- 22 Nisan 2010
- 2.147
- 4
anam kazan kaynamış,bende anlamadımmmmmm naniknanik
Canım repine bakarsan anlıcan :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam kazan kaynamış,bende anlamadımmmmmm naniknanik
çeşitli markaların tanıtımı,show tanıtım amaçlı bişeyler işte..atraksiyon....kıyamet gibi kalabalık olmazsa iyidir..
nolcek orda bilmiyorumkismile
donutum senle orgasm almaya gidices daha sempatiksalakcinni
Canım repine bakarsan anlıcan :)))
çeşitli markaların tanıtımı,show tanıtım amaçlı bişeyler işte..atraksiyon....kıyamet gibi kalabalık olmazsa iyidir..
anam diyim sana.delikafadulden.al al delikafadulden.nelerini alcan şekertom..allık ve glossa, alınca renklerini yakiiinen görmek isterim haaa, ona görehihoyyyt..
ne demek canım..:içelim:kaaave köpeeen olsun..sadece allıkını alcam canım
nars orgasm cok methediyolar ya
alınca senin hazırlıcan bi kayfe karşılığı göstertirim
tamma bırtanem,ben veremıorum ama su anda boshayallersmile
abatu canım gormedımmmmmmmmm,almadın mı sen halaaaa??? ee gıdelım o zaman haftaya??
tatliagaci sen de gel balım ?
lfbris canım keske sende gelebilsennnn
ay hepberaber gidebilsek aslındaaaaaaaa
tamma bırtanem,ben veremıorum ama su anda boshayallersmile
abatu canım gormedımmmmmmmmm,almadın mı sen halaaaa??? ee gıdelım o zaman haftaya??
tatliagaci sen de gel balım ?
lfbris canım keske sende gelebilsennnn
ay hepberaber gidebilsek aslındaaaaaaaa
kızlar selam,
Ben çilekten aşağıdaki allığı sipariş ettim, markası "The Balm" ABD'de Sephora da satılıyor ama TR'de yok henüz...kullananlar çok övmüş ayrıca paraben ve talc gibi zararlı maddeler içermeyen bir allık
(Ne yazık ki bu maddeler mac allıklar dahil hemen hemen çoğu allıkta var)
Uploaded with ImageShack.us
Bu arada abatu Nars orgasm a benzeyen hot mama diye bir allığı var The Balm'ın...nette insanlar çok karşılaştırmışlar Nars Orgasm'dan daha iyi olduğunu yazmış çoğu kişi...bir bak derim
Canım güle güle kullan şimdiden, tonu çok tatlı :)
güle güle kullan canım çok beğendim yahuuu mac allıkları gözüme kestiriyordum amma bunlarda çok şeker yahuuuu çok duydum adını al bi dne bakalım sende beğencenmiiiiiikızlar selam,
Ben çilekten aşağıdaki allığı sipariş ettim, markası "The Balm" ABD'de Sephora da satılıyor ama TR'de yok henüz...kullananlar çok övmüş ayrıca paraben ve talc gibi zararlı maddeler içermeyen bir allık
Bu arada abatu Nars orgasm a benzeyen hot mama diye bir allığı var The Balm'ın...nette insanlar çok karşılaştırmışlar Nars Orgasm'dan daha iyi olduğunu yazmış çoğu kişi...bir bak derim
bence de sen gitme bana bile hayal kırıklığı oldu gerçi işin içinde ben varım die olmuştur heheh lattemdede öle oldu bayanssulusmileben elcaya gitmem
tam hayal kırıklığı oldu
taam komşim bitanede gloss alırım en çafçaflısından
güle güle kullan canım çok beğendim yahuuu mac allıkları gözüme kestiriyordum amma bunlarda çok şeker yahuuuu çok duydum adını al bi dne bakalım sende beğencenmiiiiii
bence de sen gitme bana bile hayal kırıklığı oldu gerçi işin içinde ben varım die olmuştur heheh lattemdede öle oldu bayanssulusmile
evek güle güle kullan
kullan sonra yorum yap nası bişemiş diye ..
bizde farklı tonlarını alabilirik sonra sempatiksalakcinni
tamam gidek haftaya bende maaş almış olurum sempatiksalakcinni
ne demek canım..:içelim:kaaave köpeeen olsun..
anam ,almışken glosunuda al da tam olsun..yetim gibin kalmasın gloss..sempatiksalakcinni
nereye diceceksiniz?elca ya mı?orda nars varmı kine?..
ben çocuklu bi hatun kişiyim :ecrin_bebek:zorrr:çok üzgünüm:
kızlar selam,
tamam bu kez tamam olsun cıdden ya
valla en son sephora dıye konusmustuk galıba,sephoraya balım
canım nars guzel ama acıkcası nars orgasmın adı var,acayıp populer oldu allık.
Bende bılıyorum bu allıkları,smdıden gule gule kullan,swatchla bizi,unutma sakın :lepi: