Ciddi bir şekilde saçımı döküyor. İçine çam terebentin ve sarımsak atmama rağmen hemde. Düzenli maya maskesi bile yapıyorum ama yok. Elimi ne zaman saçıma atsam saçlarım elimde kalıyor. Dökülme konusunda benden eksi puan aldı bu şampuan. Uzatma konusunda yorum yapamam çünkü dediğim gibi uzatma kürleri kullanıyorum.
Kızlar ben restorexi kampanyadayken 2 kutu almıştım daha ilk kutuyu yarılamadan bıraktım. Ciddi bir şekilde saçımı döküyor. İçine çam terebentin ve sarımsak atmama rağmen hemde. Düzenli maya maskesi bile yapıyorum ama yok. Elimi ne zaman saçıma atsam saçlarım elimde kalıyor. Dökülme konusunda benden eksi puan aldı bu şampuan. Uzatma konusunda yorum yapamam çünkü dediğim gibi uzatma kürleri kullanıyorum.
Bence dökülmeyi çam terebentin yapıyor. Bende eski şampuanıma koymuştum inanılmaz derecede saçlarım dökülmeye başladı araştırdım çam terebentin dökülmeyi önler diyorlar ama benimkileri daha da azdırdı. Velhasılkelam rextorexi araştırdım ve sonunda aldım saç dökülmem neredeyse hiç yok artıkKızlar ben restorexi kampanyadayken 2 kutu almıştım daha ilk kutuyu yarılamadan bıraktım. Ciddi bir şekilde saçımı döküyor. İçine çam terebentin ve sarımsak atmama rağmen hemde. Düzenli maya maskesi bile yapıyorum ama yok. Elimi ne zaman saçıma atsam saçlarım elimde kalıyor. Dökülme konusunda benden eksi puan aldı bu şampuan. Uzatma konusunda yorum yapamam çünkü dediğim gibi uzatma kürleri kullanıyorum.
Restorex sampuanı hiç beğenmedim çünkü saçımda kepek yaptı ne zaman kullansam saçım hep kepek oldu ve hemen yağlanıyordu.
Bütün sampuanları denedim en beğendiğim otacı nın ısırgan otlu sampuanı,tresan ısırgan otlu sampuan,üçüncü de bioblas,sonra panten kremsiz. Kremli sampuanlarda kullandım ama restorex bana göre değil annem beğendi o kullanıyor :)))Çok kullanıyor olabilirsin.
Şampuanı uçlara kullanmayın diplere kullanın iyice durulayıp o akan su uçları temizliyor.
Saç kremini de uçlara iyice yedirin.
Kepek kimi kişilerde iyi durulama yapılmadığında oluyormuş bu arada :)
Bütün sampuanları denedim en beğendiğim otacı nın ısırgan otlu sampuanı,tresan ısırgan otlu sampuan,üçüncü de bioblas,sonra panten kremsiz. Kremli sampuanlarda kullandım ama restorex bana göre değil annem beğendi o kullanıyor :)))
Ben de bir ara bir sampuana yağ ve sarımsak kattım kullanamamıştım hahhaha,farmasi pahalı canım ya :)) hunca care yi bende deneyim merak ediyordum. Bu arada diğer konuya cevap yazdım canım iki ayrı konuda yazmısız :)Tresan sertleştirme yapıyor mu ?
Tresanı ben 3 yıl önce kullanıyordum o zaman memnundum ama bi tonda bakım baktığımdan düzleştirmiş gibi duruyordu aslında çokta hatırlamıyorum.
Otacıdan bende memnunum.
Bioblasta aynı şekilde içine envai çeşit yağ attığımdan
Ama bioblasın saç kremi güzeldi sıvı küçük yanında satılıyordu bi ara..
Pantene kullandım ama çok memnun kalmamıştım sanki ya
Farmasinin at kestaneli bi şampuanını kullanmıştım o çok iyiydi
Şuanda Hunca care argan ve zeytinyağlıyı deniyorum iyi sanki ya memnunum 3 4 kere kullandım.
İçine bemiks atmayı düşünüyorum.
Birde çam terebentin argan falan.
ama kararsız kaldım
Ben de bir ara bir sampuana yağ ve sarımsak kattım kullanamamıştım hahhaha,farmasi pahalı canım ya :)) hunca care yi bende deneyim merak ediyordum. Bu arada diğer konuya cevap yazdım canım iki ayrı konuda yazmısız :)
Bemiks de iyi olur canım,ben de denicem. bu arada tresan sert yapmıyor zaten uçlarına krem sürüyorum,onunla yıkayınca kafamı daha temiz hissediyorum :)15 vermiştim ya bitkiseller o fiyat zaten
Huncadan memnun gibiyim ya bide bemiks atayım denicem ya hiç olmadı ilk onu kullanırım 2. yıkamada başka alırım
Hangi konu ?