(Resimli)Vucudunu begendigimiz ünlü erkekler

0508_hugh_jackman_1518647_ramey_split.jpg

Allah neler yaratmış ya gözüm gönlüm açıldı walla :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

livim napıyosun yaa bunları gördükten sonra gerçek hayata dönmek çok acı oluyo tokat gibi, yapma lütfen

malice bu kim canım? şu son fotoya bayıldım walla esmer ve çok cekici görünüyooo:jeyyar:

valla ben bu çocuğu hülya avşarın tv programında gördüm tesadüfen. kafes dövüşü sporunun türkiyedeki tek temsilcisiymiş ismi murat kazgan. vücut süfer valla :jeyyar:

heee livim suratını ben de sevmedim böyle bi meymenetsizlik bi pçlik var, amaan suratını napiim kızım (oha iyice kıraatane gibi oldu burası :1ninca: )
yavruuuum ben az önce kate & leopold'ü izledim tekrar, hem de sevgilimle izledik film boyu hugh için şu sözleri kullandı "öfff salak, ayy mal, oha yaa gerizekalı" ben de inadına sürekli "sen gerçek misin yaa" dedim sinir oldu siniiiirrr kıs kıs kısss :jeyyar: ohh canıma değsin hep biz mi victoria's secret defilesi izlerken eğleniyo numarası yapıcaz hahaha
ama iki kere iki dört livim, hugh gibisi hakikaten yokkk!!

evet ya o koydugun çocugun züppe gibi bir hali var

koparttın beni kızım =)=)...bende sihirbazı ilk sevgilimle izlemıştim hugh için "şerefsizin güzel vucudu var " demişti seninkisi sen hugh beğendigin için adama tav desene =)

kızım nerden buluyosun bu fotoları, hugh çektirip sana mı yolluyo msnden napıo. ya livim sorma ben eskiden hiç konuşmazdım anadolu kadınımız gibi susar içime atardım, artık kimi beğeniyosam söylüyorum hatta b.kunu çıkartıp salya akıtıyorum, inanılmaz etkili oldu, eskiden nerde bi manken görse illa bişey söyleyen sevgilim şimdi kedi gibi oldu. geçen gün law abiding citizen'ı o indirmiş işte, "al izle senin beğendiğin adam oynuyo :1closedeyes: " dedi aynen böyle binbir triple, öyle hoşuma gitti ki anlatamam sanki ilişkinin erkeği ben kadını o gibi oldu :KK70:

X