Saç Uzatma Yöntemleri RESTOREX ŞAMPUAN deneyimim

Bende çok fazla dökülme şikayeti ile dün gittim aldım, bugün sabah ve akşam olmak üzere yıkadım sabah dünkü yıkamama oranla çok az döküldü, akşam ise hiç dökülmedi ilk kullanımda bu kadar etki edeceğini düşünmemiştim inanılmaz derecede faydalı oldu. Uzama işi zamanla belli olacak bakalım ancak kaşıntı yaptığı doğru az bir kaşıntı oluyor bende de, uzadığının belirtisi desem daha 2.yıkayışım sanmıyorum ama bakalım.

Ben bir kutu bitirdim ama 2.kutuya geçmedim, çünkü üst üste aynı şampuanla sürekli yıkayınca saçlarım alışıyor ve aynı etkiyi alamıyorum. Şuan elimde başka şampuanlar var onlar bitince ikinci kutusuna geçeceğim. Kullandığım süre boyunca gayet memnundum. Desteklediğim saç bakım yağları ve sinemaki kürüyle birlikte baya bi saçımı uzattı kendisi.

restorexi kullandıktan sonra saç derisinde yanma yaşayan var mı? 2 defadır yanma oluyor bende:KK43:

Kızlar ben restorexi kampanyadayken 2 kutu almıştım daha ilk kutuyu yarılamadan bıraktım. Ciddi bir şekilde saçımı döküyor. İçine çam terebentin ve sarımsak atmama rağmen hemde. Düzenli maya maskesi bile yapıyorum ama yok. Elimi ne zaman saçıma atsam saçlarım elimde kalıyor. Dökülme konusunda benden eksi puan aldı bu şampuan. Uzatma konusunda yorum yapamam çünkü dediğim gibi uzatma kürleri kullanıyorum.

Kızlar ben restorexi kampanyadayken 2 kutu almıştım daha ilk kutuyu yarılamadan bıraktım. Ciddi bir şekilde saçımı döküyor. İçine çam terebentin ve sarımsak atmama rağmen hemde. Düzenli maya maskesi bile yapıyorum ama yok. Elimi ne zaman saçıma atsam saçlarım elimde kalıyor. Dökülme konusunda benden eksi puan aldı bu şampuan. Uzatma konusunda yorum yapamam çünkü dediğim gibi uzatma kürleri kullanıyorum.
Mevsimsel olabilir o dökülme, ilk kullandığımda benimde öyle olmuştu restorexte, bir daha asla kullanmam diyordum, bir kaç ay sonra dökülmen geçince yine dene, tekrar dökmediğini göreceksin.. 10-15 gün önce bende 4. şişemi yarım bırakıp bitkisel şampuana geçtim ama hala dökülüyor yani şampuan değil çoğunlukla mevsimsel kaynaklı oluyor eğer kan değerlerinde bir anormallik yoksa :KK23:

Aa tamam deneyeceğim canım çok teşekkür ederim :) eski şampuanıma döndüm azaldı şu an dökülmem ama kışa doğru restorexi bitireyim o zaman. Kan değerlerim normal kontrol ettiriyorum sürekli. Teşekkürler tekrar :)

Mevsimsel olabilir. Kan değerleriniz stres herşey etkileyebilir dökülmeyi.
Birde bazı şampuanlar dökülmeye yüz tutmuş olan şaçları başta döküp sonra yeniden canlandırmış bir şekilde çıkmasını sağlıyor.
Belki sizde o etkiyi yapmıştı

Bence dökülmeyi çam terebentin yapıyor. Bende eski şampuanıma koymuştum inanılmaz derecede saçlarım dökülmeye başladı araştırdım çam terebentin dökülmeyi önler diyorlar ama benimkileri daha da azdırdı. Velhasılkelam rextorexi araştırdım ve sonunda aldım saç dökülmem neredeyse hiç yok artık

Restorex sampuanı hiç beğenmedim çünkü saçımda kepek yaptı ne zaman kullansam saçım hep kepek oldu ve hemen yağlanıyordu.

Restorex sampuanı hiç beğenmedim çünkü saçımda kepek yaptı ne zaman kullansam saçım hep kepek oldu ve hemen yağlanıyordu.

Çok kullanıyor olabilirsin.
Şampuanı uçlara kullanmayın diplere kullanın iyice durulayıp o akan su uçları temizliyor.
Saç kremini de uçlara iyice yedirin.
Kepek kimi kişilerde iyi durulama yapılmadığında oluyormuş bu arada :)

Çok kullanıyor olabilirsin.
Şampuanı uçlara kullanmayın diplere kullanın iyice durulayıp o akan su uçları temizliyor.
Saç kremini de uçlara iyice yedirin.
Kepek kimi kişilerde iyi durulama yapılmadığında oluyormuş bu arada :)
Bütün sampuanları denedim en beğendiğim otacı nın ısırgan otlu sampuanı,tresan ısırgan otlu sampuan,üçüncü de bioblas,sonra panten kremsiz. Kremli sampuanlarda kullandım ama restorex bana göre değil annem beğendi o kullanıyor :)))

Bütün sampuanları denedim en beğendiğim otacı nın ısırgan otlu sampuanı,tresan ısırgan otlu sampuan,üçüncü de bioblas,sonra panten kremsiz. Kremli sampuanlarda kullandım ama restorex bana göre değil annem beğendi o kullanıyor :)))

Tresan sertleştirme yapıyor mu ?
Tresanı ben 3 yıl önce kullanıyordum o zaman memnundum ama bi tonda bakım baktığımdan düzleştirmiş gibi duruyordu aslında çokta hatırlamıyorum.
Otacıdan bende memnunum.
Bioblasta aynı şekilde içine envai çeşit yağ attığımdan :KK70:
Ama bioblasın saç kremi güzeldi sıvı küçük yanında satılıyordu bi ara..
Pantene kullandım ama çok memnun kalmamıştım sanki ya :KK16:
Farmasinin at kestaneli bi şampuanını kullanmıştım o çok iyiydi :KK68:
Şuanda Hunca care argan ve zeytinyağlıyı deniyorum iyi sanki ya memnunum 3 4 kere kullandım.
İçine bemiks atmayı düşünüyorum.
Birde çam terebentin argan falan.
ama kararsız kaldım:KK42:

Tresan sertleştirme yapıyor mu ?
Tresanı ben 3 yıl önce kullanıyordum o zaman memnundum ama bi tonda bakım baktığımdan düzleştirmiş gibi duruyordu aslında çokta hatırlamıyorum.
Otacıdan bende memnunum.
Bioblasta aynı şekilde içine envai çeşit yağ attığımdan :KK70:
Ama bioblasın saç kremi güzeldi sıvı küçük yanında satılıyordu bi ara..
Pantene kullandım ama çok memnun kalmamıştım sanki ya :KK16:
Farmasinin at kestaneli bi şampuanını kullanmıştım o çok iyiydi :KK68:
Şuanda Hunca care argan ve zeytinyağlıyı deniyorum iyi sanki ya memnunum 3 4 kere kullandım.
İçine bemiks atmayı düşünüyorum.
Birde çam terebentin argan falan.
ama kararsız kaldım:KK42:
Ben de bir ara bir sampuana yağ ve sarımsak kattım kullanamamıştım hahhaha,farmasi pahalı canım ya :)) hunca care yi bende deneyim merak ediyordum. Bu arada diğer konuya cevap yazdım canım iki ayrı konuda yazmısız :)

Ben de bir ara bir sampuana yağ ve sarımsak kattım kullanamamıştım hahhaha,farmasi pahalı canım ya :)) hunca care yi bende deneyim merak ediyordum. Bu arada diğer konuya cevap yazdım canım iki ayrı konuda yazmısız :)

15 vermiştim ya bitkiseller o fiyat zaten :KK70:
Huncadan memnun gibiyim ya bide bemiks atayım denicem ya hiç olmadı ilk onu kullanırım 2. yıkamada başka alırım :KK70: :KK70: :KK70:
Hangi konu ?

15 vermiştim ya bitkiseller o fiyat zaten :KK70:
Huncadan memnun gibiyim ya bide bemiks atayım denicem ya hiç olmadı ilk onu kullanırım 2. yıkamada başka alırım :KK70: :KK70: :KK70:
Hangi konu ?
Bemiks de iyi olur canım,ben de denicem. bu arada tresan sert yapmıyor zaten uçlarına krem sürüyorum,onunla yıkayınca kafamı daha temiz hissediyorum :)

X