(Resimli)Vucudunu begendigimiz ünlü erkekler

Taylor Kinney

la_models-TaylorKinney-26255.jpg

iyi de bunlardan sonra etraftaki göbekliler iyice kötü görünmeye başlıycak. bilmiyorumkismile

Kıvançı da unutmamak lazım :-)

Eklentiler

• $ttttttt.JPG
    $ttttttt.JPG
    36 KB · Görüntüleme: 58
  • $kivanc_tanitim.JPG
    $kivanc_tanitim.JPG
    32,7 KB · Görüntüleme: 72
ayh bıseyy dıyım kımının fotosundan mıgdem bulandı kımısıne wawww dedım ama utandım da he cıbılda cıbıldak hepsı :)))

şu aralar bu herif gözüme pek cici , pek güzel şahane kusursuz gelıyor ayh bide şımarık şımarık aksanıyla konuşması gülmesi yokmu üfff
biraz daha pişerse brad pitte nall toplatır heee :KK70:
550w_bradley_james_1.jpg

[
30_10_08-bradley-james.jpg

ayh bıseyy dıyım kımının fotosundan mıgdem bulandı kımısıne wawww dedım ama utandım da he cıbılda cıbıldak hepsı :)))

şu aralar bu herif gözüme pek cici , pek güzel şahane kusursuz gelıyor ayh bide şımarık şımarık aksanıyla konuşması gülmesi yokmu üfff
biraz daha pişerse brad pitte nall toplatır heee :KK70:
550w_bradley_james_1.jpg

[
30_10_08-bradley-james.jpg

Merlin kim ki biz diziyi Uther için izliyoruz :lepi:

dean daha yakışıklı ama samin vücut daha hoş..hem daha boylu poslu
ama dean aşkı başka tabi ki :asigim:

Bu oğlan tambir pislik.Tek çıplak pozu bu,bunu vermiş ve noktoyı koymuş.Noktada koyucak gibi ama he boshayallersmile Şimdi bu topun yerinde olmak isteyen hatunlar varmıdır diye merak ediyorum. aklinialirimsmiledelikafadulden

dipnot:sol üstteki dudak benim :nazar:

Bu oğlan tambir pislik.Tek çıplak pozu bu,bunu vermiş ve noktoyı koymuş.Noktada koyucak gibi ama he boshayallersmile Şimdi bu topun yerinde olmak isteyen hatunlar varmıdır diye merak ediyorum. aklinialirimsmiledelikafadulden

dipnot:sol üstteki dudak benim :nazar:

iğrenç bi görüntü...!ohaoldumsmile

fizik gusel cocugun ama ben topun yerinde olmak istemem basım baglı benim kaydirigubbakcemile3 bası baglı olmayan hatunlara sormak lazımsempatiksalakcinni

X