lfbrls a.s., Pen_Swan kaydirigubbakcemile5 bayanseyma uzun süredir kullanıyorum canım ben , sen görmemişsin demek ki , tavsiye ediyorum en kısa sürede denemelisin bayanssulusmile
güle güle kullan canım ne şeker duruyorlar onlar yahuuuu
colorama serisini çok seviyorum özellikle french yapıcaksam..
vardı canım hatta ben mor rengine baya zamandır hayranım bi kere bulamıom die 2 dene alıp stok yapmıştım ama mor oje sürmüom artık :)AAA AAAAA akannehirmeybılıne ojeilk defa görüyorum yenimi çıktı yoksa ben geridenmi takipteyim:roflol::roflol:
canım ben şöyle en az bi 3 -4 gün tırnağımdan çıkmıyıcak bi oje istiyorum malum ev işleri yapıyoruz ellerimiz suya girince çıkıyor çıkıncada yeniden oje sürmek gerekiyor :sinifsinif:sürmeyince iğrenç bi görüntü oluyor yarısı ojeli yarısı ojesiz çok korkunç bir görüntü avonun ojeleri rötuşlarla 10 güne kadar dayanıklı deniyor daha denemedim ama benim için 3-4 gün kalsa yeterli boshayallersmile çok kalınca aynı renkten sıkılıyor insan çünküsüprizzzzz
vardı canım hatta ben mor rengine baya zamandır hayranım bi kere bulamıom die 2 dene alıp stok yapmıştım ama mor oje sürmüom artık :)
avon kalıcı diyorlar evet ama ben sürerken kuruyo hiç beğenmedim o yüzden :) pastelinkine kalıcı diyorlar ben golden rose ve alix avienin kırık beyaz ojesini kullanıyorum ne çıktığı belli ne bişi :)))) ama çok uzun kalması tırnak sağlığını bozuyo benimkiler kıılıp soyuluyor
03 no sanırım ilk defa sürdüm normalde alix avien kullanıyordum bu sefer bunu sürdüm gerçekten fırça izi yok alix avienden daha güzel duruyorbayanssulusmilekaydirigubbakcemile5katılıyorum sana golden rose ye önyargılıydım denedim sürümü de güzel fırça izi yapmıyor..dediğin gibi kırık beyazı süper bişey:lepi:
teşekkür ederim canlar opuyorumnanaktan
kk da nyx rujlarından kullanan var mı ? fiyatları çok uygun alsam mı almasam mı bilemedim bilmiyorumkismile yapıları nasıl ki ?
livcim donutcum almıştı uygun fiyata beğendiğini hatırlıyorum göz kalemlerine güzel değil diye bir yorum gelmişti hatırlayamadım ama rujlarına güzel dediler diye hatırlıyorum
03 no sanırım ilk defa sürdüm normalde alix avien kullanıyordum bu sefer bunu sürdüm gerçekten fırça izi yok alix avienden daha güzel duruyorbayanssulusmile
livcim donutcum almıştı uygun fiyata beğendiğini hatırlıyorum göz kalemlerine güzel değil diye bir yorum gelmişti hatırlayamadım ama rujlarına güzel dediler diye hatırlıyorum
evet canım malesef tatilde nerden alıcaksın cheapmellstenmi? bu kaaa ucuz merak ettimanladım tatlımopuyorumnanaktan bloglarda nyx round lipstick çok övüyorlar ne yapsam bilemedim fiyatlarıda feci ucuz:lepi: donutumuz tatileydi değil mi :çok üzgünüm:
a.sa.sevet canım 03,bende ilk defa kullandım..1,1-5 liraya güzel oje..-tatlicadiarzu-
kıslarr gojane den ayakkabılarım geldi
smahbox farlarımda bugün yola çıkıo onlarda gelsin hepsini çekip koyarım zemuszemus
şimdiden güle güle kullan zemuszemuskıslarr gojane den ayakkabılarım geldi
smahbox farlarımda bugün yola çıkıo onlarda gelsin hepsini çekip koyarım zemuszemus
evet canım malesef tatilde nerden alıcaksın cheapmellstenmi? bu kaaa ucuz merak ettim
vardı canım hatta ben mor rengine baya zamandır hayranım bi kere bulamıom die 2 dene alıp stok yapmıştım ama mor oje sürmüom artık :)
avon kalıcı diyorlar evet ama ben sürerken kuruyo hiç beğenmedim o yüzden :) pastelinkine kalıcı diyorlar ben golden rose ve alix avienin kırık beyaz ojesini kullanıyorum ne çıktığı belli ne bişi :)))) ama çok uzun kalması tırnak sağlığını bozuyo benimkiler kıılıp soyuluyor
nerden nasıl eklicem canım_?
flormar gece mavisi ojemavon ojelerim ve far fırçam bu arada ojelerin rengine bayıldım hele pembesi çok tatlı bir renk yerimseniben avon portakallı duş jeli ve lavantalı banyo köüğüm daha kullanmadığım için bilgi veremeyeceğim:jeyyar: yeni aldığım parfümüm kokusu pur blanca ya benziyor günlük için fena sayılmazsempatiksalakcinni
bunlarda yeni aldığım göz kalemliğim ve ruj aksesuarlarımcecile;gosh rujlarım ve nivea dudak balsamım ve son olaraktan swatc sırasıyla cecile -*-*-*-gosh-*-*-*nivea
Meraba kokoşlar, bende bunları aldım bugün
çam terebentin - kabak lifli sabun (ortasında lifler var) - kantaron yağı
Bunlarda çok yeni olmayan ama doğru düzgün kullanamadığım bikaç bişee eklememde sakınca yoktur umarım..
kabuki fırçam - estee spotlightım - avon parıltılı lipgloss - makyaj çantalarımdan biri
cecile marka bunlar da fena değil..
günlük makyajımın vazgeçilmezlerinden , mat fondotenim , mat pudram , pastel simli allığım , maybeline mat allığım ve lancome toz far paleti..
göz kalemlerimden bi kaçtanesi.