Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şampuan tavsiyesi bekliyorum. Fazla pahalı ve küçük kutularda olmasın bir haftada bitiriyorum onları.
Kiloluk şampuan lazım :)
kızlar,yeniyıl herbirinize sağlıklar,güzellikler,ucuz kaliteli kozmetikler getirsin..
canım ben dalin kullanıyorum kocaman bir plastik pompalı bir şişede..hem kullanımı kolay, hem de içinde en az kimyasal olan şampuan..tavsiye ederim..ama katkısız olanlardan al mesela üzerinde papapatyalı şulu bulu.. yazmasın..
kızlar çilekten parfüm almayı düşünüyorum da kargo ücreti ne kadar ve kaç günde ulaşıyor ?
canım benim saçım çok zor şekil alıyor bitkiseller faydalılar falan bana hiç yaramıyor kabarıyor, elektirikleniyor falan. dalin de öyle yapar mı
canım bana olumsuz bir etkisi olmadı ama istersen denemek için önce en küçük boylarından al, bilemedim ben de öyle bir etkisi yok..
tamam canım öyle yapıyım çok sağol.
şampuan konusunda yorum yapmayayım
senelerdir şampuan değiştirip duruyorum halen daha şuda güzelmiş diyemedim
zaten son 3 ayda dökülen saçlarımla bi yastık doldurulurdu valla
acaip dökülüyo hiçbizaman bana uygun olmayan saçlarımı toplayamayan tokalar artık kullanabiliyorum
şampuan konusunda yorum yapmayayım
senelerdir şampuan değiştirip duruyorum halen daha şuda güzelmiş diyemedim
zaten son 3 ayda dökülen saçlarımla bi yastık doldurulurdu valla
acaip dökülüyo hiçbizaman bana uygun olmayan saçlarımı toplayamayan tokalar artık kullanabiliyorum
o zaman ilk eşek benden gelsin tebrik edeirm canım PP heheheheben yıllardır otacı kullanıyorum ve memnunum ..
dün saçlarımı boyattım
ve evet eklemedim bişi eşek diyin bana
fotograf makinemi bulamıyorum :2:
oce manyagı oldum sürekli oce alıyorum
günaydın hatunlarrr iyi yıllar tekrar hepinise
şampuan konusuna girmişsinis bende yılllardır vichy kullanıyorum
ve çoook memnunum ardaa değiştirmek için shauma alıyorum marketten 5 tl
ve benim diyen şampuana taş çıkarır
bu arada sık sık şampuan değiştirmek iyi değilmiş bende uzun süre aynı şampuanı kullanmanın
zararlı olduğunu düşünüyodum fakat geçnlerde çok ünlü bir kuaför yıllarca aynı şampuanı
kullanmanın saça faydası olduğunu söyledi
ben bilmem artık :)):)