- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
bayramdan bayrama mı gorusmuslerbunu biri sana demeyene kadar akıl edemedin mi?
Jeton yeni düştü diyelim. Ne yapamayı düşünüyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayramdan bayrama mı gorusmuslerbunu biri sana demeyene kadar akıl edemedin mi?
Jeton yeni düştü diyelim. Ne yapamayı düşünüyorsun?
düzensiz görüşüp, çocuk bayramda aramış bunu "sana sözüm vardı gezdirecektim" seni gibi bir şey söylemiş.bayramdan bayrama mı gorusmusler
Nasıl güvenebilirsin ki onlara? Görücü usulu denen şey iki insan tanıştırılır aradan çekilir diğerleri. Artık bu tanışanlar sonuca gider ya da gitmez o da onların bileceği şeydir. Anneannen bilince garantisi mi varmış bu işin? İnsanlar nişandan dönüyor. Yaşın küçük değil mi senin neden bu acele?ya o an insan kendini kaptırıyorki bide dediğim gibi anneannemin felan haberi vardı ya onlara güvenerekten olur bu iş diye düşündüm ailesinide seviyordum açıkcası olur diye düşünmüştüm![]()
bos da kalmıs bayramı gecırmek ıcın aramıs bencedüzensiz görüşüp, çocuk bayramda aramış bunu "sana sözüm vardı gezdirecektim" seni gibi bir şey söylemiş.
24 YAŞINDA İKİZLER BURCUbüyümemiş daha çocuk bu.. evliliğe hazır değil.
babasının evlilik için uygun gördüğünü söylediği kıza başka kızın resimlerini göstermesi çok aptlaca ve çocukça daha ne yaptığının farkında değil
bütün yaşadığımız 1seneyi buldu işte ama ben salaklığıma yanıyorum bende hoşlanıyordu hemen atladım oda havalara girdiHersey hizli gelismis...
Sende hepen kapilmissin sanirim senin nabzini yokluyor
bak şimdi kuzenının nişanlısı var kuzeni köyde o ben kuzenının nişanlısıgezdik bir yerde otururken resim gösteriyordu kızın resmini açtı birden bak bu o beğenmediğin kız dediBenim algılar tamamen kapandı sanırım. Ben yine anlamadım. Kuzeninin nişanlısını mı getirdi, o kızı mı gösterdi?
hmm.. davranışları pek olgun gelmedi bana. ayrıca sanki küçük çocuk gezdirir gibi, bayramda sana sözüm vardı gel gezdireyim demesinden anlaman gerekirdi bence. garip bir durum hiç ilgisini çektiğine dair bir titreşim yok bu gezmelerinizde, buluşmalarınızda. kuzenini karne hediyesi için dışarı çıkarmasına benzettim ben üzgünüm.bak şimdi kuzenının nişanlısı var kuzeni köyde o ben kuzenının nişanlısıgezdik bir yerde otururken resim gösteriyordu kızın resmini açtı birden bak bu o beğenmediğin kız dedi