lattecim güle güle kullan ayakkabılarını bol olmasına üzüldüm babetin küçük bir risk oluyor işte malesefbanada birazcık dar gelen olmuştu botlardan biride çok boldu
neyse ama botlarına bayıldımmmmmmmmm :)))
farınıda güle güle kullan canım
o zaman bu ojeler tam senlik simi bende severim çok hoş duruyo ama dün çıkartırken zorlandım tırnağımda 5-6 kat oldu diye sanırımm:)))) hepsini çıakrıp tek kat sürdüm :) burdan pek belli olmuo sanırım
CEFELETTE ------BEGUS GÜLE GÜle kullanın kızlar ------tanrıca tşkrler cnm
güle güle kullan canım opuyorumnanaktan özellikle bota bittim :asigim:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 teşekkürler tatlımCafelatte patilerini güle güle kullan..farlarını güzel günlerde sür sürüştür..zemuszemus
Teşekkür ederim livcimmm :)))
Lattecimmmm neyse yawww kısmet değilmiş çok mu büyük oldualtına kalıp koydursan az büyükse olmaz mı
ben o kavonozdaki asetonları sevmiyorum tam çıkarmıyor rütuş lazım oluyor yine :)
smashbox farım renkleri yanar döner oyüzden swacth yapamadım. Bundan 2 tane varzemuszemus
bunlarda gojane' den sipariş verdiğim ayakkabılarım
babet inanılmaz güzel süet ve taşlı ama bana biraz bol geldimafoldumben
Bunlarda bugün benim sephoradan aldıklarım...
Nars Orgasm Allık...
Nars Orgasm Lipgloss...
YsL yağsız renkli nemlendirici03...
YsL pur pure lipgloss07....
Magretta ,Lattecim hepiciğiniz aldıklarınızı güle güle kullanın canım alıntı yapıp sizleri yormak istemedim hepsi çok güzeller güzel günlerde sürün sürüştürün ve giyin...
kızlar yardım için sağolun umarım bu sefer yapabilmişimdr
http://img812.imageshack.us/img812/2459/dsc04913w.jpg
http://img842.imageshack.us/img842/3585/dsc04916i.jpg
güle güle kullan canım :) nars lipglossla allık çok güzel duruyo :)Bunlarda bugün benim sephoradan aldıklarım...
Nars Orgasm Allık...
Nars Orgasm Lipgloss...
Magretta ,Lattecim hepiciğiniz aldıklarınızı güle güle kullanın canım alıntı yapıp sizleri yormak istemedim hepsi çok güzeller güzel günlerde sürün sürüştürün ve giyin...
Bunlarda bugün benim sephoradan aldıklarım...
Nars Orgasm Allık...
Nars Orgasm Lipgloss...
Cafelatte kışlıkları almaya şimdiden başladınmı akannehir
Çizmeler güzel ben düz giyemiyorum topukluya alışkın olduğum için düşecek gibi oluyorum sempatiksalakcinni bu işte var bir gariplik sanki -tatlicadiarzu-
Cool bir tarz hoşuma gitti :lepi:
Güle güle kullan zemuszemus
Teşekkrler canım ...Hayır mat değil hafif ışıltılı bir allık swacth yaparım...Rose Angel allığına aşık oldum boshayallersmile
Mat mı duruyor bu allık ? Ben terrecotaya çok alıştığım için mat kullanamıyorum pek bayanssulusmile
Güle güle kullan gamyoncuiremsu
teşekkürler canım evet bende çok yakıştırdım....güle güle kullan canım :) nars lipglossla allık çok güzel duruyo :)
Teşekkürler canım benim...Valla canım yüzde denemedim daha ama mua elimde denediğinde muhteşem görüntüsüne aşık oldum hafif pırıltılar var içinde cildi çok canlı gösteriyor ve renk tonlamalarını düzenliyor kullandığımda resim eklerim hemde yorumumu yazarım...tatlım sende güle güle sür sürüştür.. YSL renkli nemlendiricinin performansı nasıl?
tatlım bende topuklu pek giyemiyorum.. Nedense bikaç saat sonra ayaklarım şişiyor
shipping ücreti tuzluydu almışken botumda olsun dedimkaydirigubbakcemile3
rose aldıklarına bayıldım canım
iyi günlerde kullan bayanssulusmile
güle güle kullan canım swatch yapıp gözlerimizi şenlendircen miiiiiiBunlarda bugün benim sephoradan aldıklarım...
Nars Orgasm Allık...
Nars Orgasm Lipgloss...
saol canım benim annemizede bakıoz kendimizede :)))))))Magrenta güle güle kullansın anneciğin,ne güzel şeyler almışsın opuyorumnanaktan
Farlarını da çok ama çok beğendim :lepi:
Güle güle kullan sende sengözlerimebaksanab
denemeden almayın burdaki renkle dudaktaki renk farklı malesef ama rujları sevdim kokusuz:)flormar longwearing rujlardan almak şart oldu artık,ne kadar güzel renkleri varyaa
magrenta,cafelatte,roseangel,betüş hepiniz güle güle kullanın kızlarr:)opuyorumnanaktan
rosangel çok çok güzeller , iyi günlerde kullan canım opuyorumnanaktan
cafem ayakkabılar süper , bu babetleri nasıl giyyorsunuz beliniz ağrımıyormu kaydirigubbakcemile3samshlar çok güzel demi , kutuda başka , sürünce başka , üstüne eyeliner de sür ,rengi daha da değişior zemuszemus
magerntam annen güzel günlerde sürsün opuyorumnanaktan
betüşcüm güzel günlerde kullan , goldenrose'u severim, bi terracotası var , harika opuyorumnanaktan
bunları ben aldım , fırçalarım çok yumuş boshayallersmile
bunları da annem bana almış :asigim: