Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende YSL rujlarını çok araştırdım da :kedi: koyduğun resimin yer aldığı bloğu biliyorum orada kız sonradan editlemiş o resimdeki Rouge Volupte # 30 Fauborg Peach' miş...yani o fotodaki silky apricot değil...karışıklık olmaması adına düzelteyim dedim...fisfisfis
Canım ilk resimdeki mi Fauborg Peach miş?
inş canım ,içime sular seller hatta serptinŞenizNil'cim sende şimdiden güle güle kullan aldıklarını, ben hiç kullanmadım cheapsmells.com'u ama bayaa bir duydum, sorun olacağını sanmam opuyorumnanaktan
hadi yaaaaa ben bu rengide beğendim yaww editleyebiliosam ben düzelteyim bare :)))canım bende YSL rujlarını çok araştırdım da :kedi: koyduğun resimin yer aldığı bloğu biliyorum orada kız sonradan editlemiş o resimdeki Rouge Volupte # 30 Fauborg Peach' miş...yani o fotodaki silky apricot değil...karışıklık olmaması adına düzelteyim dedim...fisfisfis
hadi bakalım hayırlısı canım fiyatları çok uyguna gelioyor oranın evet :))a.s.
iyiyim bende canım ,ben ilk etapta az aldım 1 ay sonra geliyormuş kargosu ..
max factör crem puff aldım ve takma kirpik aldımsempatiksalakcinniumarım sağ salim gelirler..
creem puff u tr de 45 tl diorlar orada 9 tl .. ve inanmadım araştırdım vs ,alanlar orijinal diyor,bakalım göricezolumunekankayizsmile
heheh olur böle şeyler yahuuuu nerden bilcen başıan gelmeden :)Aaa! ben genelde sepete koyduğumu hemen alıyorum da o yüzden bilmiyorum sempatiksalakcinni hatta bana da ilginç gelmişti 10 gün nasıl sepette tutuyorlar diye! Hay Allah ne safım bende....
süper fikir canım :))))Evet arkadaşlar ben siparişi vereyim. Bir arkadaşımın adresine göndertiyim. Bu şansı kaçırırsam kendimi affetmem aklinialirimsmile
Ayyy bu renk de çok güzelmiş ayol :))) Kararsızlaştım şimdi iyi mi :)))
Tatlım ben bugün baktımda strawberry de Frozen Mango ve Silky Apricot satılıyor...üstelik Tr'den daha uygun fiyatı...gerçi denemeden almak riskli olur ama yinede haber vereyim dedim opuyorumnanaktan
Ay buldum vallahi de billahi deee :)) hihoyyyt Türkiye'de fiyatı 66 TL, Çilek'te 42 TL hihoyyyt
Angelica tekrar çok sağol canımcım Şeniz
Donutıııımmmmmm duy sesimiiiiiiii!!!! :))
Magrentacım, netten alışveriş yapma delisi hatunum kaydirigubbakcemile3 Bir şey soracağım, Çilek'ten sipariş verince kaç günde elinize ulaşıyor? Biz ev taşıyacağız 1 hafta içinde de bilmiyorumkismile
kızlarrrrrrrr nassınız inşallah hihoyyyt
kızlar cheapsmells.com dan alışveriş yapan oldu mu hiç ?
ben ilk kez yaptım da accık tırsıyom yineeyvahedigeldismile
Hahaha valla kızlar aptala döndüm aval aval bi ona bi öbürüne bakıyorum. Ben kızıl saçlı beyaz tenliyim. Sizce hangisi gider bana daha çok?
Hahaha valla kızlar aptala döndüm aval aval bi ona bi öbürüne bakıyorum. Ben kızıl saçlı beyaz tenliyim. Sizce hangisi gider bana daha çok?
anladım canım,neyse bekleyelim bakalım,sonuca göre hareket ederim artık..tşk ederim bebeğima.s.canım benım basıma da gelmıs olabılır,ama ıkı kez oldu.yalnız endısen olmasın para iadesini kurusu kurusuna yapıyorlar
off super agır sorumluluk oldu bu,silky apricot soluk bir ton canım bak onu göz önünde bulundur.Digeri ise cok daha canlı,ama acayip yogun kremsi yapısı var,severmıısn tam kapatıcı krem gıbı rujları ?