(Resimli)Vucudunu begendigimiz ünlü erkekler

Aklıma bişey gelmediki sempatiksalakcinni Evet ama benden yaşça büyük yinede gider o giderrrr
Elin adamlarını övdüm,utandım kendimden.Gerard benim için hep 1 Numara sositososito Hem vücut hemde yüz olarak :1rolleyes:
Bu arada Spartaküs müdür nedir çok hoş vücudu

geraaaaaaard delikafadulden

benine kurban senin ewan mcgregor :asigim:
ewan-mcgregor.jpg

dövmeni de yirim ayrıca aklinialirimsmile
Ewan-McGregor-1.jpg

thats why i am so straighttt delikafadulden ahha
nasıl daha önce görmedim ben bu topiği ya

epey bir baktim sayfalara
gece gece nerden buldum bu sayfalari... liv liv livvvvvvvvv hep senin yüzündennn.... :)))

ama iyi vucud bi cok erkekte var ve olabilir yüz,karizma zekayla birlesince cekici geliyor bana sadece... yoksa iki dambil yeter yani

Demek benim yüzümden ah liv ah :roflol:

Kesinlikle Piam bende senin gibi düşünüyorum maksat gülelim eğlenelim diye açtım topiği Ama her yerde kadın fotoğrafları görmekten de sıkılmadım değil hani =)

O saydıklarının dışında ben bir de ses tonuna önem veririm .Hatırlamısın Sineme Kulubünde bir film izlemiştik Celda 211 diye oradaki kel kafalı karizmatik bulduğunu söylemiştin =) Kısa boyuluda olsa karizma adamdı ama ses tonu yüzünden benden sınıfta kalmıştı =))))))

Son düzenleme:
Demek benim yüzümden ah liv ah :roflol:

Kesinlikle Piam bende senin gibi düşünüyorum maksat gülelim eğlenelim diye açtım topiği Ama her yerde kadın fotoğrafları görmekten de sıkılmadım değil hani =)

O saydıklarının dışında ben bir de ses tonuna önem veririm .Hatırlamısın Sineme Kulubünde bir film izlemiştik Celda 211 diye oradaki kel kafalı karizmatik bulduğunu söylemiştin =) Kısa boyuluda olsa karizma adamdı ama ses tonu yüzünden benden sınıfta kalmıştı =))))))

evet canim ne kötü bir sesdi o...ama ben afisteki resimden etkilenmistim..sonra filmde aynisi olmadigini dusunmustum,, kiiiii film devam edip karakter ortaya cikinca yine begenmistim :)

prensessss lütfen ayarlarimla oynamaaa :KK66:

X