Eski sevgiline yazana kadar gidip bi hat alıp onunla açsaydın telegramı!? Her zora düştüğünde eski sevgiline mi yazacaksın ? Madem karı koca unutmadınız eski sevgililerinizi niye evlendiniz ?Hayır ya sadece onun numarasini kullanabilmek için kendi numaramdan yazmak istemedim için
Kayıtlı olmayan kişilerde kalıyor telegraminizda mesela ben senin telegramina giriyorum benim numaraların sende kaliyorTelegram var bende ama anlattıklarınızdan hiçbir şey anlamadım yani benim telegramım var şimdi başka telegram olanlarinda rehberindekiler bende görünür müaklım karıştı
Of lütfen anlayış gösterin o an öyle yaptım pişmanım demekiEski sevgiline yazana kadar gidip bi hat akıp onunla açsaydın telegramı!? Her zora düştüğünde eski sevgiline mi yazacaksın ? Madem karı koca unutmadınız eski sevgililerinizi niye evlendiniz ?
ay bir şey olmaz korkma :)Of lütfen anlayış gösterin o an öyle yaptım pişmanım demeki
Ben telegrama tekrar girdimde nolar vardı sildim bende dhaa gözükmedi ondada gözükmez degilmiay bir şey olmaz korkma :)
Gidip demez eşine felan.
Seni yoklamış olmayınca da bırakmış.
22.26Kaç yaşındasınız karı koca ?
GözükmezBen telegrama tekrar girdimde nolar vardı sildim bende dhaa gözükmedi ondada gözükmez degilmi
İnandırıcı gelmedi bana.Eşim eski sevgilisine yazdı bende ortaya çıkarmak için eski sevgilime yazdım onun telegramını alıp yazacaktım sonra tehdit etti sonra gene istedim bu ne ya çok saçma bir hikaye.Bence eşinin eski sevgilisiyle konuşmadı bile.Sen konuştun eski sevgilinle.Tehdit yiyince tutuştun.Böyle bir hikaye uyduruyorsun.Hayır ben başka bir şehirde yok o başka asla öyle birşey olmadi
Ya yemin ederim varya böyle dediklerinizin zeresini düşünmedim hepsi gerçek o çocuk la işim bitince deidm kendine yoluna bak zaten. Sonra bana dedi yok bana gel eşini bırak benle evlenmedim gitij başkasıyla evlendim oysaki başta böyle bir sırdaş gibi konuştu herşeyi tane tane anlatı sonrasında püskürdüİnandırıcı gelmedi bana.Eşim eski sevgilisine yazdı bende ortaya çıkarmak için eski sevgilime yazdım onun telegramını alıp yazacaktım sonra tehdit etti sonra gene istedim bu ne ya çok saçma bir hikaye.Bence eşinin eski sevgilisiyle konuşmadı bile.Sen konuştun eski sevgilinle.Tehdit yiyince tutuştun.Böyle bir hikaye uyduruyorsun.
Eşimin numarası yok kaynim ve ablamın vardı sonra sildim ama emin değilim kalıp kalmasına kaynim yazkiyor direk kaybının ismi ile kaydetmistimay bir şey olmaz korkma :)
Gidip demez eşine felan.
Bence fazlası var.Bu eski sevgilisine yazdı şimdi tutuştu.Eşinin birşey yaptığı yok.Hikaye çok saçmaay bir şey olmaz korkma :)
Gidip demez eşine felan.
Yahu olan oldu korkup durma :)Eşimin numarası yok kaynim ve ablamın vardı sonra sildim ama emin değilim kalıp kalmasına kaynim yazkiyor direk kaybının ismi ile kaydetmistim
Evli bir kadınsınız eski sevgilinizle nasıl dert çözmeyi düşünüyorsunuz ergen misiniz siz ya kocaman evlenecek yaşa gelmiş insanların yapacağı şeyler mi bunlar. Benden size tavsiye fevri kararlar almayın, yapacağınız şeyleri bi mantık süzgecinden geçirin öyle hareket edinYa ben nerden bilebilirdim böyle olacağını karşımdaki insan resmen düşman çıktı amacın derdimi cozebilmekti
başka insan mı yoktu isteyecekHayır ya sadece onun numarasini kullanabilmek için kendi numaramdan yazmak istemedim için
Ben onun hesabına girmiştim onun numarasına ve sonrasında numaraların onda yani telegraminda kalmış bilmiyordum o zamanlar tehtit ettikten sonra bir bahaneler bulup girmeye çalıştım girdimde gözüküyordu rehberini silip girdim sonrasında orda kişiyi şile bastim gözükmüyordu baya bir numara vardı hep onun sildikten sonra gözükmedi ama ben görmedim onda tekrar gözükür mu acaba diye dusunuyorumGerçek yalan yanlış konusunda yorum yapmayacağım.
Kişisel veri açısından rahatsix edici diye kapatmanızi isterim su şekilde yapın.
Telegramda devices kısmı var. Orda açık olan cihazlarda kapatabilirsinz. Bu şekilde siz hariç kimse giremez
Ayarlar kısmında / privacy qnd security / devices
Terminator all other a basın açık olan cihazlarda kapatır.
Ha bunu yaptıktan önce numaraları aldıysa bilemem ama bu işlemden sonra hesabınıza erişemez.