• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Mayıs Annelerinin Kilo Topiği

evetttt çekilin bakimmmm topiğin ağır topu geldi :52::52::52:
hamile kaldığım kilo 65
doğuma girdiğim kilo 90 :77:
doğumdan eve geldiğim kilo 86 :37:
şuanki kilom 70
kısa vadede hedefim hamile kaldığım kiloya dönmek yani 65 olmak :40:
eeee, az kalmış rapucum .. bence bu hızla gidersen 60 bile olursun :1:
44 kilo ile hamile kaldım doğuma 56 kiloyla gittim. eve geldiğimde 51 kiloydum. 38 gün geçti 47 kiloyum şimdi. hedef tabii ki doğumdan önceki kiloya dönebilmek. 2 gün kırkım çıkıyor artık dışarı çıkmak serbest. oğlumdan vakit kalırsa evde pilates yapmak istiyorum. zaten hamileliğim boyunca yapmıştım. dün bi deneyeyim dedim. 10 dak. sonra bizimki mızıldanmaya başladı. sanırım babamız evdeyken yapmak daha iyi olacak.

şaka gibi .. hedefin 44 kilo olmakmı ... 47 kilo bile çok zayıf ..kal bence öyle ... inceciksin zaten..

Son düzenleme:
zehra senle kilolarımız benzer canımm....
ben kıyafet sorunu yaşamıyorum..alt taraf aynı oldu sayılır üstte fazlalık var oda gider inş. zamanla yaaaaa

evet dilekcim kilolar aynı neredeyse bende kıyafet sorunu yaşamıyorum şu an dediğin gibi sadece biraz göbek çıkıyor :78::78: yarı kırkım çıksın platese de başlayacağım inş iner göbeklerimiz :52::52:

bende 44 kilo ile hamile kaldım 60 kilo ile doğurdum sezeryanla şimdi bebişim 16 günlük ve kilom 51 emzirdikçe kilo verilir diye düşünüyorum doğumdan çıktığımda 55 kiloydum bebiş 3 550 gramdı

topğiğimiz hayırlı ugurlu olsun canlar...

Hamile kalmadan önceki kilom:56
Son günkü kilom(dogum yaptıgım gün):76
Şu anki kilomu bilmiyorum ama ben :( hiç tartılmadım dogumdan sonra...

ama hedefim eski kiloma yani 56ya geri dönmek...
Bu arada gecen gun doktora gittiğimizde saclarımı kestirdim kızlar.Ayrıca kuzenıme de evde boyattım(bakır kahve) pek hosuma gitmedi ama kendımı azcık daha yenilenmiş hissediyorum:)

yeni topiğimiz hayırlı olsun bende hamen areanıza katılayım
hamile kaldığım kilo 62
doğuma gittiğim kilom 94
şuan ise 82 kiloyum
12 kilo verdim ve kaldım hep böylemi kalıcam off yaa ben eski halime dönmek istiyorum.....

hamile kalmadan önce 54
doğuma giderken 68 kg idim. şu anda 59 kg. oldum. hedefim 52-53 olmak. yazın vereceğimi düşünüyorum. malum yemekler yenmez, habire su içmek zayıflatır.

eeee, az kalmış rapucum .. bence bu hızla gidersen 60 bile olursun :1:

şaka gibi .. hedefin 44 kilo olmakmı ... 47 kilo bile çok zayıf ..kal bence öyle ... inceciksin zaten..
47 iyi ama dolabımdaki çoğu kıyafete sığamıyorum hepsini de daracık almışım. ya 44 olucam ya da dolabımı yenileyeceğim. sanırım ikinci fikirden eşim pek hoşlanmayacak. :33:

hamile kaldığım kilo 60 doğuma 83 ile gittim şu an 76 yım.bi süre zayıflayacağımı düşünmüyorum çünkü tahin pekmez sütlaç vs gibi şeyleri kestiğimde sütüm azalıyor öyle suyla felan çok olmuyo benim süt ama minik kızım için kilo umrumda değil yavrum daha yeni 3400 kiloya geldi bi çok bebeğin doğduğu kilo yani

ekmeği hamurişini kestim ama en azından o işe yarar bide dikişlerimin ağrısına rağmen evde sürekli ayaktayım kızımın herşeyiyle ben ilgileniyorum en baştan beri hareket belki işe yarar incelirim biraz

60 la hamile kaldım.
75 ti doğuma girdiğimde.doğumdan hemen sonra 10 kilo gitti.65 oldum
şuan 38 gün oldu hala aynıyım
bir türlü veremiyorum.
ama daha erken sonra koşuşturmalardan veririz herhalde....

hamile kaldim kilo 46
52 ile dogum ettim su anki kilom 44
biraz fazla vermisim galiba :1:

rekor bende sanırım

boy 1.73cm
hamile kalmadan önce 86
doğuma girmeden önce 106.6
doğumdan sonra 102

doğumdan 2 ay sonra 94
hedef 73kg

çok çalışmam lazım çoookk :(

2 buçuk ay oldu doğum yapalı ben kilo veremiyorum çok moralim bozuk emzirdiğim için diyetisyenede gidemiyorum büyük itimalle diyet vermeyecek. sizin durumlarınız nasıl kızlar varmı benim gibi olan ...:(

2 buçuk ay oldu doğum yapalı ben kilo veremiyorum çok moralim bozuk emzirdiğim için diyetisyenede gidemiyorum büyük itimalle diyet vermeyecek. sizin durumlarınız nasıl kızlar varmı benim gibi olan ...:(

ahh ahhh 60la hamile kaldım 80le doğuma girdim eve geldiğimde 74tüm 2 ayı geçti ben hala 70im 60lı rakamları ne zaman görcem ben yahuu:(((( ramazan geldi emziriyorum diye oruç tutmayada cesaret edemiyorumdenesem diyorum gerçi sürekli yiyorum şu anda olduğu gibi:)))

merhaba arkadaşlar
boy 1.73
hamle kalmadan önce 62
doğumdan1 gün önce 77
doğumdan 1 ay sonra 68
şimdi ise 66.5
hala kotlarıma giremedim:(
kilom sabtlendi gibi emzriyorumda rejimde yapamıyorum:(
daha önceden doğum yapan var mı aranızda nasılkio vardiniz?

65 ile hamile kaldim.90 ile doguma girdim.suan tam 80 kiloyum.tam bi rezillik.nasil verecegim kilolari bilmiyorum.:43:

canm diyetisyenler emzirenleer ozel diyet programi veriyolarmis bildigim kadariyla.bi arastr istersen.

Back