Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bugün Vichy'nin dökülme önleyici, saç güçlendirici şampuanını aldım kızlar. Mevsim değişikliklerinde çok dökülme oluyor maalesef mafoldumben
rujum.
bayıldım rengine.
kiremit kırmızısı. ve mat.
fırçamsa çok güzel bir sürüşe sahip.
samurmuş. bu fiyata olurmu bilmem.b.brown fırçaya bakmışttım.130 ytlydi.
bu.14 ytl gibiydi..unutuyorum ya aldığım fiyatı.:))
.
ve samurmuş..
bilemiyorum artık..:))
flormar supermat 208
ve allık fırçası.flormarın yine...
canım yarın boyamayı dusunuyorum gunduz gozune :)) bakalım ınsallah umdugum gıbı olur,cok tesekkur ederım
Güle güle kullan canım....umarım faydasını görürsün, mevsim değişikliğinde ekstra dikkatli olmak lazım....
boynerde 130 dı.güle güle kullan cnm,
Bobbi Brown fırçalarını set halinde alınca bazen uygun fiyatlar denk gelebiliyor, (indirimde filan) ama 130 TL çokmuş yani lmaz:
donut- alekto güle güle kullanın cicilerinizi kızlar :)
saçalrını boyayınca paylaşırmısın donutcum
ayyyyy elcaya giden yokmuuuuuuu kızlr
göya izmire mac açılıodu ((( mac istiom ben yaa her ay 1 ürün almaya razıyım valla yeterki açılsın azcık kalite görem yahu hehehe
kızlar çilekte 27.50 tlye 2li krem far/liner var smashboxun :)hem siyah hem kahve onu alsam bende lattem gibi liner olarak kullansam
kızlar selam,
Ben çilekten aşağıdaki allığı sipariş ettim, markası "The Balm" ABD'de Sephora da satılıyor ama TR'de yok henüz...kullananlar çok övmüş ayrıca paraben ve talc gibi zararlı maddeler içermeyen bir allık
(Ne yazık ki bu maddeler mac allıklar dahil hemen hemen çoğu allıkta var)
Uploaded with ImageShack.us
Bu arada abatu Nars orgasm a benzeyen hot mama diye bir allığı var The Balm'ın...nette insanlar çok karşılaştırmışlar Nars Orgasm'dan daha iyi olduğunu yazmış çoğu kişi...bir bak derim
ben elcaya gitmem
tam hayal kırıklığı oldu
taam komşim bitanede gloss alırım en çafçaflısından
arkadaşlar sizce bu nasıldır? pudra dio ama allık olur mu bundan:) bi de ben beyazım bana gider mi ki yoksa heidi gibi mi olurum?
iyi günlerde kullan tatlımzemuszemusBen de bugün Vichy'nin dökülme önleyici, saç güçlendirici şampuanını aldım kızlar. Mevsim değişikliklerinde çok dökülme oluyor maalesef mafoldumben
sarımsaklı şampuanı denedinmi? bunla ilgili topicte var ben memnunum bikaç saat koku oluyor:sinifsinif: ama akşamdan yıkarsan ve bekarsan sorun olmazkaydirigubbakcemile3kızlar size birşey sorucağım benim saçım saçımı boyamayı bıraktıktan sonra çok yağlandı. doğal yapısına dönünce gün aşırı yıkamam gerekiyor. fön bile çekmek istemiyorum çok şampuan denedim ama hiç bi yararı olmadı malesef.... sırf saçım kurusun diye boyamakta istemiyorum çünki saç boyaları ve oreal saçı kurutuyor yağlanmaya karşı öneri bir şampuanının yada farklı öneriniz varmı CADIARZU
Veeeeeeeee sonunda bekledigim an geldi,aldım boyamı ve rujumu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!Oleyyyyyyyyyyy!!
Kutu kocamandı,actım bır baktım boyanıın devasal bır kutusu var.Lorealın uc katı falan bir kutu dusunun.Umarım bekledıgıme deger rengi de..
Dior Monica ruju ise tam bir hayalkırıklıgı oldu bana..tamam rengi cok guzel fakat gelin görün birazcık bile alakası yok reklam afişinde duranla..yani insan az oynar degil mi,bu kadar oynanmaz ki..
iyi günlerde kullan tatlımzemuszemus
resim çekmeye üşendim bugün flormar waterproof eyeliner 106 aldım
kendisi koyu kahve rengi:hulya:
yeni başlık hayırlı uğurlu olsunn
yeni fark ettim bu başlığı eskisinde bi hareketlilik olmayınca şaşırmıştım
maybelline define a lash iyi bi rimel mi kullananınız var mı ??
Üşenme de koooooyyyyy :hulya:
Güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile3
bidaha bişey alınca onla çekip koyayım tatlım tek kalem için yormayın beni koyu kahve işte hayal gücünüzü kullanınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar, yeni topik açmışsınız hayırlı olsun...
Aramızdan ayrılanlar, nickleri değişenler mi oldu ? bilmiyorumkismile
Şu ara birşeyler mi oldu topikte eskisi gibi çok takip edemiyorum..Bir de sitede dikkat ediyorum eskisine nazaran daha çok insan banlı..
Donut saç boyasının kutudaki rengi ne güzel öyle, inşallah güzel olur..
ben de karar veremiyorum saç rengime , acaba bakır karamel mi yapsam, sadece bakır mı yapsam..şu aralar morelim çok bozuk belki saçımı boyarsam iyi gelir..
belki bir ara foto koyarım fikir verirseniz bana da olmazz mıı ((
Canım bende 1 tane Maybelline rimel var. Volume express. Ben onu evde makyaj denemeleri yaparken kullanırım diye almıştım. Ama beğendim, dışarı çıkarken de kullanıyorum... zemuszemus
donut- alekto güle güle kullanın cicilerinizi kızlar :)
saçalrını boyayınca paylaşırmısın donutcum
ben gitsem gene kesin bişi kalmaz zaten seninde netin gider o arada oyüzden gitmiiyimboshayallersmile
tatlım resmini bi koyarmısın diğer topicte bi arkadaş iyi çıkmadığını söylemişti ama onun söylediği 3 lümüydü 2 limi hatırlayamadım
güle güle kullan tatlımbayanssulusmile
:1shok::1shok: bu hatuna noldu yaaa:1shok:
pudra olarak çok pempik ve simli değilmi? ama allık olarak donutum swatchlarında gördüğüm kadarıyla enfes olur kanısındayımsositososito
güle güle kullan canımzemuszemus
sarımsaklı şampuanı denedinmi? bunla ilgili topicte var ben memnunum bikaç saat koku oluyor:sinifsinif: ama akşamdan yıkarsan ve bekarsan sorun olmazkaydirigubbakcemile3
güle güle kullan balım ama ruju görünce günlerce dibim bunamı düştü dedimlmaz:. ha şimdide renk güzel ama o bambaşkaydı yaaaaopuyorumnanaktan
hiçmi hiç alakası yok onlaşakkıdı
resim çekmeye üşendim bugün flormar waterproof eyeliner 106 aldım
Şu ara birşeyler mi oldu topikte eskisi gibi çok takip edemiyorum..Bir de sitede dikkat ediyorum eskisine nazaran daha çok insan banlı..
ben de karar veremiyorum saç rengime , acaba bakır karamel mi yapsam, sadece bakır mı yapsam..şu aralar morelim çok bozuk belki saçımı boyarsam iyi gelir..
hadi bakalım hayırlı olsun canım rengin önceki ve sonraki hali diye foto çekte bakalım nasılmış :))))Veeeeeeeee sonunda bekledigim an geldi,aldım boyamı ve rujumu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!Oleyyyyyyyyyyy!!
Kutu kocamandı,actım bır baktım boyanıın devasal bır kutusu var.Lorealın uc katı falan bir kutu dusunun.Umarım bekledıgıme deger rengi de..
Dior Monica ruju ise tam bir hayalkırıklıgı oldu bana..tamam rengi cok guzel fakat gelin görün birazcık bile alakası yok reklam afişinde duranla..yani insan az oynar degil mi,bu kadar oynanmaz ki..
hehehe evet yaa sen gitme gidersen bana haber verme PPPPben gitsem gene kesin bişi kalmaz zaten seninde netin gider o arada oyüzden gitmiiyimboshayallersmile
tatlım resmini bi koyarmısın diğer topicte bi arkadaş iyi çıkmadığını söylemişti ama onun söylediği 3 lümüydü 2 limi hatırlayamadım
güle güle kullan tatlımbayanssulusmile
:1shok::1shok: bu hatuna noldu yaaa:1shok:
pudra olarak çok pempik ve simli değilmi? ama allık olarak donutum swatchlarında gördüğüm kadarıyla enfes olur kanısındayımsositososito
güle güle kullan canımzemuszemus
sarımsaklı şampuanı denedinmi? bunla ilgili topicte var ben memnunum bikaç saat koku oluyor:sinifsinif: ama akşamdan yıkarsan ve bekarsan sorun olmazkaydirigubbakcemile3
güle güle kullan balım ama ruju görünce günlerce dibim bunamı düştü dedimlmaz:. ha şimdide renk güzel ama o bambaşkaydı yaaaaopuyorumnanaktan
hiçmi hiç alakası yok onlaşakkıdı
oooo güle güle kullan eyeliner canavarıresim çekmeye üşendim bugün flormar waterproof eyeliner 106 aldım