resmen dalga geçtii :(

yaa ama yakın akrabam değil sonuçta annemin kuzenı sadece düğünden düğüne bayramdan bayrama yüz yüze geliyorduk :KK43:

Bilemiyorum soy bu 7 kuşağa kadar gidiyor diyolar..Benim için akraba yakın veya uzak erkekse ABİ ,kızsa KIZKARDEŞİM gibidir ...Biz böyle yetiştik açıkçası ben garip buluyorum bu benim fikrim sadece çokta ilkel geliyor açıkçası ...Üstelik adam herkese mavi boncuk dağıtıyor onu da anlamadım ..Ne alaka kız resmi göstermek falan beni aşar ...

Canimciim anlamiicak ne var, seni ciddi dusundugu icin ara ara yazip umitlendiriyo ki kaybolma diye. Diger kizlada gonul eglendiriyor.
Yol ver gitsin, eglensin gezsin tozsun. Bugun gezip tozmazsa, diyelimki evlendiniz, yarin oburgun evliliginizde strese bunalima girer vakti zamaninda gonul eglendiremedigi icin.
Sen sana deger veren, seni yedekte tutmayan, ve birazda gormus gecirmis olan birileriyle olmaya bak canim. Ailede biliyor konuyu madem, durduk yere adini cikarma ailende. Istemiyorum de mesafeni koy. Akilli adam istiyorsa eger, elini ayagini baskalarindan ceker. Mutlu etmeyecekse mesgulde etmesin (der Ozdemir Asaf hocamiz).
AYYy okadar güzel cevaplamoşsınızkı çokkk haklısınız aynen oyle sizin deiğinizi yapıcam biz değer verdikce kendini birşey sandı :(

herşey onun babasının beni beğendiğini söylediğinde başladı kendisi akrabam oluyor annemin dayısının oğlu babası anaanneme oğullarıma tubayı söylüyorum ne var güzel kız ıyı kız akrabamızda evlenin diye anneannemde geldi bana soyledi bundan sonra biz yakınlaşmaya başladık normalde abi diyordum arada yazışıyorduk bu başladı işte güzel kızsın senin etrafında çok gezen olur çıktığın varmı diye bende yok dedim neyse bu bana bır kız gösterdi bak bu nasıl diye bende çirkin dedim ve gerçekten beğenmedim yani :) neyse aradan uzun zaman geçti doğum günüydü kutladım bana ilk sen kutladın sana hediye aldım dedi inşallah çok geçmeden getirirm dedi bize bi geldi çiçek kolye yengemlerde şaşırdı sonra yine uzun süre geçti köye gidıyordum şansa buda gidiyormuş faceden yazmışki sendemi geliyordun çok sevindim orda görüşürüz gittik beni aradı telefondan kahve yap geliyorum balkonda senle ben oturup konusalım diye geldi arkadaşıyla sonra biz çağırdık anneannemle :D anneannemde yardımcı oluyor tüh daha önce haberim olsaydı arkadaşları eker gelirdim dedi koyden donerken gece msjlaştık hep neredesiniz vardınızmı napıyorsunuz sonra yine bir süre sonra gezelim birgün filan dedi tamam dedim bayram geldi sana sözüm vardı gezelim dedi neyse bulusucaz kuzenının nişanlısınıda getirmş ben bi tuhaf oldum ikimizede çiçek almış gezdik yedik filan telefondan resimeri gösteriyordu yine o kızın resmini göstermesinmi beynımden vurulmusa döndüm :KK43: butun bunlar boşunamıydı yanı :KK43:
en tuhafı bence belirli günler ve haftalar gibi sözleşmeniz. "bayram geldi sana sözüm " demesi. babanın çocuğuna konuşması gibi. hoşlanan insan araya o kadar zaman koymaz ki bir kere...

nasıl yapıcamk i bunu çoook zoruma gidiyor kaç gündür ağlıyorum :KK43:
Ya niye ağlıyorsunuz ki? Neden bu kadar kolay sahipleniyor hep kadın? Zaten en büyük hatanız, size bu çocuğu teklif ettiklerinde hop diye olaya atlamak olmuş. Sonra erkek milleti de, al işte dünden hevesliymiş, benim giderim var; biraz daha piyasayı araştırayım moduna giriyor.

Mesajlaşmayı kesmediğine göre, daha iyisini bulamazsa size dönecek.

Bilemiyorum soy bu 7 kuşağa kadar gidiyor diyolar..Benim için akraba yakın veya uzak erkekse ABİ ,kızsa KIZKARDEŞİM gibidir ...Biz böyle yetiştik açıkçası ben garip buluyorum bu benim fikrim sadece çokta ilkel geliyor açıkçası ...Üstelik adam herkese mavi boncuk dağıtıyor onu da anlamadım ..Ne alaka kız resmi göstermek falan beni aşar ...
haklısın aslında ama işte herkesin yaşantısı farklı olunca mesela benim amcaoğlu diğer amca kızıyla evlendi yani

en tuhafı bence belirli günler ve haftalar gibi sözleşmeniz. "bayram geldi sana sözüm " demesi. babanın çocuğuna konuşması gibi. hoşlanan insan araya o kadar zaman koymaz ki bir kere...
doğru diyorsunnn :(

bunu biri sana demeyene kadar akıl edemedin mi?
Jeton yeni düştü diyelim. Ne yapamayı düşünüyorsun?
ya o an insan kendini kaptırıyorki bide dediğim gibi anneannemin felan haberi vardı ya onlara güvenerekten olur bu iş diye düşündüm ailesinide seviyordum açıkcası olur diye düşünmüştüm :(

Back