Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maskaraları henuz deneme sansım olmadı,fatale'in rengi incili bir mürdüm,dior azure ise reklama ihtiyacı bile yok sahanee bir maviiii...
donutçum güle güle kullan olumunekankayizsmile,mavi ne müthiş duruyor öyle sempatiksalakcinni
canım hepsine bayıldım bayıldımmm, bayanssulusmile
Mavi rimel bende arada bir sürüyorum çok hoş oluyor, bende Isa Doranın mavi rimeli var, rengi çok hoş ama formülünü pek beğenmiyorum kirpiklerime yapışıp kalıyor sürerken bayaa bir uğraştırıyor bende sadece alt kirpiklerime sürüyorum artık...
Neyse çok uzattım kaydirigubbakcemile3 memnun kalırsan haber ver canım Dior Azure alayım bende...
:dance:hihoyyyt:sm_cool:delikafadulden
donut aklıma bişi geldi senin bu rimeli görüp vurulunca...akannehir
şimdi bitmiş rimelimize, gece mavisi bir toz far ile göz damlasını ,kıvam açısından da 3-5 damlada zeytinnyağı yada badem yağını damlatsak nasıl olur?,denemem lazım bunu şimdi aklıma düştü benim benim iyi mi :jeyyar:
kızlar bi zamanlar hayat ağacı dizisi vardı hatırlarsanız..sam in bu ruj rengine bayılırdım..annemin bir ruju vardı ona biraz benzeyen onu kullanmış ve bitirmiştim..
daha sonra catherine arley de benzer renkler buldum kullandım..
tabi 90 lı yıllardan bahsediyorum..halen var mı bilmiyorum..
nerden geldiyse aklıma, şimdi yine bu renk ruj geldi..
sizce nedir bu rengin adı..ve benzer renk tavsiye edebilirmisiniz?
şimdi bitmiş rimelimize, gece mavisi bir toz far ile göz damlasını ,kıvam açısından da 3-5 damlada zeytinnyağı yada badem yağını damlatsak nasıl olur?,denemem lazım bunu şimdi aklıma düştü benim benim iyi mi :jeyyar:
canım tesekkur ederımm
:)))))))))) yok yok olurmu :)))
tamam canım hemen sana haber ucaracagım :)))
Allahım nerden aklına gelirrrrrrrrr,seni kimyager yapmamız lazımmıs Nilcim kaydirigubbakcemile3
valla inan hic bilmiyorum nasıl olur,zeytinyagı veya bademyagı sence agırlastırmaz mı kirpikleri ?
Allahım nerden aklına gelirrrrrrrrr,seni kimyager yapmamız lazımmıs Nilcim kaydirigubbakcemile3
valla inan hic bilmiyorum nasıl olur,zeytinyagı veya bademyagı sence agırlastırmaz mı kirpikleri ?
Nil'cim çok yaratıcı bir fikir gerçekten, nasıl olacak acaba? CADIARZU
opuyorumnanaktan bayanssulusmile
maskaraları henuz deneme sansım olmadı,fatale'in rengi incili bir mürdüm,dior azure ise reklama ihtiyacı bile yok sahanee bir maviiii...
canım bu ruj benım aklıma Mac Chili'yi getirdi.
canımm tesekkur ederım,valla yarın bir deneyecegim bakalım nasıl olacak.Buarada jet hızıyla geldıler cok sasırdım
yaaanii benzer..hatunun dudağındaki biraz koyusu gibi..
Canım dene ama foto çekip bana da göster noooluuuurrr :)))
Kaç günde geldiler hayatım? Bir de bir şey daha sorucam... Bu çilekte c.tesi iş günü sayılıyor muuu??? :kedi:
canım o koydugun fotonun kalitesi biraz farklı,karanlık bir ortam cekimi bir de,diger ruj gun ısıgında cekılmıs.sanırım farkı burdan,dene istersen chilliyi.bence begenırsın
tabi canım elbette atarım ,4 unde cıkmıs bugun elımdeydı.5 gun yani bence super cilek :)))
cumartesi iş gununden sayılmıor balım.
tabi canım elbette atarım ,4 unde cıkmıs bugun elımdeydı.5 gun yani bence super cilek :)))
cumartesi iş gununden sayılmıor balım.
ben makyaj yapmıyorum ama size bayıldım takipteyim...harkisınız yiyesim geldi sizi...paylaşacak bişeyim olmasada okurum artık sizi...tebrikler..alkisalkisalkis