resmen dalga geçtii :(

yaa ama yakın akrabam değil sonuçta annemin kuzenı sadece düğünden düğüne bayramdan bayrama yüz yüze geliyorduk

Bilemiyorum soy bu 7 kuşağa kadar gidiyor diyolar..Benim için akraba yakın veya uzak erkekse ABİ ,kızsa KIZKARDEŞİM gibidir ...Biz böyle yetiştik açıkçası ben garip buluyorum bu benim fikrim sadece çokta ilkel geliyor açıkçası ...Üstelik adam herkese mavi boncuk dağıtıyor onu da anlamadım ..Ne alaka kız resmi göstermek falan beni aşar ...

AYYy okadar güzel cevaplamoşsınızkı çokkk haklısınız aynen oyle sizin deiğinizi yapıcam biz değer verdikce kendini birşey sandı

en tuhafı bence belirli günler ve haftalar gibi sözleşmeniz. "bayram geldi sana sözüm " demesi. babanın çocuğuna konuşması gibi. hoşlanan insan araya o kadar zaman koymaz ki bir kere...

nasıl yapıcamk i bunu çoook zoruma gidiyor kaç gündür ağlıyorum
Ya niye ağlıyorsunuz ki? Neden bu kadar kolay sahipleniyor hep kadın? Zaten en büyük hatanız, size bu çocuğu teklif ettiklerinde hop diye olaya atlamak olmuş. Sonra erkek milleti de, al işte dünden hevesliymiş, benim giderim var; biraz daha piyasayı araştırayım moduna giriyor.

Mesajlaşmayı kesmediğine göre, daha iyisini bulamazsa size dönecek.

haklısın aslında ama işte herkesin yaşantısı farklı olunca mesela benim amcaoğlu diğer amca kızıyla evlendi yani

en tuhafı bence belirli günler ve haftalar gibi sözleşmeniz. "bayram geldi sana sözüm " demesi. babanın çocuğuna konuşması gibi. hoşlanan insan araya o kadar zaman koymaz ki bir kere...
doğru diyorsunnn

bunu biri sana demeyene kadar akıl edemedin mi?
Jeton yeni düştü diyelim. Ne yapamayı düşünüyorsun?
ya o an insan kendini kaptırıyorki bide dediğim gibi anneannemin felan haberi vardı ya onlara güvenerekten olur bu iş diye düşündüm ailesinide seviyordum açıkcası olur diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…