(Resimli)Vucudunu begendigimiz ünlü erkekler

kızım nerden buluyosun bu fotoları, hugh çektirip sana mı yolluyo msnden napıo. ya livim sorma ben eskiden hiç konuşmazdım anadolu kadınımız gibi susar içime atardım, artık kimi beğeniyosam söylüyorum hatta b.kunu çıkartıp salya akıtıyorum, inanılmaz etkili oldu, eskiden nerde bi manken görse illa bişey söyleyen sevgilim şimdi kedi gibi oldu. geçen gün law abiding citizen'ı o indirmiş işte, "al izle senin beğendiğin adam oynuyo :1closedeyes: " dedi aynen böyle binbir triple, öyle hoşuma gitti ki anlatamam sanki ilişkinin erkeği ben kadını o gibi oldu :KK70:

keşke kızım ya adamı uzaktan bile bir gun gorsem yeter =) 2 miz hugh için yollara mı duşsek kaydirigubbakcemile hem karısından daha güzelsiz dimi ama aklinialirimsmile

evet ya iyi yapıyon kuzu onlar soyleyince iyi biz begendiklerimizi soyleyince mı kotu oluyor ...yalnız seninkısınin ses cıkartması iyiymıs benimkisi bazı zaman kopürüyor

esım hepsınden daha yakısıklı
ben unlulerden mel gıbsonun yuzunu cook begenırım bıde gerard butlerın karızmasını

Ben Mehmet Akif Alakurt'un vücudunu çok beğeniyorum ...
ama erkeklerin yüzünde birazda şirinlik olması gerekiyo bence onda yok :)

vucudu super olan bir unlu daha =)

jason statham

jason.jpg

yüz de dahil olmak üzere actionman oyuncakları gibi herifkaydirigubbakcemile3

4siook.jpg
teenvoguedergisitaylor5.jpg
[/URL][/IMG] şimdiye kadar görüp de vay ne vücutmuş be dediğim tek insan ama benim erkek arkadaşımın ki de çok güzel :)

walla gözümü gönlümü açtınız kızlar bunları gördükçe bizim türk erkeklerine bakasım gelmiyo:jeyyar:

bende koycamda ascık acık olur terbiyemizi bozmasın diye koymuyomkaydirigubbakcemile3

bende anlamadım güzelim

ya bu cocugu sevemedim bir türlü belkide benden çok küçük oldugu içindir akannehir

belkide ondandır kuzum kaydirigubbakcemile3
bendende küçük 92li bu kas yumagı ama cok sexy sempatiksalakcinni

satılsa keske..bana ordan bi kilo kadar dean verirmisinizkaydirigubbakcemile3
bir kiloyu gecti olurmu..
tabi..daha sonra lazım olur belkikaydirigubbakcemile3
ahhh nerdekaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile

X