- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi BeyazPerim
-
erkekler genel olarak öyle kokuları seviyorlar. Benim eşimde tatlı kokulara bayılıyor.Bana çok erkeksi ve baharatlı bi koku demiştiallahtan şişemin sonuydu. Ama benimkisi tatlı veya ferah çiçeksi kokuları seviyor. Belkide o yüzdendir genel olarak baharatlı sevmiyor tek sevdiği dior addict ve ck euphoria sanırım baharatlı olarak. Hatta euphoriaya bayılıyor
Iyi gunlerde kullan canimGeldi gönlümün sultanı, hayatımın parfümüüü
Eki Görüntüle 2586152
Güzel günlerde kullan canımGeldi gönlümün sultanı, hayatımın parfümüüü
Eki Görüntüle 2586152
Cok sağol canımmIyi gunlerde kullan canim
sağol canım benimGüzel günlerde kullan canım
Güzel günlerde kullan tatlım. Ben de kokusunu çok beğeniyorum ama alıp sürekli kullanabilir miyim emin olamadım o yüzden hiç elim gitmedi almayaThierry Mugler Alien aldım. Hepsiburada da cok uygun fiyata düsmüs almak isteyenler bakabilir. Mavi kozmetikten aldım güvenilir bir firma Mm kozmetik bandrollü gönderiyor.
zaten annemin alien’ini baya kullanmıstım test etmek icin gercekten sevdigimi fark ettim ve aldım. Henüz gelmediği icin fotografını ekleyemedim. Gelince eklerim.
Bence 2 fıs kullanırsan baymaz zaten cok kuvvetli bir koku. Designer ama bir niche kalitesinde olduğunu düşünüyorum ben. Teşekkür ederim,o zaman darısı basına diyeyimGüzel günlerde kullan tatlım. Ben de kokusunu çok beğeniyorum ama alıp sürekli kullanabilir miyim emin olamadım o yüzden hiç elim gitmedi almaya
Sağol tatlımmBence 2 fıs kullanırsan baymaz zaten cok kuvvetli bir koku. Designer ama bir niche kalitesinde olduğunu düşünüyorum ben. Teşekkür ederim,o zaman darısı basına diyeyim
düsünüyorsan mutlaka hepsiburadadaki indirimi kacırma derim ben.
Merhaba canım buradan instagram hesabı paylaşmak doğru mu bilmiyorum. Özelden yazıcam bak.Kızlar merhaba bende parfüm alacağım. En güvendiğiniz instagramda alışveriş yaptığınız siteler var ise paylaşmanızı rica ederim... hayırlı ramazanlar.
Instagram parfumevrenim canım Nazmiye hanım tavsiye ederim. Birde Bülent bey adı UzayExlusive diye geçiyor. İkiside çok güvenilir satıcılardır. Özellikle Bülent Bey yıllardır bu işi yapıyor çok iyi bir insan öneririmKızlar merhaba bende parfüm alacağım. En güvendiğiniz instagramda alışveriş yaptığınız siteler var ise paylaşmanızı rica ederim... hayırlı ramazanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?