- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
Güle güle kullan KOKOŞUM hehehe maşallah al al nerde giyiyon kız bu kadar şeyiii :) renklri güzelmiş canım 6 taksit bir elbiseye yaparsam sinir krizi geçiririm ben nefret ediyorum taksitten :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kullan KOKOŞUM hehehe maşallah al al nerde giyiyon kız bu kadar şeyiii :) renklri güzelmiş canım 6 taksit bir elbiseye yaparsam sinir krizi geçiririm ben nefret ediyorum taksitten :)
henüz giymiyorum çoğunu
sıra gelmedi
saol bebişimmm
henüz giymiyorum çoğunu
sıra gelmedi
saol bebişimmm
hatunlarr Loccatine indirimden aldıklarım
elma badem krem
elma badem tonik
çay ağacı temizleme köpüğü
bende seni özledim bidenem
hepsi indirimdeydi canım 127 TL civarı tuttu hepsi
yakın çekim yap, flaşı kapa, zoom kullanma, orta diyaframda, gün ışığında ya da özel ışıklandırmayla çek canım. ışık iyi olmayınca renkleri güzel göstermez doğru.
hatunlarr Loccatine indirimden aldıklarım
elma badem krem
elma badem tonik
çay ağacı temizleme köpüğü
HIMMMM iyi tutmuş dicem ama pahalı yaww hehehe gözüm korktu peki canım bi krem ne kladar gidio aceba ben 1 aydır kullanıom bana ne kadar gider dersin yedek alam mı diom bi dahaki indirimi mi bekleyim :)
köpük nasıl önerirmisin :))))
güle güle kullanın kızlar
canım ama normalde sadece krem 109 TL oyüzden aslında gayet uygun
krem bana 3 ay falan gidio
köpüğü çok seviyorum çünkü bazen cildim yağlı oluyor buyüzden krem yada yağ bazlı temizleyiciler iyice yağlandırıyor.. bu 2. şişem
teşekkürler canım
güle güle kullan hepsini hemen yeni cicilerinle makyaj bekliyorum burayada ekle :)))
bende elften bişiler aldım bakalım eklerim birazdan
elf güsel mi ki ?
sadece fırçaları iyi diyorlar? mesela ne kdr fırçaları?
saol kuşum sen de güle güle kullan
sllm kısllarrrr
kontesim lattem iyi günlwrde kullanın kıslarrr
kontesşm elbise çok şeker renkler harika boy sorunun yoksa çok yakışacağına
eminim :)