Saç Uzatma Yöntemleri RESTOREX ŞAMPUAN deneyimim

arkadaşlar bu arada 2 haftadır haftada 1 saçıma hindistan cevizi yagi suruyorum..
2.şişeye geçince dogum kontrol katacagim sampuana, kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

İndirimden almıştım 1-2 ay önce sanırım marketin stoklarında kalmış, şuan piyasa da var mı emin değilim.
Evet 3 kullanımda tek şikayetim saçım fırçalarken cozurduyor, evet resmen elektriklenmeyi geçti çatur çutur ses çıkıyor fırça değdiği an, 2 kez daha kullanıp kesin kararımı vericem.

kızlar bende sizlerin yorumları olumlu olunca markette götdüğüm gibi kaptımmm :eek: ancak üzerinde hangi saç tipi için olanını bakmayı unuttum o telaşla :) kepeğe karşı etkili olanını almışım dün kullandım gerçekten yumuşacık oldu saçlarımmm normalde düzeltmeden salık bırakamam deli gibi kabarır hiç kabarmadı ve salık saçlarlayım bugün :) sanırım uzun bir süre değiştirmem bu şampuanı :KK55:

ben de 2 aydır kullanıyorum 2.şampuan bitmek üzere çok yumuşak yapıyor ama saç dibimde kaşınma olmasına rağmen uzaması normal gibi geldi...uzama konusunda artısını göremedim ben..o_O

Ben cam terabentin yagini kullaniyorum.bir donem uzati.bnm amacim hem sac uzatnak hemde sacimdaki kinadan kurtilnak.sorum su sampuana bu yagi ekledigimizde sampuanin kivami nasil olmali.sampuani kullanirken sacda ne surw vekletmeli tada nirnal sampuan kullanir gibi mi kullanmali.hamileyom saca kina yapamiyorum istemiyorum zaten.

Restorexin hangi serisi sac uzatiyo ve sampuanla cam terabentin yagi kullamn vatsa sampuanin icine koydugunuzda

Restorexin hangi serisi sac uzatiyo ve sampuanla cam terabentin yagi kullamn vatsa sampuanin icine koydugunuzda

Canım restorex kendi başına uzatmak için üretilmiş bir şampuan. Hepsi aynı etkiyi verecektir diye düşünüyorum. Ben restorexin içine çam terebentin kattığım ve sinemaki kürü uyguladığım için şampuan ne kadar etkili bilemiyorum açıkçası.

Peki cam terabentin yagini koydugunda sampuana sampuanin kivami su gibi mi oluyo.banada iyi geldi vok az sac dojuluo kirik azaldi.yumusatiyo.

Ben saç uzamasının dışsal değil de içten olduğuna inanıyorum. Eğer çok işlem görmüş saçlarınız varsa onları yapılandırıyor ama dışsal işlemler yüzeye yönelik kalıyor. Çok deneme yaptım da... Bir aralar troid hormonlarım çok hızlı çalışırdı o ara ne hikmetse saçım da almış başını gidiyordu. Sonra troid hormonlarım yavaşladı ama saçım normal düzeyde bile uzamıyordu ki o hızlıyken boyalar, düzleştirmeler had safhadaydı.
Her neyse dışsal değil de daha çok içsel olduğuna inanıyorum ama masajın da etkisi olduğuna inanıyorum.

Valla sacima kina yaktim hamilelikten once 7 aydir da hicbiseu kullanmadim sadece cam terabenti yagi kullandim sampuanla. cildiyeciye gittim dojtorun bisi demediyse kullan dedi hamilelikten sac canlandi.adet duzensizligime ragmen hamilekaldim cok sukur ediyorum. ama eskiden berisacim gec uzar.zeytin yagi yumurta bal karisimida yaptim.o zamn uzadi ama kirikliydisimdi kirik yok ddene bilir.kimi diyor sampuana cam terabenti koydugunda su fibi olmivak bu kivam nasil tutcak ki fayda gorelim

Tesekkur ederim. sizin tahmini bir ayda ne kadar uzadiTE="karabagg, post: 42113280, member: 691244"][/QUOTE]
Tese

X