- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
İndirimden almıştım 1-2 ay önce sanırım marketin stoklarında kalmış, şuan piyasa da var mı emin değilim.bu seri üretimden kalmamış mıydı.. sen nereden aldın canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İndirimden almıştım 1-2 ay önce sanırım marketin stoklarında kalmış, şuan piyasa da var mı emin değilim.bu seri üretimden kalmamış mıydı.. sen nereden aldın canım?
kullanmaya başladınız mı yağlı saçlarınıza iyi geldi mi acaba :)Sipariş ettim gelmesini bekliyorum haber vereceğim :)
kullanmaya başladınız mı yağlı saçlarınıza iyi geldi mi acaba :)
Evet 3 kullanımda tek şikayetim saçım fırçalarken cozurduyor, evet resmen elektriklenmeyi geçti çatur çutur ses çıkıyor fırça değdiği an, 2 kez daha kullanıp kesin kararımı vericem.İndirimden almıştım 1-2 ay önce sanırım marketin stoklarında kalmış, şuan piyasa da var mı emin değilim.
çok iyiymiş :) peki hangi çeşidini aldınız yağlı saçlar için olanını mıEvet kullandım normalde 2. günün sabahı yağlanıyordu 3. gün banyo yaptım ama kurutuyor saçı krem kullanmak istiyorum yanında
Biraz geç oldu ama evet ince telli ve yağlı saçlar için:)çok iyiymiş :) peki hangi çeşidini aldınız yağlı saçlar için olanını mı
teşekkürler :)Biraz geç oldu ama evet ince telli ve yağlı saçlar için:)
Restorexin hangi serisi sac uzatiyo ve sampuanla cam terabentin yagi kullamn vatsa sampuanin icine koydugunuzda
restorexe birşey katmanıza gerek yok o kendi başına uzatıyor baya.. sarmaşıközlü olanı.