- Konu Sahibi BeyazPerim
Ben dayanamadim londonum daha bitmedi gerci ama napiyim vazgecemiyorum lacoste dan cumartesi gunu siparis vermistim lacoste umu bugun geldi resimde cektim ama yukleyemedim yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım nerden kaça aldın? kalıcılığı yayılımı nasıl? benim ki çok kötüydüBen dayanamadim londonum daha bitmedi gerci ama napiyim vazgecemiyorum lacoste dan cumartesi gunu siparis vermistim lacoste umu bugun geldi resimde cektim ama yukleyemedim yaa
Missperadan aldim canimm 170 tlye daha oncede bu siteden lacoste almistim 30 ml ni baya kaliciydi yine guvenerek aldim bugun 2 pis siktim iste hala kokusu yogun bi sekilde burnuma geliyo oglen sikmistim kalicilik benim hosuma gitti gercekten ben memnun kaldimm vazgecemiyorum bu kokudan yaa kalici olmasa bile yine almaya devam ederim heralde cunku hic bi parfumden bukadar etkilenmiyorum ben baska parfumleri kullansamda yine lacoste a donerim kesin.canım nerden kaça aldın? kalıcılığı yayılımı nasıl? benim ki çok kötüydü
ay o kadar şaşırdım ki şu an. bendeki beni sinir etti bende sattım 2. el sitesinde sattım.Missperadan aldim canimm 170 tlye daha oncede bu siteden lacoste almistim 30 ml ni baya kaliciydi yine guvenerek aldim bugun 2 pis siktim iste hala kokusu yogun bi sekilde burnuma geliyo oglen sikmistim kalicilik benim hosuma gitti gercekten ben memnun kaldimm vazgecemiyorum bu kokudan yaa kalici olmasa bile yine almaya devam ederim heralde cunku hic bi parfumden bukadar etkilenmiyorum ben baska parfumleri kullansamda yine lacoste a donerim kesin.
Belkide uymamistir canimm ama ben tenime sikmiyorum kiyafetime sikarim hep yaka kismina tenime hic bir parfumu sikmam kiyafetinede siktin mi genelde kiyafetde daha kalici oluyolar dolaba siniyor kokusu miss gibi.ay o kadar şaşırdım ki şu an. bendeki beni sinir etti bende sattım 2. el sitesinde sattım.
sıkıyorum iki dk sonra zor zar alabiliyorum kokuyu. şişeyi üstüme boşaltıyorum soruyorum kardeşime kokmuyor diyor. set halinde aldım kremi ve kutusuyla. güvenmesem sahte diyeceğim. sanırım tenime uymadı.
kıyafette de denedim tenimde de bilmiyorum ya kokuyu özleyince dpden alacağım sanırımBelkide uymamistir canimm ama ben tenime sikmiyorum kiyafetime sikarim hep yaka kismina tenime hic bir parfumu sikmam kiyafetinede siktin mi genelde kiyafetde daha kalici oluyolar dolaba siniyor kokusu miss gibi.
ay o kadar şaşırdım ki şu an. bendeki beni sinir etti bende sattım 2. el sitesinde sattım.
sıkıyorum iki dk sonra zor zar alabiliyorum kokuyu. şişeyi üstüme boşaltıyorum soruyorum kardeşime kokmuyor diyor. set halinde aldım kremi ve kutusuyla. güvenmesem sahte diyeceğim. sanırım tenime uymadı.
Çok sağol canım, faydalı bir bilgi. Hemen bakıyorumparfüm almadan önce parfumo.net sitesini ziyaret edin.
almak istediğiniz kokuyu oradan aratın.alacağınız ürünün 10 üzerinden kalıcılık (longevity) ve farkedilme (sillage) puanları mevcut.böylece hayal kırıklığına uğramazsınız.
lacoste,burberry ve bvlgari kokularının çoğu hafiftir ve tende kalıcı değildir.
dediğim site bundan sonraki alışverişlerinizde size yardımcı olacaktır
Kız sen diyince aklıma geldi listeye eklemeyi unutmuşum, Tommy girl de aldım yazın.Tommy girl almak istiyorum kendime birde çok özledim kokusunu eskiden imza kokumdu bide düğün parfümüm benim yeri bende çok başka
oh ohh bildiğin koleksiyon yapmısşın deseneKız sen diyince aklıma geldi listeye eklemeyi unutmuşum, Tommy girl de aldım yazın.
Ne cok almısım artık almayayım bir süre.
Valla yapmışım bende anlamadım tabi hepsini bi anda almadım birikmiş koleksiyon olmuşoh ohh bildiğin koleksiyon yapmısşın desene