F fipici86 Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Laraaa12 #141 Kocan affedilmicek birşey yapmış. Ama sen onu affetmek zorunda kalmışsın. Hadi yine iyisin
Mamsell Benim içime doğduysa kesin öyledir Kayıtlı Üye 15 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Laraaa12 #142 Laraaa12 .!.: Kayıtlı olmayan kişilerde kalıyor telegraminizda mesela ben senin telegramina giriyorum benim numaraların sende kaliyor Genişletmek için tıkla... Kalsada silebiliyorsun ayarlardan eşitlenen kişileri sil deyince rehberinde olmayan kişiler siliniyorda tabi bunun için senin uğraşman lazım WhatsApp gibi otomatik rehberden silince gitmiyor.
Laraaa12 .!.: Kayıtlı olmayan kişilerde kalıyor telegraminizda mesela ben senin telegramina giriyorum benim numaraların sende kaliyor Genişletmek için tıkla... Kalsada silebiliyorsun ayarlardan eşitlenen kişileri sil deyince rehberinde olmayan kişiler siliniyorda tabi bunun için senin uğraşman lazım WhatsApp gibi otomatik rehberden silince gitmiyor.
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 17 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Laraaa12 #143 ah be kızım dertsiz başına dert açmışsın eskileri neden kurcalar ki insan ayıtla pirincin taşını iftira atmazsa iyi
ah be kızım dertsiz başına dert açmışsın eskileri neden kurcalar ki insan ayıtla pirincin taşını iftira atmazsa iyi
Vignette ♥ Kayıtlı Üye 17 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Laraaa12 #144 civciv89 .!.: ah be kızım dertsiz başına dert açmışsın eskileri neden kurcalar ki insan ayıtla pirincin taşını iftira atmazsa iyi Genişletmek için tıkla... İnsan araştırınca karıştırınca illa ki üzülecek bişey buluyor.
civciv89 .!.: ah be kızım dertsiz başına dert açmışsın eskileri neden kurcalar ki insan ayıtla pirincin taşını iftira atmazsa iyi Genişletmek için tıkla... İnsan araştırınca karıştırınca illa ki üzülecek bişey buluyor.
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 17 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Laraaa12 #145 Vignette .!.: İnsan araştırınca karıştırınca illa ki üzülecek bişey buluyor. Genişletmek için tıkla... bu yüzden geçmişi karıştırmayacaksın karıştırdınmı üzülecek çok şey bulursun boşanamazsan bu sefer adam yarın bir gün bunu kullanır en iyisi 3 maymun
Vignette .!.: İnsan araştırınca karıştırınca illa ki üzülecek bişey buluyor. Genişletmek için tıkla... bu yüzden geçmişi karıştırmayacaksın karıştırdınmı üzülecek çok şey bulursun boşanamazsan bu sefer adam yarın bir gün bunu kullanır en iyisi 3 maymun
Vignette ♥ Kayıtlı Üye 17 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Laraaa12 #146 civciv89 .!.: bu yüzden geçmişi karıştırmayacaksın karıştırdınmı üzülecek çok şey bulursun boşanamazsan bu sefer adam yarın bir gün bunu kullanır en iyisi 3 maymun Genişletmek için tıkla... Aynen öyle zaten bunu affetmişti bunu da affeder kafasına giriyorlar.
civciv89 .!.: bu yüzden geçmişi karıştırmayacaksın karıştırdınmı üzülecek çok şey bulursun boşanamazsan bu sefer adam yarın bir gün bunu kullanır en iyisi 3 maymun Genişletmek için tıkla... Aynen öyle zaten bunu affetmişti bunu da affeder kafasına giriyorlar.