(Resimli)Vucudunu begendigimiz ünlü erkekler

Resmini koyamıyorum şuan ama ben var mısın yok musun daki tony'yi çok beğeniyorum. bodybuilding yapıyormuş önceden zaten çok seksi bir adam bence arkadaşlarımdan bi kaçı da aynen benim gibi düşünüyor. sizce de öyle mi yoksa sadece ben ve arkadaşlarımdan bi kaçı mı böyle düşünüyoruz?

offf aman allahımm nasıl bi tatlılıktır bu böyle kim buu adını bilmiyorum ben:gitme: kirli sakal süper dişler süper gülüş gözlerinin içi parlıyo aşıkkk oluyorummm galiba:asigim:akannehir

öyledir ablası ya supernatural dizisinde onuyor kendisi..bizde ağzımız açık izliyoruz :roflol:

Son düzenleme:
kurtcobain11im6.jpg

kurtcobainj.jpg

opuyorumnanaktan

offf aman allahımm nasıl bi tatlılıktır bu böyle kim buu adını bilmiyorum ben:gitme: kirli sakal süper dişler süper gülüş gözlerinin içi parlıyo aşıkkk oluyorummm galiba:asigim:akannehir

Anam biri benim adamlarımdan bahsediyor :roflol:
ismi jensen Ackles tatlım super naturelde oynuyor. Ben çok severek izledim o diziyi birde kardeşi rolündeki Jared Padalecki var o da çook tatlı opuyorumnanaktan

sahtekar filminde bittim bu adama :lepi:
çok çekici,yakışıklı degil ama etkiliyo valla yerimseniben

allahım sana geliyoruuuum :lepi:
kaçış filmi yok mu o filmmm cokacimcoook yerim ben bunu yer
valla erkeklerin kadın fotolarına bakınca ne düşündüklerini şimdi anladım delikafadulden

Yani bakıyorumdaa :1shok:akannehir oluyorum...Patientin dediği gibi sevgilim duymasın :kedi: Ama nası birşey ki bunlar yaaa:jeyyar:eek:puyorumnanaktan:kedi:

valla erkeklerin kadın fotolarına bakınca ne düşündüklerini şimdi anladım delikafadulden

Yani bakıyorumdaa :1shok:akannehir oluyorum...Patientin dediği gibi sevgilim duymasın :kedi: Ama nası birşey ki bunlar yaaa:jeyyar:eek:puyorumnanaktan:kedi:

asıl benimkısi duymasın gormesin
bi de topigi ben actım :kedi: napayım hep kadınlarla ilgili konular acılıyor olmaz kı

benim dusundugumu dusunuyorsa:mymeka::mymeka::roflol::roflol:

X