Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

bidaha netten ayakkabı almayı pek düşünmüyorum çok içime oturdu babetler çok beğenmiştimmafoldumben
tatlım evet simli ojeyi çıkarırken sorun oluyor bende hani kavanozda süngerli asetonlar varya ondan kullanıyorum çok uğraştırmıyo onlar

CEFELETTE ------BEGUS GÜLE GÜle kullanın kızlar ------tanrıca tşkrler cnm

teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
güle güle kullan canım opuyorumnanaktan özellikle bota bittim :asigim:

teşekkürler hayatımzemuszemus

Teşekkür ederim livcimmm :)))
Lattecimmmm neyse yawww kısmet değilmiş çok mu büyük oldu altına kalıp koydursan az büyükse olmaz mı
ben o kavonozdaki asetonları sevmiyorum tam çıkarmıyor rütuş lazım oluyor yine :)

Cafelatte patilerini güle güle kullan..farlarını güzel günlerde sür sürüştür..zemuszemus
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 teşekkürler tatlım

yok canım kalıp kurtarmaz neyazıkki napalım kısmet değilmiş
evet rütuş gerektiriyor ama hani simli tırnağa pamuğu baya sürtmek lazım ama kavanozda çok zorlanmadan çıkıyor sonrasında kalan kısımları gene pamukla alıyorum

nebilim bana basit gelio öylegamyoncuiremsu

delikafadulden:enbuyukkk::hooray:

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KONUĞUNUN BELRİLENMESİ İÇİN ANKETTE GÖRMEYİ ARZU ETTİĞİNİZ ADAYLARINIZIN NİCKLERİNİ ÖZEL MSJLA BEKLİYORUM

CUMA AKŞAMI ANKETİ AÇICAM
(büyük harfle yazdımkusura bakmayın ,dikkat çeksin diye yani:) sonra ben görmedim duymadım kabul etmem )

Bunlarda bugün benim sephoradan aldıklarım...

Nars Orgasm Allık...
Nars Orgasm Lipgloss...
YsL yağsız renkli nemlendirici03...
YsL pur pure lipgloss07....

Magretta ,Lattecim hepiciğiniz aldıklarınızı güle güle kullanın canım alıntı yapıp sizleri yormak istemedim hepsi çok güzeller güzel günlerde sürün sürüştürün ve giyin...

Magrenta güle güle kullansın anneciğin,ne güzel şeyler almışsın opuyorumnanaktan
Farlarını da çok ama çok beğendim :lepi:
Güle güle kullan sende sengözlerimebaksanab

Cafelatte kışlıkları almaya şimdiden başladınmı akannehir
Çizmeler güzel ben düz giyemiyorum topukluya alışkın olduğum için düşecek gibi oluyorum sempatiksalakcinni bu işte var bir gariplik sanki -tatlicadiarzu-
Cool bir tarz hoşuma gitti :lepi:
Güle güle kullan zemuszemus

Rose Angel allığına aşık oldum boshayallersmile
Mat mı duruyor bu allık ? Ben terrecotaya çok alıştığım için mat kullanamıyorum pek bayanssulusmile
Güle güle kullan gamyoncuiremsu

güle güle kullan canım :) nars lipglossla allık çok güzel duruyo :)

tatlım sende güle güle sür sürüştür.. YSL renkli nemlendiricinin performansı nasıl?

tatlım bende topuklu pek giyemiyorum.. Nedense bikaç saat sonra ayaklarım şişiyor
shipping ücreti tuzluydu almışken botumda olsun dedimkaydirigubbakcemile3

Rose Angel allığına aşık oldum boshayallersmile
Mat mı duruyor bu allık ? Ben terrecotaya çok alıştığım için mat kullanamıyorum pek bayanssulusmile
Güle güle kullan gamyoncuiremsu
Teşekkrler canım ...Hayır mat değil hafif ışıltılı bir allık swacth yaparım...
güle güle kullan canım :) nars lipglossla allık çok güzel duruyo :)
teşekkürler canım evet bende çok yakıştırdım....
Teşekkürler canım benim...Valla canım yüzde denemedim daha ama mua elimde denediğinde muhteşem görüntüsüne aşık oldum hafif pırıltılar var içinde cildi çok canlı gösteriyor ve renk tonlamalarını düzenliyor kullandığımda resim eklerim hemde yorumumu yazarım...

rose aldıklarına bayıldım canım
iyi günlerde kullan bayanssulusmile

Sağol tatlım...

güle güle kullan canım swatch yapıp gözlerimizi şenlendircen miiiiii
birde fiyatlarını yazarmısın acebaa ben nasrın türkish delight glosunu çok duyuyorum onu deneyim diom gloss sevmem gerçi :))) bu topik adamı böle yapıo işte
Magrenta güle güle kullansın anneciğin,ne güzel şeyler almışsın opuyorumnanaktan
Farlarını da çok ama çok beğendim :lepi:
Güle güle kullan sende sengözlerimebaksanab
saol canım benim annemizede bakıoz kendimizede :)))))))
flormar longwearing rujlardan almak şart oldu artık,ne kadar güzel renkleri varyaa
denemeden almayın burdaki renkle dudaktaki renk farklı malesef ama rujları sevdim kokusuz:)
magrenta,cafelatte,roseangel,betüş hepiniz güle güle kullanın kızlarr:)opuyorumnanaktan

saol pirhotcum :))))))

günaydın kızlar iyi sabahlarrrrboshayallersmilebayanssulusmile

rosangel çok çok güzeller , iyi günlerde kullan canım opuyorumnanaktan
cafem ayakkabılar süper , bu babetleri nasıl giyyorsunuz beliniz ağrımıyormu kaydirigubbakcemile3samshlar çok güzel demi , kutuda başka , sürünce başka , üstüne eyeliner de sür ,rengi daha da değişior zemuszemus
magerntam annen güzel günlerde sürsün opuyorumnanaktan
betüşcüm güzel günlerde kullan , goldenrose'u severim, bi terracotası var , harika opuyorumnanaktan

bunları ben aldım , fırçalarım çok yumuş boshayallersmile

bunları da annem bana almış :asigim:

Güle güle kullan minicim işte kimi annesine kimininde annesi kızına hehehe :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…