- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.330
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
ne kusuru en az sizin kadar bozuk sinirlerim biz resmi bir günlük tatilleri geçtik, bayramı 9 gün yaparlar mı derdindeyiz ama eğer cumayı vermezse bağlamazsa gitmicem işe kopsun inceldiği yerden
Bir de esprileri yok mu "cocuk bayrami, siz cocuk musunuz? " diye...
Ölür müsün öldürür müsün? ?
Ulusal egemenlik ile basliyor deseniz o ne diyecektir.Bir de esprileri yok mu "cocuk bayrami, siz cocuk musunuz? " diye...
Ölür müsün öldürür müsün? ?
Yasak diye biliyorum. Sgk ya şikayet ediniz. Şikayetiniz gizli kalır.
Zamanında bir arkadaşımın çalıştığı bir kurumda maaşları gecikmeli veriyorlardı. İşçilerden biri şikayet etmiş müfettiş geldi kimin şikayet ettiğini de açıklamamislar sonra her ay paraları tıkır tıkır ödemeye başladılar. Şimdi şikayet ederseniz belki 19 mayısı kurtarırsın.
Ulusal egemenlik ile basliyor deseniz o ne diyecektir.
Allahtan o yok zaten ona güveniyorlar cumartesi çalışma getiririrz diye ama öyle olsa yarısı çıkar zaten 15-20 kişiyizŞuan bende oraya odaklandım.
9 gün tatil yapmak istiyorum.
Borcum olmasa kimse beni bir dakika burada tutamaz da işte :)
Ayrıca ben cumartesi de çalışıyorum
Allahtan o yok zaten ona güveniyorlar cumartesi çalışma getiririrz diye ama öyle olsa yarısı çıkar zaten 15-20 kişiyiz
Simdi tam aglamak uzereyken konunuza denk geldim. Bana tatil bugun ama esim sabah 8de evden cikti. Guya 3 saatlik bir goreve gidiyordu ama hala donemedi. Ve biz bugun guya piknik yapacaktik. En azindan haftasonunuz tatilse sukredin. Bizim o sansimiz da yok. Mutlaka bir gun 24 saat nobetci ve diger gun de gelip uyuyor mecburen. Sabahtan beri temizlikle ve cocukla tek basima ugrasiyorum. Adama yardim et desem de ne ara yapacak. Evde durdugu mu var.
En kolay sabah çise gitmeden arayinca ulaşılıyor çoğu çağrı merkezi müşteri temsilcisineBen de çalışıyorum. Resmi tatilde calisiyorum diye çift yevmiye alıcam tek artısı o. Millet evde yatıyordu sabah 6'da elimde pogacayla servis bekliyodum ben bugünÇağrı merkezinde çalışıyorum maalesef millet bayramdır tatildir dinlemeyip sabah yataktan kalkıp çişe gitmeden bizi arıyor
Sizin is de kotuymus o zaman. Hic insani sartlar altinda calismiyorsunuz. Insan kendine ve ailesine zaman ayiramadiktan sonra kazandigi paranin ne anlami var. Ben ogretmenim, kendime ve cocuguma zaman ayirabiliyorum ama ailecek birsey yapamiyoruz. Ne plan yapsak elimizde patliyor.Ayy kıyamam ağlamayın.
Hafta sonum cumartesi de çalışıyorum tek pazar kalıyor onda da ne yapacağımı bilemiyorum.
Bende sabah eşimi evde bıraktım geldim çok üzgünüm
Sizin is de kotuymus o zaman. Hic insani sartlar altinda calismiyorsunuz. Insan kendine ve ailesine zaman ayiramadiktan sonra kazandigi paranin ne anlami var. Ben ogretmenim, kendime ve cocuguma zaman ayirabiliyorum ama ailecek birsey yapamiyoruz. Ne plan yapsak elimizde patliyor.
Sonra bu insanlar niye mutsuz, niye depresyonda
Kanunda bu şekilde geçiyor mu peki? Gerçi geçmese ne birebir uyan mı var
aynı durumdayım şu anda çalışıyorumBugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun
Fakat şuan içinde bulunduğum durum çok canımı sıkıyor.
Herkes tatil yapıyorken biz hala çalışıyoruz.
Üstelik işimizin olduğu bir çok yer kapalı. (Bankalar, noterler, kargo şirketleri vs.)
Muhasebeciyim ve böyle günler de muhasebeyle ilgili tek iş yapmadan çalışmak beni sinir ediyor.
Üstelik bugün eşim evde tatil modunda
Zaten yoğun çalışıyoruz bugün bir plan yapmak çok isterdim
Bu işverenlerin bizi kullanmalarından nefret ediyorum.
Tek duam bugün bir iki saatte olsa erken çıkmak, sabahtan beri burada okumadığım konu kalmadı.
Çalışmak çok güzel fakat insanları sömürüyor olmalarından nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?